MANCHESTER UNITED F.C.-NEWCASTLE UNITED F.C.

A Premier League 3. Fordulójának nyitó mérkőzését az Old Trafford-on rendezik. A Manchester United a Newcastle United-et fogadja hazai pályán. A hazaiak az eredmények tekintetében jól kezdték a szezont ugyanis mind hazai pályán mind idegenben 1:0-ás győzelmet tudtak aratni. Az eredmény jó azonban a mutatott játék még messze van a tökéletestől Van Gaal és a szurkolók szerint is. A vendég Newcastle a nyitó fordulóban a Swansea United-től szenvedett 2:0-ás vereséget majd otthon a Southampton ellen játszott 2:2-es döntetlent. Hír még a szarkák ház tájáról,hogy Steve McLaren lett az új vezetőedző aki korábban az angol szövetségi kapitányi pozíciót betöltötte. A hazaiak kerete szinte teljes Jones betegségből valmint Fellaini eltiltását tölti. A vendég oldalon Janmaat piros lapok miatt nem játszhat, ezen kívül Dummett;Riviere;Marveaux;Good;Taylor hagyja ki a mai mérkőzést. A két együttes örök mérlege a hazai számára kedvező, sőt a Newcastle United-et a legtöbb esetben épp mai ellenfele győzte le a Premier League sorozatban. Jó mérkőzés előtt állunk.

Manchester United: Romero;Shaw;Blind;Smalling;Darmian;Schweinsteiger;Schneiderlin;Mata;Januzaj;Depay;Rooney

Newcastle United:Krul;Haidara;Coloccini;Taylor;Mbemba;Anita;Colback;Obertan;Wijnaldum;Perez;Mitrovic

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 3.percben Depay távoli kísérletét Krul védte magabiztosa. A 4.percben Rooney kapott jó indítást majd lőtt a hálóba ám a partjelző szerint a csatár lesen tartózkodott. A 6.percben Rooney távoli próbálkozását Krul védte könnyedén. A 7.percben egy szép hazai akció végén a vendég védőknek kellett Mata elől tisztázni. A 11.percben hazai szabadrúgás következett a 16-os előteréből Darmian buktatását követően. A pontrúgást Mata lőtte Krul ölébe. A 13.percben hazai szöglet következett melyet követően szintén egy sarokrúgást kellett a hazaiaknak elvégezni helyzet egyik sarokrúgásból sem alakult ki. A 15.percben Januzaj lövését blokkolták a vendég védők majd ezt követően Mata elé került a labda aki 24 méterről lőtt a jobb alsó sarokba ám Krul védeni tudott hatalmas bravúrral, az ezt követő szögeltből helyzet nem alakult ki ám a hazaiak gyorsan visszaszerezték a labdát ami Rooney előtt kötött ki és a támadó 18 méterről Krul kezébe lőtte a játékszert. A 19.percben Darmian sárgult be a sokadik szabálytalanságát követően. Az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 20.percben Haidara közeli próbálkozásába Blind lépett bele, a esetet követően a támadó besárgult és a hazaiak hozhatták a labdát. A 22.percben Depay ment el a bal oldalon majd lőtt Krul kezébe lőtte a labdát. A 24.percben Mitrovic fejese csattant a felső lécen. A 25.percben Depay kapott jó labdát majd tört be a 16-oson belülre ahol a védők szerelni tudták. A 26.percben vendég szöglet következett melyet követően a hazaiak hozhatták a labdát. A 40.percben vendég szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 42.percben Perez próbálkozását követően Perez lövése kerülte a hazaiak kapuját. A sarokrúgást követően a hazai védők bombázták ki a játékszert. A 45.percben egy eladott labdát követően a hazaiak támadhattak ám a vendég védők nagyszerűen helyezkedtek így megakadályozták a kapura lövést. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet már nem alakult ki,így maradt a 0:0!

A második félidőben a hazaiak kezdték a játékot. A 46.percben Depay indult meg a bal oldalon de a beadása lecsúszott. Az 50.percben hazai szögelt következett melyet követően a vendég védők rúgták ki a labdát. Az 52.percben Romero húzta le Mbemba lecsúszott beadását. Az 53.percben vendég szögelt következett melyet követően Blind fejelte ki a labdát. Az 57.percben Obertan sárgult be miután fellökte Depay-t. Az ezt követő szabadrúgásból Depay lőtte a labdát a sorfalba, az ismétlésből helyzet nem alakult ki. Az 58.percben Carrick állt be Schweinsteiger helyére. A 60.percben hazai szögelt következett melyből helyzet nem alakult ki. A 61.percben Darmiant elől Coloccini tudott szögletre menteni. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 63.percben Depay lövését blokkolták a vendég védők. A szögeltet követően Smalling vette le a labdát de lőni már nem tudott így a vendégek megúszták a kapura lövést. A 67.percben Januzaj helyére Hernandez érkezett a hazaiaknál. A 69.percben Obertan helyére Thawlin állt be. A 70.percben Shaw sárgult be. A 71.percben vendég szögelt következett melyet követően Romero húzta le a labdát. A 72.percben Rooney lőtt egy szép megmozdulást követően a védőkbe. A 73.percben egy vendég akció végén Rooney passzolt Mata elé aki közelről bombázott a kapu mellé, szép akció volt. A 74.percben Darmiant állította meg Coloccini. A 75.percben egy jobb oldali beadást követően Depay fejelt Krul kezébe. A 76.percben szép játékot lövetően Shaw lőtt Krul kezébe. A 77.percben Darmian helyett Valencia állt be. A 78.percben Perez helyére Tiote érkezett a vendégeknél. A 80.percben Hernandez került helyzetbe a  16-oson belül ám Krul hatalmasat mentett lábbal. A 82.percben Krul húzott le egy jobb oldali beadást. A 83.percben egy szép passzjáték végén a vendég védők rúgták ki a labdát. A 85.percben Valencia lőtte hátba Coloccini-t 7 méterről. Az ezt követő sarokrúgást még egy követte de helyzet ebből sem alakult ki. A 88.percben Cisse állt be Mitrovc helyére. A 90.percben Mata-t szerelték a 16-oson belül. A 91.percben szöglet következett melyet követően Smalling fejelt a kapufára majd a vendég kontrát követően Thawlin lőtt a kapu mellé. A hosszabbítás 4 perc. A 93.percben Carrick lövését blokkolták a vendég védők, a sarokrúgást követően helyzet nem alakult ki. Több helyzet nem alakult ki a mérkőzésen így maradt a 0:0!

Egy rendkívül jó iramú mérkőzést láthattunk ahol az első perctől kezdve a hazaiak irányították a mérkőzést. A vendégek inkább a kontrákra igyekeztek berendezkedni. A hazaiak sokáig úgy tűnt simán meg tudja nyerni a mai mérkőzést ám a vendégek kitűnő védekezésének köszönhetően végül Rooney-éknak be kellett érniük egy ponttal. A hazaik elvesztettek 2 pontot a vendégek pedig nyertek 1-et a mérkőzés képe alapján.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.