MANCHESTER UNITED F.C. – EVERTON F.C.

A Premier League 5. fordulójának másik rangadóját is vasárnap rendezik meg. A listavezető Manchester United fogadja a tabella hátsó régiójában tartózkodó Evertont. A vörös ördögök eleddig veretlenek sőt csupán 2 gólt kaptak az is a legutóbbi vendégszereplésük alkalmával amikor is a már-már mumus Stoke-hoz látogattak. Egyenlőre úgy est Mourinho a nyáron jól erősített s a bajnokság szempontjából erős United-et sikerült összeraknia. Pogba-ék 3 győzelem mellett 1 döntetlennel és 12 rúgott gól mellet 2 kapottal vezetik a Manchester City előtt a tabellát. A mérkőzésnek több pikantériája is lesz, az egyik Rooney visszaigazolása a nyáron a kékekhez valamint Lukaku ellentétes útja. A liverpooli kékek egy nehéz szezonkezdésen vannak túl. Ugyan első érkőzésüket megnyerték ám ezt követően egy bravúr döntetlen mellé két vereséget is elszenvedtek. Igaz a rendkívül nehéz sorsolásnak is betudhatóak ezek az eredmények ám a Tottenham elleni sima hazai vereség nem sok jóval kecsegtet. A nyáron az Everton 13 új játékost igazolt akiknek minden bizonnyal még össze kell érniük. A mai mérkőzés esélyes a Manchester United ám Rooney-ékat nem szabad leírni. Jó mérkőzés előtt állunk.

Manchester United: De Gea;Young;Jones;Bailly;Valencia;Fellaini;Matic;Mata;Mkhitaryan;Rashford;Lukaku

Everton: Pickford;Wiliams;Keane;Jagielka;Martina;Gueye;Schneiderlin;Baines;Sigurdsson;Davies;Rooney

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 4.perc: egy Matic keresztlabdát követően Valencia lőtt elképesztően nagy gólt 1:0! 15.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Martina a sorfalba lőtt. 21.perc: Rooney lőtt kevéssel a kapu mellé. 24.perc: Mata végzett el rosszul egy szabadrúgást. 27.perc: Lukaku lőtt 100%-os ziccerből a kapu bal oldala mellé. 39.perc: Rashford passzolt Lukaku elé de a védelem végül mentetni tudott. 40.perc: két haza szöglet következett helyzet nélkül. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet nem alakult ki.

A második félidőt az Everton kezdte. 48.perc. Rooney közeli próbálkozását De Gea Védte bravúrral. 52.perc: Rashford lőtt kevéssel a kapu mellé. 61.perc: Lingard állt be Rashford helyére. 63.perc: Williams sárgult be. 65.perc: Mata lőtt a bal kapufára egy szabadrúgást. 66.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 67.perc: Sandro állt be Davies helyére a vendégeknél. 70.perc: Lingard lőtt nagy helyzetből a kapu mellé. 75.perc: Lingard lövését a védelem blokkolta. 76.perc. újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 77.perc: Gueye helyére Calvert Lewin állt be illetve Mata helyére Herrera állt be. 82.perc: Bailly sárgult be. 83.perc. Mirallas állt be Rooney helyére akit állva tapsolt a helyi publikum. 84.perc: Lukaku ugratta ki jól Mkhitaryan-t aki a kapuba lőtt 2:0! 88.perc: Mkhitaryan helyére Martial érkezett. 89.perc: Lukaku végzett el szabadrúgást melyet ugyan a sorfalban álló Fellaini-be lőtt ám Lingard beadását Lukaku 5 méterről a hálóba lőtte 3:0! A hosszabbítás 4 perc, 91.perc: vendég szöglet következett helyzet nélkül. 92.perc: Martial cselezett a 16-oson belülre majd Schneiderlin kezére pattant a labda így büntető következett. A büntetőt Martial értékesítette 4:0! Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a hazaiak gyakorlatilag első helyzetüket belőtték. Ezt követően a hazaiak még kidolgoztak pár helyzetet de gólt már nem sikerült lőniük. A vendégek Rooney révén veszélyeztettek de találatig nem jutottak. A második félidőben a hazaiak alakítottak ki több helyzetet ám ezt nem tudták a mérkőzés végéig gólra gólokra váltani. A mérkőzés végén mégis kiszakadt a gólzsák s 10 perc alatt 3 gólt rúgtak a hazaiak. Rooney révén a vendégek két ziccert is kihagytak. Összességében jó mérkőzést láthattunk ahol a hazaiak megérdemelten nyertek.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.