MANCHESTER CITY F.C.-REAL MADRID F.C.

A Bajnokok Ligájában csupán négy együttes maradt állva, tehát az elődöntőkhöz érkeztünk. Ma este a Manchester City és a Real Madrid összecsapásának lehetünk szemtanúi. A Manchester City történetének során először jutott el eddig a lépcső fokig. Hazája bajnokságában a kékek csupán a 3. helyen állnak azonos pontszámmal az Arsenal-lal. Eddigi 35 mérkőzésükből 19-et nyertek meg  7 döntetlen és 9 vereség mellett. Az utolsó 5 bajnokijukon 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. Hazai környezetben 18 mérkőzésből 12-őt nyertek meg Pellegrini fiai 1 döntetlen és 5 vereség mellett. Utolsó 5 hazai bajnokijukon 4 győzelem mellett 1 döntetlen szerepel. A Bajnokok Ligájában a City csoportgyőztesként jutott tovább majd a legjobb 16 között a Dinamo Kijevet ütötte el a továbbjutástól a legjobb 8 között pedig a PSG együttesét búcsúztatták. A sérültek listáján említésre méltó név nem szerepel a hazaiaknál, egyedül Sterling játéka kérdéses. A vendég együttes a Spanyol pontvadászat 3. helyezettje, eddigi 35 mérkőzésükből 25-öt nyertek meg 6 döntetlen és 4 vereség mellett. Az utolsó 5 bajnokijukat megnyerték.  Idegenben 17 mérkőzésből 10-et nyertek meg 5 döntetlen és 2 vereség mellett. Utolsó 5 idegenbeli mérkőzésüket megnyerték. A királyiak Zidane kezei alatt jól muzsikálnak s többek között a Barcelona-t is megverték az El Classicon. A Bajnokok Ligájában a blancok csoport győztesként jutottak a 16 közé ahonnét a Roma együttesét búcsúztatták. A legjobb 8 között a Wolsburg együttesét ütötték ki Zidane tanítványai. A két együttes korábban kétszer találkozott mely mérkőzéseket a spanyol együttes nyerte. A vendégek kezdőjéből Ronaldo biztosan hiányozni fog. Érdekes összecsapás elé nézünk melynek esélyese a vendég együttes.

Manchester City: Hart;Clichy;Otamendi;Kompany;Sagna;Fernandinho;Fernando;Silva;De Bruyne;Navas;Aguero

Real Madrid: Navas,Carvajal;Ramos,Pepe,Marcelo;Modric;Casemiro,Kroos,Bale,Benzema;Lucas

A mérkőzést a hazai együttes kezdte. A 3.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 24.percben Pepe sárgult be. Az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 26.percben újabb hazai szabadrúgás következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 29.percben Ramos blokkolta De Bruyne lövését. A 34.percben Bale lövését blokkolták. A 37.percben Silva sárgult be. A 39.percben Silva sérült le így helyére Iheanacho állt be. A 44.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet nem alakult ki.

A második félidőt a Real Madrid kezdte. A félidőben Jese érkezett Benzema helyére. Az 50.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. Az 53.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően sarokrúgás következett. a sarokrúgást követően Hart védte Ramos fejesét. Az 55.percben hazai szöglet következett de helyzet ebből nem alakult ki. Az 58.percben újabb hazai sarokrúgás következett ám helyzet ebből sem alakult ki. A 66.percben Kroos távoli lövése ment a kapu mellé. A 69.percben egy hazai szögletet követően Navas vetődött ki jól a kapujából. A 71.percben egy jobb oldali beadást követően Jese fejelt a keresztlécre. A 73.percben Modric lőtt távolról  a kapu fölé. A 75.percben Bale lőtt távolról a kapu mellé. A 76.percben Sterling állt be Navas helyére a hazaiaknál. A 79.percben vendég szöglet következett melyet követően Casemiro lövését Hart védte lábbal. A 81.percben vendég szabadrúgás következett melyet Bale lőtt a sorfalba, az ezt követő szögletből Pepe lőtt kapura de Hart elképesztő bravúrral hárított. A 90.percben Kroos helyére Isco állt be a vendégeknél. A hosszabbítás 2 perc. A 92.percben Carvajal sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból De Bruyne lőtt kapura de Navas kiütötte azt. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. Ezzel véget is ért a találkozó.

Az első játékrészben nem sok minden történt a pályán és ezek sem óriási helyzetek voltak. Mindkét együttes mintha a 0:0-ra játszana amely az eddigi találkozóra negatív kihatással van semleges szemszögből. A második félidőben az együttese tartották magukat az elsőben látottakhoz, igaz helyzetből valamivel több akadt. Összességében egy nehezen élvezhető első összecsapást láthattunk ahol mindkét együttes akarata érvényesült.

Check Also

TOTTENHAM HOTSPUR – CHELSEA F.C.

A Premier League 21. fordulójának záró érkőzésén két igazán felemást szeont futó együttes találkozik. A …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.