MANCHESTER CITY F.C. – ARSENAL F.C.

A Premier League 5. fordulójának másik rangadója a Manchester City valamint az Arsenal összecsapása lesz. Jelenleg nemcsak nevében számít rangadónak a két fél találkozása hanem pikánsnak is mondható a párosítás hiszen Guardiola korábbi jobb keze Arteta vezeti az Arsenalt. Mindössze egy vereséggel 4. helyen áll az Arsenal míg a City az utóbbi évek legrosszabb rajtját követően mindössze a 14. helyen. Arteta alatt mintha kezdene kivirágozni a Wenger távozását nehezen kiheverő Arsenal. A City ezzel épp ellentétes utat látszik bejárni. Mintha Guardiola taktikája kezdene a Premier Leagueben is idejétmúlttá tűnni. Érdekes mérkőzés előtt állunk.


Manchester City: Ederson;Ake;Dias;Walker;Rodri;Foden;Silva;Cancelo;Mahrez;Sterling;Aguero


Arsenal: Leno;Bellerin;Luiz;Gabriel;Tierney;Saka;Xhaka;Ceballos;Pepe;Aubameyang;Willian


A mérkőzést a Manchester City kezdte. 1,perc: Mahrez lőtt centikkel a kapu mellé. 7.perc: Aguero fejelt centikkel a kapu  fölé. 12.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 14.perc: Rodri sárgult be. 23.perc: Sterling talált a hálóba 1:0! 26.perc: saka hagyott ki nagy helyzetet. 27.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 29.perc: kát hazai szöglet helyzet nélkül. 37.perc: Leno volt szenzációs Foden lövését követően maradt az 1:0! 39.perc : vendég szöglet melyet követően Saka lőtt Edersonbe. 41.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 46.perc: vendég szöglet helyzet nélkül.


A második félidőt az Arsenal kezdte. 50.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 55.perc: Leno védte Mahrez próbálkozását. 63.perc: Cancelo sárgult be. 64.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Dias sárgult be. 69.perc: Willian helyére Lacazette érkezett. 76.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 83.perc: Pepe helyére Keita állt be illetve Xhaka helyére Thomas. 84.perc: Ake sárgult be. 89.perc: Foden helyére Fernandinho állt be. 94.perc: Thomas sárgult be. 


Az első játékrészben a hazaiak kezdte elsöprő erővel s meg is szerezték a vezetést. A félidő második felét már az Arsenal urallta inkább ám a több helyzetet így is a hazaiak dolgozták ki. A második félidőben leginkább a mezőnyjáték volt jellemző. Akadt ugyan egy egy helyzet de igazán nagy ziccert nem tudott egyik fél sem kialakítani. Összességében a City az első félidőben látottak alapján megérdemelten nyert!

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.