MANCHESTER UNITED F.C. – ARSENAL F.C.

A Premier League 7. fordulóját rendezik emg a hétvégén. A forduló utolsó mérkőzése hozza az egyetlen igazi nagy rangadót ahol két szebb napokat megélt együttes küzd meg egymással az Old Traffordon. A Manchester United az Arsenal együttesét fogadja. A hazaiak szörnyen rosszul  muzsikálnak az utóbbi időben idegenben illetve e mutatott játék tekintetében. Mindezt tetézi a sok sérült is. Eddigi meccseikből 2 győzelem mellet 2 döntetlent értek el s 2-szer kaptak ki. Az Arsenal jobban kezdte a szezont s jelenleg a 4. helyen állnak igaz mindössze 3 ponttal előzik mai riválisukat. Emery együttese 3 győzele mellet 2 döntetlent ért el s mindössze 1 alakalommal kapott ki a Liverpool együttesétől idegenben. A mai mérkőzés nevében ugyan rangadó ám a korábbi évek parázs csatái s magas színvonalú mérkőzéseit a jelenlegi keretek aligha tudják visszaidézni. Érdekes mérkőzés előtt állunk.


Manchester United: De Gea;Tuanzebe;Maguire;Lindelöf;Young;McTominay;Lingard;James;Pogba;Rashford;Pereira


Arsenal: Leno;Chambers;Sokratis;Luiz;Kolasinac;Guendouzi;Xhaka;Torreira;Pepe;Aubameyang;Saka


A mérkőzést az Arsenal kezdte. 5.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 9.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 10.perc: Chambers sárgult be. 27.perc: Rashford sárgult be. 29.perc: Pereira lőtt kapura ám Leno könnyedén hárította. 32.perC: Pereira sárgult be. 41.perc: Young sárgult be. 44.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki sőt a vendégek vezettek kontra támadsát melynek végén De Gea kétszer is bravúrral hárított. 45.perc. hazai támadás végén McTominay elemi erejű lövése a hálóban kötött ki 1:0! Szép találat volt. gy ért véget az első játékrész.


A második mérkőzést a Manchester United kezdte. 50.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 51.perc: Rashford hagyott ki nagy ziccert. 52.perc: Torreira lövését De Gea védte. 54.perC: hazai szöglet helyzet nélkül. 55.perc: Torreira helyére Ceballos érkezett. 56.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 57.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 58.perc: Aubameyang hasznlta ki Tuanzebe eladott labdáját s lőtt a kapuba. A bíró először lest ítélt ám a videóbíró joggal érvényesítette a találatot. 60.perc: Saka lőtt gólt majdnem. 65.perc: Pogba távoli lövése centikkel kerülte el a hálót. 68.perc: Lingard sárgult be. 70.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 73.perc: két hazai szöglet melyekből helyzet nem alakult ki. 74.perc: lingard helyére Frd állt be majd Pereira helyére Greenwood illetve Pepe helyére Nelson. 77.perc: Xhaka sárgult be. 80.perc: Wilock állt be Saka helyére. 86.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül.A hosszabbítás 4 perc, 92.perc: Rashford lőtt kevéssel a akpu mellé. Több nagy helyzet már nem alakult ki.


Az első játékrészben a két együttes nem túl nagy intenzitással kezdte a mérkőzést. A régi idők rangadóirs sajnos csak a sárga lapok sokasága emlékeztethette a szurkolókat s zinvonal messze nem. A féliső végén azonban 5 perc alatt több esemény történt mint az azt megelőző 40 percben. A hazaiak vezetés tudatában vonulhattak az öltözőbe. A második félidőt az Arsenal jól kezdte sok helyzetet dolgoztak ki majd egy hibát kihasználva egyenlíteni tudtak. A félidő jó iramot hoztt lendületes játék mellett ám a színvonal meglehetősen alacsonyra sikerült. Összességében megérdemelt döntetlen született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.