MANCHESTER CITY F.C. – WEST HAM UNITED F.C.

A Premier League 3. fordulója eddig is tartogatott számunkra kitűnő összecsapásokat s nincs ez másképp a mai nap során sem. Ugyan ha jelen pillanatban a tabellára nézünk akkor a Manchester City a 4. 2 mérkőzést követően míg a West Ham United szintén két mérkőzést követően a 12. helyen áll. A hazai kékek az első fordulóban kissé nyögve nyelősen de megverték 2:1-re a Sunderland gárdáját hazai pályán majd sima 4:1-es sikert arattak a Stoke City otthonában így gólarányuknak köszönhetően vezették a tabellát a városi rivális Manchester United előtt. A West Ham a nyitó fordulóban kapott ki a Chelsea vendégeként majd 1:0-ra győzte le a Bournemouth együttesét. A hazaiknál a maródiak listáján az új igazolás Gundogan;Icheanacho;Kompany;Sagna és a szintén új igazolás Sane szerepel. A vendégeknél sem rövid e lista ugyanis Ayew;Caroll;Cresswell az új igazolás Feghouli;Henry és Sakho neve szerepel. Payet szereplése pedig kérdéses. A mérkőzés egyértelmű esélyese a hazai együttes akik némi nyomás alatt játszanak a Chelsea valamint a Manchester United győzelme miatt. Amennyiben Guardiola új együttese egy góllal győzne úgy a tabella 2. helyére ugrana a Chelsea-vel azonos gólaránya amiatt ha két vagy több góllal akkor egyedül vezethetné a tabellát. Jó mérkőzés előtt állunk.

Manchester City: Caballero;Clichy,Otamendi;Stones;Zabaleta;Fernandinho;Silva;Nolito;De Bruyne;Sterling;Aguero

West Ham United: Adrian;Reid;Collins;Ogbonna;Antonio;Kouyate;Noble;Tore;Masukau;Fletcher;Valencia

A mérkőzést a West Ham United kezdte. 1.perc: hazai szöglet melyet követően Oteamendi fejelt a kapu fölé. 4.perc: Aguero lövése ment a kapu mellé. 6.perc: Fernandinhi sárgult be. 7.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 8.perc: egy bal oldali akciót követően Silva tálalt Sterling elé aki 8 méterről a kapuba lőtt 1:0! 10.perc: Fletcher lőtt éles szögből a kapu fölé egy kontra támadás végén. 14.perc: Masuaku is besárgult. 18.perc: egy szabadrúgást követően Fernandinho fejelt  kapu közepébe. A gólpasszt De Bruyne adta. 21.perc: hazai szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 26.perc: De Bruyne lőtt szabadrúgásból a kapu mellé. 30.perc: Fletcher fejelt 8 méterről a kapu fölé, egy jobb oldali beadást követően. 32.perc: Otamendi mentett nagyot egy kontra támadás végén. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 33.perc: De Bruyne hagyott ki nagy ziccert Adrian hárítani tudott, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 40.perc: újabb hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 2 perc,melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a Manchester City kezdte. A félidőben Tore helyére Byram érkezett. 48.perc: Nolito szerzett les gólt így maradt a 2:0, ezt követően Fletcher sárgult be. 51.perc: Noble is besárgult. 54.perc: Aguero tört a 16-oson belülre majd lőtt a kapu mellé. 58.perc: Masaku készített elő Antonio-nak aki fejjel vette be a hazai kaput 2:1! 59.perc. Stones helyére Kolarov állt be, illetve Valencia helyére Lanzini. 62.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 66.perc: De Bruyne labdáját Aguero lőtte a kapu mellé. 75.perc: Nolito helyére Nasri állt be valamint Reid helyére Calleri. 83.perc:újabb vendég szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki.  88.perc: Fernando állt be Aguero helyére. 90.perc: Silva labdáját Nasri lőtte a jobb kapufára. A hosszabbítás 4 perc. 92.perc: ez már bent van sterling kapott jó labdát a 16-oson belül s lőtt higgadtan a kapuba 3:1! Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a hazaiak már az elején a kezükbe vették a mérkőzés irányítását s sorra alakították ki helyzeteiket majd a vezetést is megszerezték. Ezt követően sem csökkent a nyomás a vendég védelmen melynek egy újabb hazai találat lett az eredménye. A vendégek egy-egy kontrát ugyan tudtak vezetni de ezekből találatot nem tudtak szerezni. A második játékrészben a hazai csapat kezdetben ott folytatta ahol a félidőben abbahagyták ám ezúttal találatig nem jutottak, sőt egy vendég akció végén 2:1-re módosult az állás. Ezt követően a hazaiak ismét igyekeztek nyomást helyezni a vendégekre akik jól állták a sarat sőt több veszélyes kontrát is tudtak vezetni. A mérkőzés végén a hazaiak ismét betaláltak így döntve el végleg a mérkőzést. A tabellát így a Manchester City vezeti gólkülönbségüknek köszönhetően.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.