MANCHESTER CITY F.C. – PSG

A Bajnokok Ligája 5 csoportköréhez érkeztünk. A fordulóban több kitűnő mérkőzést is rendeznek melyek közül a Manchester City PSG összecsapás kiemelkedik. A csoportot a Manchester City vezeti egy ponttal a PSG előtt. Ugyanakkor az előző összecsapását e két együttesnek a PSG nyerte meg igaz hazai pályán. Guardiola és Messi személye igazán pikánssá teszi e találkozót a többi világsztár játékos mellett. Kitűnő mérkőzésre számíthatunk ahol a bégeredmény megjósolhatatlan.

Manchester City : Ederson;Canvelo;Dias;Stones;Walker;Zinchenko;Rodri;Gündgan;Mahrez;Silva;Sterling

PSG: Navas ;Hakimi;Marquinhos;Kimpembe;Mendes;Gueye;Herrera;Paredes;Meesi;Mbappe;Neymar

A mérkőzést a PSG kezdte. 5.perc: Rodri fejesét tisztázta a vendég védelem. 6.perc: hazai szöglet következett helyzet nélkül. 18.perc: Mahrez alakított ki helyzetet ám végül két szöglet következett helyzet nélkül. 33.perc: Gündogan lövése csattant a kapufán majd Mahrez lövését blokkolta a védelem. 34.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget a félidő érdemi része.

A második félidőt a Manchester City kezdte. 50.perc: Mbappe csapott le egy kallódó labdára 0:1! Szinte a semmiből jött a vendég gól. 54.perc: Zinchenko helyére Jesus állt be. 55.perc: Rodri sárgult be. 61.perc: Danilo állt be Herrera helyére. 63.perc: Sterling kapott jó labdát majd lőtt a hálóba 1:1! 67.perc: Gueye helyére Di Maria állt be illetve Mendes helyére Kehrer állt be. 74.perc: Neymar lőtt ziccerből a kapu mellé. 76.perc: Silva lőtt a hálóba 2:1! 80.perc: Cancelo sárgult be. 93.perc: Jesus sárgult be. 

Az első játékrészben a Manchester City akarata érvényesült, mintha a PSG a pályán sem lett volna. Ugyan találat nem született ám óriási volt a hazaiak fölénye. A második félidőben a PSG ugyan megszerezte a vezetést ám a hazaiak tovább irányítottak. Kis is egyenlítettek sőt egy puskaporos 5 perc után a vezetést is megszerezték. Összességében a jobb együttes győzött. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.