MANCHESTER UNITED F.C.-F.C.BARCELONA

A Bajnokok Nemzetközi Kupáját minden évben megrendezik Amerikában ezen beöl is az Egyesült Államokban. A BBVA Liga sztár együttesei valamint a Premier League klubóriásai gyakran látogatna el a felkészülési időszak alatt a nyár folyamán. Idén sem történt ez másképpen s ennek is köszönhető,hogy a ma este folyamán két hatalmas múlttal bíró klub találkozik egymással. A Manchester United és a Barcelona nyári párharca már-már hagyománnyá válik az elmúlt éveket tekintve. Mindkét klub túl van már 2 felkészülési mérkőzésen melyeket a papírformának megfelelően meg is nyert. A United a túrára elhozta nyári szerzeményeit akik eddig kitűnő teljesítményt nyújtottak. A Barcelona az UEFA büntetése miatt idén már új játékost nem nevezhet a keretébe így ők a régi megszokott arcokkal lépnek majd porondra. A ma esti mérkőzés mindkét csapat felkészülését jól szolgálja tudván,hogy már csak hetek kérdése és mindkettejük bajnoksága el fog rajtolni. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Manchester United: De Gea; Jones;Darmian;Blind;Shaw;Young;Mata;Schneiderlin;Carrick;Depay;Rooney

Barcelona: Ter Stegen;Alba;Pique;Vermaelen;Adriano;Roberto;Busquets;Iniesta;Pedro,Suarez;Rafinha

A mérkőzést a Manchester United kezdte. Az első percben Young középre adását Rooney kezelte le jól ám Vermaelen résen volt és fel tudott szabadítani. A 3.percben jó szögből vendég szabadrúgás következett melyet Suarez lőtt a bal oldali kapufára. A 4.percben vendég szabadrúgás következett melyet De Gea húzott le a levegőből. Az 5.percben egy hatalmas United védelmi hibát követően Rafinha tört kapura s lőtt De Gea karjai közé. A 7.percben hazai szöglet következett melyet követően Rooney maradt a 16-oson belül üresen s fejelt tisztán a kapuba 1:0! A 15.percben egy eladott ladát követően Roberto lőtt a kapu mellé, ezt követően vendég szöglet következett melyből a hazaiak hozhatták a labdát. A 23.percben egy bal oldali beadást követően Shaw fejelte ki a játékszert. A 25.percben hazai szöglet következett melyet követően Rooney fejelt a kapu mellé. A 28.percben Young lövését védte Ter Stegen, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 30.percben De Gea húzta le a levegőből a labdát. A 31.percben egy nagy kapu előtti keveredés végén Rooney lövése pattant le Ter Stegen-ről. A 36.percben vendég szöglet következett melyet követően Busquets fejelt De Gea ölébe. A 43.percben Suarez lőtt messziről de ezúttal a jobb oldali kapufát találta el. A 44.percben Suarez próbálkozását fogta de Gea. A hosszabbítás 1 perc, melyben egy vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. Ezzel véget is ért az első félidő.

A második játékrészt a Barcelona kezdte. A 49.percben Jones sárgult be egy lökést követően. Az 51.percben Depay ment el a jobb oldalon majd lőtt kapura de Ter Stegen hárítani tudott. Az 51.percben Rooney távoli lövését Ter Stegen védte magabiztosan. Az 53.percben Darmian szabadított fel Suarez passzát követően. Az 54.percben hazai szabadrúgás következett melyet követően a vendégek hozhatták a labdát. Az 58.percben vendég szabadrúgás következett melyet Rakitic lőtt a kapu fölé. A 61.percben Suarez talált a hálóba ám les helyzet előzte meg a találatot. A tömeges cseréket követően folytatódhatott a mérkőzés. A 65.percben egy szép támadás végén Lingard maradt üresen a 16-oson belül majd lőtt a kapuba 2:0! A gólpassz Blackett nevéhez fűződik. A 68.percben egy hazai kontra végén Januzaj lőtt a kapu mellé nagy ziccerből. A 70.percben vendég szöglet következett melyet követően Jonhstone rúgta ki a labdát. A 71.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Munir fejelt a jobb oldali kapufára. A 74.percben Januzaj lódult mg majd centerezett a 16-oson belülre ám passza sikertelennek bizonyult. A 76.percben Gumbau lőtt távolról a kapu fölé. A 76.percben Herrera sárgult be időhúzásért. A 80.percben vendég szöglet következett melyet követően Rakitic lőtt a kapu mellé. A 83.percben Halilovic került helyzetbe de a védők menteni tudtak. A 85.percben Alba sárgult be. A 86.percben vendég szöglet következett melyet követően a védők fejelték ki a labdát. A 87.percben Rakitic távoli lövését Jhonstone hárította. A 88.percben Rakitic újabb próbálkozást hárította Jhonstone. A 90.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Rafinha szép mozdulattal talált a hálóba 16 méterről kapásból. a 91.percben a középkezdést követően Januzaj kapott jó labdát majd egy szép cselt követően 11 méterről lőtt a hálóba 3:1! Ezzel véget is ért a mérkőzés.

Érdekes összecsapáson vagyunk túl. Az első félidő elejét az angolok nyomták meg s meg is szerezték a vezetést. Ezt követően a Barcelona diktálta a tempót s Suarez révén ki is egyenlíthettek volna sőt a vezetést is megszerezhette volna ha nem a kapufát találja telibe. A United leginkább a kontrákra rendezkedett be s több veszélyes támadást is vezetett. A második játékrész hasonlóképpen folytatódott mint ahogy az első abbamaradt. A 60.percben a tömeges cserék megzavarták a katalánokat s Lingard belőtte az angolok második gólját. Ezt követően a Barca rákapcsolt s több helyzetet is kialakítottak. Az utolsó percben mindkét együttes villant egyet így kialakítva a 3:1-es végeredményt. Összességében jó meccset láthattunk ahol az eredmény fordítva is alakulhatott volna.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.