MANCHESTER CITY F.C.-REAL MADRID F.C.

A Bajnokok Ligájában csupán négy együttes maradt állva, tehát az elődöntőkhöz érkeztünk. Ma este a Manchester City és a Real Madrid összecsapásának lehetünk szemtanúi. A Manchester City történetének során először jutott el eddig a lépcső fokig. Hazája bajnokságában a kékek csupán a 3. helyen állnak azonos pontszámmal az Arsenal-lal. Eddigi 35 mérkőzésükből 19-et nyertek meg  7 döntetlen és 9 vereség mellett. Az utolsó 5 bajnokijukon 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. Hazai környezetben 18 mérkőzésből 12-őt nyertek meg Pellegrini fiai 1 döntetlen és 5 vereség mellett. Utolsó 5 hazai bajnokijukon 4 győzelem mellett 1 döntetlen szerepel. A Bajnokok Ligájában a City csoportgyőztesként jutott tovább majd a legjobb 16 között a Dinamo Kijevet ütötte el a továbbjutástól a legjobb 8 között pedig a PSG együttesét búcsúztatták. A sérültek listáján említésre méltó név nem szerepel a hazaiaknál, egyedül Sterling játéka kérdéses. A vendég együttes a Spanyol pontvadászat 3. helyezettje, eddigi 35 mérkőzésükből 25-öt nyertek meg 6 döntetlen és 4 vereség mellett. Az utolsó 5 bajnokijukat megnyerték.  Idegenben 17 mérkőzésből 10-et nyertek meg 5 döntetlen és 2 vereség mellett. Utolsó 5 idegenbeli mérkőzésüket megnyerték. A királyiak Zidane kezei alatt jól muzsikálnak s többek között a Barcelona-t is megverték az El Classicon. A Bajnokok Ligájában a blancok csoport győztesként jutottak a 16 közé ahonnét a Roma együttesét búcsúztatták. A legjobb 8 között a Wolsburg együttesét ütötték ki Zidane tanítványai. A két együttes korábban kétszer találkozott mely mérkőzéseket a spanyol együttes nyerte. A vendégek kezdőjéből Ronaldo biztosan hiányozni fog. Érdekes összecsapás elé nézünk melynek esélyese a vendég együttes.

Manchester City: Hart;Clichy;Otamendi;Kompany;Sagna;Fernandinho;Fernando;Silva;De Bruyne;Navas;Aguero

Real Madrid: Navas,Carvajal;Ramos,Pepe,Marcelo;Modric;Casemiro,Kroos,Bale,Benzema;Lucas

A mérkőzést a hazai együttes kezdte. A 3.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 24.percben Pepe sárgult be. Az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 26.percben újabb hazai szabadrúgás következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 29.percben Ramos blokkolta De Bruyne lövését. A 34.percben Bale lövését blokkolták. A 37.percben Silva sárgult be. A 39.percben Silva sérült le így helyére Iheanacho állt be. A 44.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet nem alakult ki.

A második félidőt a Real Madrid kezdte. A félidőben Jese érkezett Benzema helyére. Az 50.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. Az 53.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően sarokrúgás következett. a sarokrúgást követően Hart védte Ramos fejesét. Az 55.percben hazai szöglet következett de helyzet ebből nem alakult ki. Az 58.percben újabb hazai sarokrúgás következett ám helyzet ebből sem alakult ki. A 66.percben Kroos távoli lövése ment a kapu mellé. A 69.percben egy hazai szögletet követően Navas vetődött ki jól a kapujából. A 71.percben egy jobb oldali beadást követően Jese fejelt a keresztlécre. A 73.percben Modric lőtt távolról  a kapu fölé. A 75.percben Bale lőtt távolról a kapu mellé. A 76.percben Sterling állt be Navas helyére a hazaiaknál. A 79.percben vendég szöglet következett melyet követően Casemiro lövését Hart védte lábbal. A 81.percben vendég szabadrúgás következett melyet Bale lőtt a sorfalba, az ezt követő szögletből Pepe lőtt kapura de Hart elképesztő bravúrral hárított. A 90.percben Kroos helyére Isco állt be a vendégeknél. A hosszabbítás 2 perc. A 92.percben Carvajal sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból De Bruyne lőtt kapura de Navas kiütötte azt. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. Ezzel véget is ért a találkozó.

Az első játékrészben nem sok minden történt a pályán és ezek sem óriási helyzetek voltak. Mindkét együttes mintha a 0:0-ra játszana amely az eddigi találkozóra negatív kihatással van semleges szemszögből. A második félidőben az együttese tartották magukat az elsőben látottakhoz, igaz helyzetből valamivel több akadt. Összességében egy nehezen élvezhető első összecsapást láthattunk ahol mindkét együttes akarata érvényesült.

Check Also

EURO 2020. 11. JÁTÉKNAP

Az EB 11. játéknapján a C csoport együttesei 18:00-tól játsszák le egy időpontban mérkőzésüket. Észak …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.