MANCESTER UNITED F.C. – CHELSEA F.C.

Küzdelem a Bajnokok ligája indulásért. Akár ez is lehetne a mai összecsapás címe ahol a Manchester United utolsó esélyként hazai környezetben küzd meg a Chelsea együttesével. Mindkét gárda pocsék időszakot él meg a Premier Leaguet tekintve. Egyik együttesnek sincs valódi esélye a bajnoki címre sőt még a legjobb 4 is nagy kihívást jelent mindkét gárda számára. A kékek játékoskerete nem túl erős illetve motivációs vagy edzői?! problémák kérdése merül fel, míg a hazaiaknál a tudásbeli probléma mellett motivációs gondok jelentkeztek (több játékos eligazolása stb..) Egyik alakult sem lehet büszke az idényére igaz a vörös ördögök csodával határos módon a legjobb 8 közé jutottak a BL-ben míg a Chelsea ott van a legjobb 4 között az Európa Ligába. Így a mai rangadó sokat eldönthet a jövő évi BL indulás tekintetében. Nincs valódi esélyes.

Manchester United: De Gea; Shaw;Lindelöf;Bailly;Young;Herrera;Matic;Pogba;Mata;Lukaku;Rashford

Chelsea: Kepa;Azpilicueta;Rüdiger;Luiz;Alonso;Kovacic;Jorginho;Kante;Willian;Higuain;Hazard

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 4.perc. Lukaku lőtt kevéssel a kapu mellé. 5.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 11.perc: Lukaku ugratta ki Shaw-t aki középre játszott ahol Mata érkezett s lőtt a kapuba 1:0! Szép játék volt. 19.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 23.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 28.perc: két hazai szöglet melyeket követően Bailly fejelt centikkel a kapu mellé. 40.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 43.perc: Herrera sárgult be. 44.perc: Rüdiger távoli lövését De Gea ütötte rossz helyre így Alonso a kapuba lőtt 1:1! Szinte a semmiből. 46.perc: hazai szöglet ám gólveszély nem alakult ki belőle.

A második félidőt a Chelsea kezdte. 52.perc: Willian sárgult be illetve Kovacic is. 56.perc: vendég szöglet következett helyzet nélkül. 65.perc: Rüdiger sérült meg helyére Christensen állt be illetve Sanchez helyére Rashford állt be. 71.perc: Rojo állt be Bailly helyére aki megsérült. 74.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Rojo kapott”csak” sárga lapot ámokutását követően. 81.perc: McTominay állt be Mata helyére. 84.perc: Willian sérült meg helyére Pedro állt be. 89.perc: Young sárgult be. A hosszabbítás 8 perc, 93.perc: hazai szöglet melyet követően Rojo lőtt kevéssel a kapu mellé. 98.perc: Higuain kapott kitűnő indítást ám De Gea korábbi hibáját javítva óriásit védett. Így alakult ki az 1:1-es végeredmény.

Az első játékrészben a hazaiak jobban játszottak, mindent megtettek a gólért melyet meg is szereztek. A vendégek gólja a félidő végén a semmiből jött De Gea hibája miatt. A második félidőben mindkét csapat amit tudott megtett a gólért ám egyikük sem járt sikerrel. Összességében egy közepes színvonalú mérkőzésen igazságosnak mondható eredmény született. A Manchester United szinte biztosan lemarad ezzel a Bajnokok Ligájáról míg a Chelsea valószínűleg ott lesz legalább a 4 helyen.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.