MANCHESTER CITY F.C.-TOTTHANEM HUTSPOR

A Premier League 8. Fordulóját rendezik meg a hétvégén ahol Ma 13:45-kor az Etihad Stadiumban lép pályára a Manchester City és a Totthanem. A forduló rangadójáról van szó így ezen mérkőzést fokozott várakozás előz meg főként a válogatott szünet miatt. A hazai együttes a tabella 2. helyén található 5 pontos lemaradással a Chelsea mögött. A hazaiak az elmúlt 6 mérkőzésen 3 győzelmet 2 döntetlent és 1 vereséget értek el. A vendégek a tabella 6.helyén állnak,az elmúlt 6 összecsapásukon 2 győzelem mellett 2 döntetlent és 2 vereséget értek el. A papírforma a házigazdák győzelmét ígéri ám,a válogatott szünet miatt a játékosok fáradtabbak valamint a jövő heti BL szereplés miatt a City kénytelen rotálni keretét. Ennek köszönhetően ma Toure sem a kezdőben kapott helyet. A vendégeknél Soldao tér vissza a pályára ami egy opciós lehetőséggel növelheti a vendég támadásokat. Az elmúlt mérkőzéseket tekintve a City áll sokkal jobban utóbbi két összecsapásukat a hazaiak nyerték. Izgalmas, jó mérkőzés előtt állunk.

Manchester City: Hart;Sagna;Demichelis;Company;Cichy;Navas;Silva;Milner;Fernando;Lampard;Aguero

Totthanem Hutspor: Lloris;Kabuoul;Dier;Fazio;Rose;Lamela,Capoue;Eriksen;Mason;Chadli;Soldado

A mérkőzést a hazaik kezdték. A 4.percben Company-nak kellett mentenie a saját 16-osán belül. A 6.percben Mason lőtt a kapu jobb oldala mellé 16 méterről. A 8.percben Mason lőtt éles szögből a kapu fölé. A 9.percben Eriksen került ziccerbe ám Hart nagy bravúrral hárítani tudott,a szögletből helyzet nem alakult ki. A 10.percben Silva passzolt Aguero elé aki azonban lesen helyezkedett. A 12.percben egy középre adást követően Llorisnak kellett megfognia a labdát,Kaboul biztosított. A 13.percben egy cselt követően a kapu job alsó sarkába lőtte a labdát 1:0! Szép egyéni teljesítményt láthattunk. A 15.percben egy csodás vendég támadást követően Eriksen bombázta 13 méterről a labdát Hart segítségével a kapuba 1:1! A 16.percben következhet az első hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. A 19.percben Lampardot lökték meg a 16-oson belül í bíró befújta a jogosnak tűnő büntetőt. A 11-est Aguero lőtt a kapu bal oldalába lőtte 2:1! A 23.percben Aguero tüzelt a vendégek kapujára de Lloris ezúttal védeni tudott. A 27.percben Lampard sérült meg s helyét Fernandinho vette át a hazaiaknál. A 29.percben egy jobb oldali középre adást követően kellett tisztáznia a vendég  védelemnek. A 30.percben vendég szabadrúgás következett melyet Eriksen lőtt a kapu fölé. A 31.percben Silvát vágták fel a 16-oson belül ezért újra büntetőt rúghattak a hazaiak, Ezúttal is aguero állt a labda mögé de Lloris megfogta büntetőjét a kipattanó labdát a támadó a kapu fölé lőtte 12 méterről. A 33.percben Aguero került ismét helyzetbe egy hosszú indítást követően de Lloris ezt is ki tudta védeni. A 34.percben Mason sárgult be. A 37.percben Dier sárgult be visszarántásért. A 40.percben Eriksen lövését védte Hart szép mozdulattal. A szögletet követően ismét Hart ütötte ki a labdát. A 41.percben Mason lövését védte Hart óriási bravúrral. A 44.percben egy hazai kontrát követően Navas lőtt a kapu közepében álló Lloris-ba. A szögletből helyzet nem alakult ki. A 46.percben Milner lőtt távolról de Lloris fogta a próbálkozását. A hosszabbítás 3 perc a félidő végén. A 46.percben egy vendég lövési kísérlet szállt el a hazai kapu fölött. A 48.percben Milner adta középre a labdát de erről a hazai támadók lemaradtak. Ezzel véget is ért az első félidő.

A második félidőt a vendégek kezdték. A 47.percben Aguero kapott egy hosszú indítást de a vendég védők fel tudtak előle szabadítani. A 49.percben aguero eresztett el hatalmas lövést de Lloris ismét útját tudta állni a labdának. Az 50.percben egy jobb oldalról beérkező labdát Aguero lőtt a kapu mellé közelről. Az 54.percben vendég szöglet következett melyet egy újabb követett,ezen sarokrúgásból sem alakult ki helyzet. Az 55.percben Aguero lőtte a játékszert saját csapattársába a vendég 16-oson belül. Az 57.percben Eriksen lövését blokkolta a hazai védelem. Az 58.percben Milner középre adását húzta le Lloris kapus üggyel-bajjal. Az 59.percben Navas vezette a labdát maj lőtte kapura azt de Lloris ismét védeni tudott. A szögletet követően helyzet nem alakult ki a vendég kapu előtt. A 60.percben Aguero maradt le centikkel Silva labdájáról a kapu előtt. A 60.percben Denbelé érkezett Capou helyére valamint Toushend jött Lamela helyére  vendégeknél. A 61.percben Soldadot tüntették el szabálytalanul, jogos büntetőt kapott a vendég csapat. A büntetőt Soldado lőtte de Hart ki tudta piszkálni azt maradt a 2:1! A 64.percben Hart védett óriásit egy balról érkező beadást követően,majd ezt követően egy távoli kellett hárítania. A 65.percben Llorisnak akadt munkája Milner lövését követően. A 67.percben Fazio rántotta le Aguerot a 16.percben minek köszönhetően a védőt a bíró kiállította. A 11-est Aguero lőtte a kapuba a labdát 3:1! A 69.percben Vetthongen érkezett Mason helyére illetve Silva helyére Jovetic a hazaiaknál. A 73.percben vendé szabadrúgás következett melyet Eriksen lőtt a sorfalba. A 75.percben Aguero cselezett a 16-oson belül majd lőtte ki a kapu bal alsó sarkát 4:1! A 77.percben Toure állt be Fernando helyére a hazaiaknál. A 80.percben Thowsend lőtt a hazai kapu mellé kevéssel. A 81.percben Rose mentett nagyot a vendég 16-oson belül. A 88.percben Milner lőtt kapufát 19 méterről,Lloris rajta volt a labdán. A hosszabbítás 3 perc a mérkőzés végén. A 92.percben vendég szabadrúgás a hazai 16-os előteréből. A pontrúgást Toushend. Több helyzet már nem alakult ki így maradt a 4:1-es végeredmény.

Egy rendkívül izgalmas jó iramú mérkőzést láthattunk ahol Moss bíró közreműködésének is köszönhetően a csapatok összesen 4 büntetőt rúghattak. Az első játékrészben a hazaiak uralták a pályát ám ha megszakításokra is de a vendégek át tudták venni az irányítást. Az első 11-es nagyban befolyásolta a mérkőzés alakulását,ugyan a Totthanem gyorsan ki tudott egyenlíteni ám ezt követően elsősorban Agueronak köszönhetően a hazaiak  megverték az egyébként jó támadójátékot játszó vendég együttest. Igazi kora délutáni szórakozást hozott a mérkőzés melyet végül,a kiállításnak is köszönhetően a hazaiak simán nagy gólkülönbséggel meg tudtak szerezni.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.