MANCHESTER UNITED F.C. – A.C. MILAN

A Bajnokok Kupája Nemzetközi sorozat egyik utolsó nagy rangadójához érkeztünk ahol Crdiffban a mAnchester United fogadja a Milan együttesét szinte hazai pályán. A hazaiak a nyáron nem nagy játékos mozgást produkáltak eddig mely szintén igaz mai ellenfelükre. A két klub szebb időket is megélt mind nemezetközi mind hazája bajokságát tekintve. Mindkét klub valahol saját nevelésű focistái felé kezd fordulni a túlfizetett sztárok helyett igaz a manchesteriek az út elején járnak, míg a Milan már évek óta igyekszik hírnevéhez méltóan végetni a Serie A ban tehetségei révén. Érdekes mérkőzés előtt állunk melynek nincs esélyese.


Manchester United: De Gea;Shaw;Rojo;Lindelöf;Wan-Bissaka;Pereira;McTominay;Matic;Mata;Rashford;Martial


A.C.Milan: Donnarumma;Calabria;Musacchio;Romagnoli;Rodriguez;Calhanoglu;Biglia;Borini;Suso;Piatek;Castillejo


A mérkőzést a Milan kezdte. 12.perc: Rashford került lövőhelyzetbe ám Donnarumma fogta lövését. 14.perc: Matic játszott Rashford elé aki 14 méterről kilőtte a bal alsó sarkot 1:0! 25.perc: Suso lőtt távolról kapura ám De Gea védeni tudott. 26.perc: ismét Suso próbálkozott ezúttal sikerrel 1:1! 29.perc: endég szöglet helyzet nélkül. 35.perc: Suso hibázott ziccerből. 40.perC: Piatek lövését De Gea védte. 44.perc: Piatek került helyzetbe ám De Gea kifogott rajta. Ezzel ért véget az első játékrész.


A második félidőt a Manchester United kezdte. Hazai szöglet helyzet nélkül. 60.perC: vendég szöglet melyet követően Suso Lindelöf révén talált a hálóba 1:2! 64.perc: cserék: Biglia helyére Krunic;Castillejo helyére Silva;Donnarumma helyére Reina;Mata helyére James;Matic helyére Fred;Wan-Bissaka helyére Young;Lingard helyére Pereira;Rojo helyére Tuanzebe. 72.perc: Martial passzolt ingard elé aki a kapuba lőtt 2:2! Fred sárgult be. 77.perc ismét cserék: Brescianini állt be Romagnoli helyére;Suso helyére Bonaventura;Rodriguez helyére Strinic;Piatek helyére Maldini;Borini helyére Gabbia;Conti helyére Calabria;MArtial helyére Greenwood. 85.perc: Greenwood került helyzetbe majd lőtt kevéssel a kapu mellé. 90.perc: Calhanoglu sárgult be. 91.perc: hazai szabadrúgás kitűnő szögből ám Fred a kapu fölé lőtt. Ezzel ért véget a rendes játékidő következhettek a 11-esek.


Calhanoglu belőtte;Lingard szintén;Bonaventura is magabiztos volt;Young is a kapuba lőtt;Silva sem hibázott;Greenwood is betlált;Krunic is a kapuba lőtt;Gomes szintén;Maldini azonban kihagyta Daniel James belőtte így a Manchester United győzött.


Az első játékrészben az angol együttes kezdett jobban s meg is szerezték a vezetést. Ezt követően a semmiből egyenlített a Milan majd átvették a játék irányítását s a félidő végéig több góllal is vezethettek volna. A második játékrészben inkább az angol együttes dominált, melynek köszönhetően ki is egyenlítettek. A továbbiakban is inkább angol helyzetekt adódtak ám ezek kimaradtak. A végén a büntetőpárbajt az angolok hibátlan teljesítménnyel nyerték meg.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.