MANCHESTER CITY – CHELSEA F.C.

A legősibb kupasorozat 3. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A sors pikantériája, hogy hét közben a bajnokságban is összecsapott a Manchester City és a Chelsea igaz a Chelsea pályaválasztásával. Azon az összecsapáson Guardiola együttese volt az esélyesebb és végül ha nagy csatában is de megnyerték azt a mérkőzést.   A mai mérkőzés esélyese is a City ám a Chelsea-t leírni nem szabad. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

Manchester City: Ortega;Gomez;Laporte;Akanji;Walker;Silva;Rodri;Foden;Palmer;Alvarez;Mahrez

Chelsea: Kepa;Chalobah;Humphryes;Koulibaly;Hall;Kovacic;Jorginho;Gallagher;Ziyech;Havertz;Mount

A mérkőzést a Chelsea kezdte. A mérkőzés elején a hazaiak nagy nyomást helyzetek a vendég védelemre. A 19.percben hazai szöglet alakult ki helyezte nélkül. 23.perc: Mahrez ismét betalált a Chelsea ellen 1:0! 27.perc: hazai büntető következett melyet Alvarez lőtt a hálóba 2:0! A mérkőzés eldölni látszik. 38.perc: Walker passzolt Foden elé aki a kapuba lőtt 3:0! 46.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.

A második félidőt a Manchester City kezdte. A félidőben Kovacic helyére Fofana állt be majd Havertz helyére Zakaria állt be. 54.perc: Rodri sárgult be. 55.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Rodri helyére Philips állt be majd Cancelót Gomez váltotta. 62.perc: Gallagher sárgult be. 63.perc: Jorginho helyére Azpilicueta érkezett majd Hutchinson helyére Ziyech. 70.perc: Silva sárgult be. 73.perc: Mount helyére Chukwuemeka állt be. 78.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 85.perc: hazai büntető melyet Mahrez lőtt a hálóba 4:0! 86.perc: Lewis helyére Silva állt be. 87.perc: Cancelo is besárgult. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a hazaiak gyakorlatilag 40 perc alatt eldöntötték a továbbjutás sorsát. A második félidőben ugyan kisebb Chelsea helyzetek akadtak ám a hazaiak így is tudtak egy újabb találatot szerezni. Összességében a motiváltabb erősebb együttes győzött.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.