MANCHESTER UNITED F.C.-CAMBRIDGE UNITED

Az Angol FA kupa 4. fordulójának visszavágóját rendezik meg ma este. A kupaforduló egyik legnagyobb visszhangját keltő mérkőzésen a Cambridge United hazai pályán 0:0-ás döntetlent ért el a Manchester United ellen. Ennek köszönhetően a 4. osztályú együttes ellátogathat az Old Trafford-ra minek következtében a klub 1 éves fenntartására szükséges összeg üti a markukat. A vörös ördögöknek igen kellemetlen az odavágó eredménye ugyanis az A csapatukkal álltak ki. A mai mérkőzés előtt a United sérült listáján csupán két név Michael Carrick és Asley Young neve szerepel.  A vendégeknél nincs sérült játékos. A hazaiak egy magabiztos győzelemmel hangoltak a mai mérkőzésre melynek egyébként toronymagas esélyesei. Esemény dús meccs előtt állunk ahol a Unitednek ki kell tennie magáért ha nem szeretnék a játékosok hogy szurkolóik kifütyüljék őket.

Manchester United: De Gea;McNair;Smalling;Evans;Rojo;Blind;Fellaini;Mata;Rooney;Van Persie;Di Maria

Cambridge United: Dunn;Taylor;Champion;Donaldson;Elliott;Tait;Coulson;McGeehan;Simpson;Nelson;Chadwick

A mérkőzést a hazaiak kezdték. Az első percben Elliott szerzett labdát és lőtte azt a jobb kapufára. A 3. percben Rooney adta be a labdát a 16-oson belülre, de azt a védők kifejelték a mezőnybe. A 10. percben vendég szabadrúgás, Donaldson lőtt a 16-oson belülre, de a védők jól zártak így veszélyes helyzet nem alakult ki. A  13. percben Di Maria adta be a labdát a 16-oson belülre, de a védők kivágták a labdát a mezőnybe. A 17. percben hazai szöglet, melyből gólveszély nem alakult ki. A 18. percben Rooney lőtt 19 méterről kapura, de Dunn könnyedén fogta a labdát. A 21. percben McNair lőtt kapura a 16-oson belülről, de végül nem született gól. A 25. percben Di Maria lőtte a labdát keresztbe balról, ahol Fellaini fejesét követően Mata lőtte a labdát 3 méterről a kapuba, ezzel 1:0! A 30. percben Di Maria lőtt kapura balról, a kipattanó labdát pedig McNair lőtte kapura, de Dunn védte azt. A 31. percben hazai szöglet következett, a beívelést követően Dunn ütötte ki a labdát a mezőnybe. A 32. percben hazai szöglet következett, melyet egy újabb követett, a beívelést követően Fellaini passzolta a labdát Van Persienek, aki középre adta a labdát Rojonak, aki a kapuba lőtte azt, ezzel 2:0! A 36. percben Di Maria lőtt távolról magasan a kapu fölé. A 40. percben Donaldson lőtt 15 méterről jobbról keresztbe a kapu előtt. A 42. percben vendég szöglet következett, melyből nem alakult ki gólveszély. A 43. percben Di Maria lövését követően Rooney lőtt a kapu előtt keresztbe. 2 perc a hosszabbítás az első félidőben. A 47. percben Van Persie cselezte be magát a 16-oson belülre, de végül elszedték előle a labdát a védők. Ezzel véget ért az első félidő, melynek eredménye 2:0!

A második félidőt a vendégek kezdték. A 49. percben Rojo lőtt a bal szélről a kapu fölé. Az 50. percben McNair adott középre, ahol Van Persie fejelt a kapu mellé. Még ebben a percben Chadwick helyére Morrissey érkezett. Az 52. percben hazai szöglet következett, melyből egy újabb lett, a beívelést követően Van Persie fejelte el a labdát a kapu mellé. Az 54. percben Rooney lőtt távolról kapura, de Dunn védeni tudott, majd a kipattanót Van Persie lőtte a kapu fölé. Az 55. percben Tait fejelte a labdát De Gea ölébe. Az 58. percben hazai szöglet következett, melyből gólveszély nem alakult ki. Az 59. percben ismét egy hazai szöglet következett, a beívelést követően Dunn nagyot védett. Még ebben a percben Di Maria lőtt a 16-oson belülről kapura, azonban egy védő kifejelte a labdát a kapu előteréből. A 61. percben Simpson helyére Kaikai érkezett. A 62. percben Tait jött fel a jobb szélet és lőtt a kapu elé, de a labda szögletre ment, melyből helyzet nem alakult ki. A 65. percben Van Persie helyére Wilson érkezett. A 68. percben Di Maria lőtt 18 méterről kapura, de Dunn hatalmasat védett. A 69. percben Fellaini lővését blokkolták. Még ebben a percben hazai szöglet következett, melyből nem alakult ki gólveszély. A 70. percben Di Maria helyére Herrera érkezett. A 73. percben Herrera passzát követően Wilson lőtt 18 méterről egyenesen a kapuba, ezzel 3:0! A 77. percben Rooney lövése ment el a kapu előtt. A 80. percben hazai szöglet következett, melyet követően Rooney lőtt keresztbe a jobb kapufa mellé kicsivel. A 81. percben Rojo helyére Young érkezett. A 86. percben Rooney lőtt 23 méterről kapura, de Dunn fogta a labdát. Még ebben a percben Nelson helyére Miller érkezett. A 87. percben Elliott fejelt De Gea ölébe. 3 perc a hosszabbítás a mérkőzés végén. A  93. percben McGihen lőtt a kapu mellé centikkel. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 3:0!

Az esélyeknek megfelelően a Manchester United továbbjutott a legjobb 16 közé, ahol a Preston együttesével fog találkozni. A mai este folyamán megmutatkozott a két csapat közötti különbség úgy hogy a hazaiak nem a maximumot hozták ki magukból, de így is három gólt rúgtak. Összességében megérdemelten jutott tovább a Manchester United csapata.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.