MANCHESTER CITY F.C. – LIVERPOOL F.C.

A Premier League 32. fordulójának csúcs rangadóját vasárnap este rendezik amikor is a Manchester City fogadja a Liverpool együttesét. A tabellát 1 pont előnnyel vezeti a Manchester City a Liverpool előtt. Mindkét együttes kitűnő formának örvend, így a mai nap gyakorlatilag egy előre hozott döntővel felérő mérkőzés. A Liverpool zsinórban 5 meccset nyert az elmúlt 5-ből míg a hazaiak 3 győzelem mellett 1 döntetlent is játszottak 1 vereség mellett. A hazai pálya segítség a City számára ám a Liverpool elképesztő formája ezt ellensúlyozhatja. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

Manchester City: Ederson;Cancelo;Laprte;Stones;Walker;De Bruyne;Rodri;Silva;Jesus;Sterling;Foden

Liverpool : Alisson;Alexander – Arnold;Matip;Van Dijk;Robertson;Thiago;Fabiho;Henderson;Salh;Jota;Mane

A mérkőzést a Liverpool kezdte. Mahrez lőtt az első percben veszélyesen a kapu mellé. 5.perc: Sterling lövéaét védte bravúrral Alisson majd a kipattanót De Bruyne lőtte a hálóba. 13.perc: Alexander-Arnold lőtte Jota passzát a hálóba 1:1! 20-.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 22.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 28.perc: Robertson sárgult be. 30.perc: De Bruyne lőtt a kapu mellékevéssel. 36.perc: két hazai szöglet melyek közül a másodikat követően Jesus lőtt a hálóba 2:1! 40.perc: Silva sárgult be. 

A második játékrészt a Manchester City kezdte. 46.perc: Salah passzát Mane lőtte a hálóba 2:2! 52.perc: Jota lövését Ederson védte bravúrral. 61.perc: Jesus lövését blokkolta a védelem. 61.perc: Thiago sárgult be. 63.perc: Sterling lőtt lesgólt. 70.perc: Jota helyére Diaz ált be. 75.perc: Sterling állt be Mahrez helyére. 77.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 83.perc: Fabinho sárgult be. 84.perc: Grealish állt be Jesus helyére. 84.perc: Mane érkezett Firmino helyére.89.perc: Van Dijk sárgult be. 90.perc: Mahrez szabadrúgásából helyzet nem alakult ki. 95.perc: Mahrez lőtt a kapu fölé.

Az első félidőben a hazaiak kezdtek jobban meg is szerezték a vezetést. Ezt követően villámgyorsan jött a válasz. A félidő további részében a hazaiak domináltak s ismét megszerezték a vezetést. A második játékrészben a vendégek gyorsan egyenlítettek. Ezt követően hazai és vendég helyzetek ugyan kialakultak ám az állás már nem változott. Jó mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.