MANCHESTER UNITED F.C – ARSENAL F.C.

A Premier League 14. hétközi fordulójának legnagyobb rangadóját az Old Traffordon rendezik meg ahol a pocsék formában lévő Manchester United fogadja a kitűnő formában lévő Arsenal együttesét. A hazaiak menesztették Solskjaer edzőt s ideiglenesen helyét Carrick vette át. Igaz Ralf Rangnick érkezik az év végéig az együtteshez majd két évig szakmai tanácsadóként segíti az együttest. A pletykák szerint nyáron Mauricio Pochettino érkezik a kispadra. Az Arsenal elképesztően mélyről indult ám mostanra a Premier League egyik legjobb formájában lévő együttesévé nőtte ki magát. Arteta munkássága beérni látszik. Jelenleg a dobogón ma két együttes közül már az Arsenal áll jobban a tabellán. A klubok múltja miatt ugyanakkor kitűnő összecsapás vár ránk ahol lehetetlen megmondani melyik együttes nyeri  ama esti mérkőzést. 

Manchester United: De Gea; Telles;Maguire;Lindelöf;Dalot;McTominay;Fred;Rashford;Fernandes;Sancho;Ronaldo 

Arsenal: Ramsdale;Tomiyasu;White;Gabriel;Tavares;Rowe;Elneny;Partey;Martinelli;Odegaard;Aubameyang

A mérkőzést az Arsenal kezdte. 2.perc: három vendég szöglet helyzet nélkül. 13.perc: vendég szöglet melyet követően De Gea ütközött ám szabálytalanság nem történt így Rowe az üres kapuba lőtt 0:1! 28.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 38.perc: Martinelli lőtt kevéssel a kapumellé. 44.perc: Fred labdáját Fernandes lőtte a hálóba 1:1! 46.perc: McTominay sárgult be. 48.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 

A második félidőt a Manchester United kezdte. 46.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 52.perc: szép hazai akció végén Rashford passzolt Ronaldo elé aki a kapuba lőtt 2:1! 54.perc: Martinelli passzolt Oregaard elé aki  kapuba lőtt 2:2! 68.perc: Fred esett el a 16-oson belül így hazai büntető következett melyet Ronaldo lőtt a hálóba 3:2! 70.perc: Eowe helyére Saka érkezett. 75.perc: Aubameyang hibázott nagy helyzetben. 79.perc: Rashford helyére Lingard érkezett majd Lacazette állt be Aunbameyang helyére és Nkeitah érkezett Oregaard helyére. 88.perc: vendég szöglet melyet követően hazai kontra bontakozott ki s Fernandes lövését kellett a vendég védelemnek blokkolni. 88.perc: Ronaldo helyére Martial állt be. 89.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Fernandes helyére Beek érkezett. 

Az első játékrészben a vendégek kezdtek nagy elánnal s meg is szerezték szerencsés körülmények között a vezetést. A hazaiak 30 perc után ébredtek s Ronaldo révén meg is szerezték a vezetést. A második félidőben a hazaiak felpörögtek s meg is fordították a meccset. Igaza az Arsenal még tudott egyenlíteni ám Ronaldo büntetőjére már nem volt válaszuk. A Manchester United megérdemelten nyert ma este.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.