MANCHESTER UNITED F.C. – CRYSTAL PALACE

A Premier League 2. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A Manchester United ugyanakkor először lép az idényben pályára hiszen az első fordulóban az Európa Liga elnyúló idénye miatt kaptak egy hét szabadságot. A Crystal Palace ugyanakkor már második mérkőzését játsza az idényben. A Southampton hazai pályán sikerült a Palace együttesének legyőznie. A vörös ördögök egy kiváló tavaszt követően jutottak be a BL főtáblájára. Eddig Van De Beek érkezett Soksjear együtteséhez ám Sancho Telles is érkezhet Október 5.-ig akár. A mai mérkőzés sok kérdőjelet tartalmaz a hazai együttes teljesítményét illetően. A mérkőzés mindenre választ fog adni.


Manchester United: De Gea;Fosu-Mensah;Lindelöf;Maguire;Shaw;Fernandes;Pogba;McTominay;Martial;Rashford;James


Crystal Palace: Guaita;Ward;Kouyate;Sakho;Mitchell;Schlupp;McCarthy;McArthur;Towsend;Ayew;Zaha


A mérkőzést a Crystal Palace kezdte. 7.perc: vendég kontra melynek végén Schlupp keresztlabdáját Towsend lőtte a lemaradó Shaw mellett a kapuba a labdát. 0:1! 14.perc: Fosu-Mensah lövését blokkolta a védelem, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 22.perc: McTominay lőtt a kapu mellé kevéssel. 24.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 31.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 42.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 5 perc, 46.perc: Ayew lőtt kevéssel a kapu bal oldala mellé. 47.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget a félidő.


A második félidőt a Manchester United kezdte. A félidőben James helyére Greenwood érkezett. 55.perc: Towsend lőtt kevéssel a kapu fölé, nagy helyzet volt. 56.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 56.perc: Ward sárgult be. 58.perc: fosu-Mensah sárgult be. 60.perC: Greenwood fejese ment a kapu mellé. 64.perc: Maguire sárgult be. 67.perc. Zaha lőtt lesgólt. 68.perc: Pogba helyére Van de Beek állt be. 71.perc: Lindelöf kezére lőtték  a labdát büntetőt, az első 11-est védte De Gea de megismételtették a másodikat már belőtte Zaha 0:2! 75.perc: Schlupp helyére Eze érkezett. 76.perc: ahazi szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Beek kapott jó labdát majd lőtt 7 méterről a kapuba 1:2! 81.perc: Ayew helyére Batshuay állt be illetve Fosu-Mensah helyére Ighalo. 88.perc: Zaha lőtt szép gólt 3 védő gyűrűjében 1:3!  A mérkőzés eldőlt. A hosszabbítás 8 perc, 95.perc két hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget a találkozó.


Az első játékrészben a hazaiak nagyon tompán kezdtek, s az egész félidő alatt üres volt a játékuk. A vendégek jó kontráztak melynek köszönhetően vezetnek is. a második félidőben. A második játékrészben a hazaiak gyorsultak ugyan ám a vendégek jól használták ki a tompa hazai játékosok hibáit. Akár több góllal is nyerhettek volna. A vörösök egyetlen pozitívuma Beek debütáló mérkőzésen lőtt gólja. A vendégek megérdemelten nyertek. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.