MANCHESTER UNITED F.C. – F.K. KRASZNODAR

Az Európa Liga legjobb 16 együttese lassan éppen a felére csökken. A párharcok közül már lehet sejteni a továbbjutó együttese egy részét ám ez semmiképpen sem igaz a Manchester United Rosztov párosításra. Igaz az első mérkőzésen 1:1 lett a végeredmény Rosztov-ban ám látva a vörös ördögök teljesítményét a Rosztov még akár idegenben is reménykedhet. Mourinho fiai a hét közi Chelsea-ben elszenvedett FA Kupa fiaskót követően össze kell szedjék magukat ám ez nem oly biztos, hogy 3 nap alatt sikerült. Jelenleg a Premier League-ben 6. helyen állnak 26 meccset követően melyek közül mindössze 13-at nyertek meg 10 döntetlen és 3 vereség mellett. Utolsó 5 bajnokijukon 2 győzelem mellett 3 döntetlent értek el. Hazai pályán 14 meccsből mindössze 6-ot nyertek meg 7 döntetlen és 1 vereség mellett, utolsó 5 hazai bajnokijukon 2 győzelem mellett 3 döntetlent értek el. Sérültek: Martial,Rashford;Pereira és Rooney. A Rosztov az Orosz bajnokságban jelenleg a 8. eleddig 19 mérkőzésből 8-at nyertek meg 5 döntetlen és 6 vereség mellett. Utolsó 5 bajnokijukon 2 győzelem mellett 2 döntetlent játszottak s egyszer kaptak ki. Idegenben 9 mérkőzést játszottak melyek közül 1-et nyertek meg 2 döntetlen mellett és 6-szor kaptak ki. Utolsó 5 idegenbeli mérkőzésükön 1 győzelem mellett 2 döntetlent játszottak és 2-szer kaptak ki. Sérültek: Dzhanaev. A Továbbjutás esélyese a Manchester United ám csodák még léteznek, Dávid is le tudta győzni Góliát-ot.

Manchester United: Romero;Rojo;Smalling;Bailly;Valencia;Blind;Mkhitaryan;Pogba;Herrera;Mata;Ibrahimovic

Rosztov: Medvedev;Bayramyan;Mevlja;Navas;Kudryashov;Terentjev;Erokhin;Prepelita;Noboa;Azmoun;Poloz

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 4.perc: hazai szöglet melyet követően Ibrahimovic lőtt 2 méterről a kapufára. 7.perc: Pogba lövése akadt el Ibrahimovic felső testében. 9.perc: kezezés követően hazai szabadrúgás következett kitűnő szögből Ibrahimovic lőtt a sorfalba. 10.perc. hazai szöglet de helyzet nem alakult ki belőle. 12.perc: MU szöglet melyet követően Mkhitaryan lőtt a kapu fölé. 16.perc: Ibrahimovic kapott jó indítást melyet követően Medvedev védett, az ezt követő szögletből ezúttal sem alakult ki helyzet. 26.perc: hazai szöglet melyet követően a vendég együttes jöhetett szabadrúgással. 30.perc. Valencia szerzett labdát majd Mkhitaryan elé került a labda aki ha centikkel is de a kapu mellé emelt, szép támadás volt. 34.perc: Ibrahimovic egy gyönyörű cselt követően lőtt a bal kapufára. 36.perc. hazai szabadrúgás melyet követően 39.perc: újabb hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 40.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Pogba lőtt a lelátóra. A hosszabbítás 1 perc, melyben Pogba távoli lövése jelentett még veszélyt a vendég kapura.

A második félidőt a Rosztov kezdte. 47.perc: Pogba sérült meg helyére Fellaini állt be. 54.perc:Romero mutatott be bravúrt Sardar lövését követően. 55.perc: vendég szöglet melyet követően Noboa lőtt távolról Romero kezébe. 56.perc: Ibrahimovic fejelt a kapu fölé. 61.perc: Azmoun helyére Bukharov állt be a vendégeknél. 62.perc: Jones állt be Blind helyére aki megsérült. 64.perc: Bukharov lövését blokkolta Bailly. 70.perc: egy gyönyörű kontra végén Mkhitaryan labdáját Ibrahimovic sarokkal tette az üresen érkező Mata elé aki a kapuba lőtt 1:0! 78.perc. Mkhitaryan lövését védte bravúrral Medvedev majd a kontra végén Bukharov lövését Romeró védte bámulatos mozdulattal, ezt követően Prepelita helyére Devic állt be. 80.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 81.perc: Kireev állt be Baymaryan helyére. 87.perc: Bukharov sárgult be. A hosszabbítás 4 perc, 93.perc: Ibrahimovic lőtt a védők lábába 16 méterről. 94.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Romero védett nagyot s ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a hazaiak birtokolták többet a labdát s alakítottak ki több helyzetet de fölényük inkább meddő mezőnyfölénynek volt nevezhető. A második félidőben a hazaiak fölénye góllá érett. Ezt követően a vendég alakult kissé veszélyesebbé vált s több helyzetet is kidolgozott melyek végén Romero-nak bravúrokat kellett bemutatnia. Összességében a vörös ördögök megérdemelten jutottak tovább.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.