MANCHESTER UNITED-HULL CITY

A Premier League 13. Fordulóját rendezik meg a hétvégén, ma 16:00-órától a Manchester United fogadja a Hull City csapatát az Old Trafford-on. A hazai együttes az előző fordulóban győzött egyik ősi riválisa ellen az Arsenal ellen,a csapat formáját tekintve az elmúlt mérkőzésekre visszatekintve 3 győzelem 2 döntetlen és 1 vereség amely nem számít rossz mutatónak főként a sérülteket tekintve,azonban még messze van a Ferguson-i időkhöz mérten. A hazaiak játéka is mutat még rengeteg hiányosságot melynek okai a sérülteken kívül egyre többek szerint Van Gaal elhibázott igazolásaira vezethető vissza. A vendégeknél is mutatkoznak problémákkal főként az eredményeiket nézve,az elmúlt 6 összecsapásukból mindössze egyet tudtak megnyerni 2 döntetlen és 3 verség mellett. Az elmúlt évekre visszatekintve az United az összes mérkőzést meg tudta nyerni a Hull ellen,látva a két csapat mostani formáját ma sem szól sok amellett,hogy a vendégek akár 1 pontot is elvigyenek az Álmok Színházából.

Manchester United: De Gea;Rojo;Smalling;Valencia;Carrick;Fellaini;Mata;Young;Di Maria;Rooney;Van Persie

Hull City: Mcgregor;Chester;Dawis;Dawson;Robertson;ElMuhammady;Ben Arfa;Diame;Livermore;Brady;Jelavic

A mérkőzést a hazai együttes kezdte. Az első percben hazai szöglet következett Di Maria beadását követően. A beívelést követően egy vendég kézen landolt a labda de a bíró ezt nem vette figyelembe. A 7.percben Rooney távoli kísérlete ment a kapu bal alsó sarka mellé. A 9.percben Rooney fejese landolt Mcgregor kezében. A 14.percben Di Maria helyére Herrera érkezett. A csere oka sérülés volt. A 16.percben hazai szöglet következett melyet Rooney adott középre,a kapu előtt nagy kavarodás alakult ki mely végén Smalling lövését védte a kapuba Mcgregor. A 21.percben vendég szabadrúgás következett melyet Dawson lőtt a kapura de De Gea könnyedén védte a labdát. A 24.percben Herrera lövését követően újabb hazai szöglet következett,melyből helyzet ezúttal nem alakult ki. A 26.percben újabb United szöglet következett melyet Van Persie ívelt középre de senki sem érkezett labdájára. A 32.percben hazai szabadrúgás következett a 16-os előteréből melyet Mata tekert középre helyzet ebből még nem alakult ki de maradt a labda a hazaiaknál. A 32.percben Van Persie szögletét hatástalanították a a hazaiak. A 35.percben Aluko érkezett Ben Arfa helyére. A 39.percben Van Persie lőtt 16 méterről Mcgregor kezébe. A 42.percben egy jól lekészített labdát Rooney lőtt a kapu jobb alsó sarkába 18 méterről 2:0! A 44.percben hazai szabadrúgás következett melyből helyzet azonban nem alakult ki. A hosszabbítás 3 perc a félidő végén. Több helyzet már nem alakult ki így maradt a 2:0-ás hazai vezetés.

A második félidőt a vendég együttes kezdte. A 47.percben Fellaini sárgult be egy szabálytalanságot követően. A szabadrúgásból helyzet végül nem alakult ki. Az 53.percben De Gea védett nagyot egy vendég próbálkozást követően. Az 54.percben Chester sárgult be a vendég oldalon. A szabadrúgást Rooney lőtte a kapu elé a labdát de senki sem érkezett labdájára. Az 57.percben Van Persie fejelt Mcgeregor kezébe igaz lesről így a vendégek jöhettek szabadrúgással. A 61.percben egy vendég szabadrúgást követően Jelavic fejelt a hazai kapu mellé. A 65.percben Dawson sárgult be miután Van Persie-t buktatta gólhelyzetben. A szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 67.percben van Persie lőtt 17 méterről a jobb felső sarokba 3:0! Gyönyörű gól volt melyet Mcgregornak esélyese sem volt védeni. A 70.percben Fellaini fejlet a vendég kapu fölé,ezt követően Falcao érkezett Van Persie helyére. A 74.percben Fletcher érkezett Valencia helyére valamint Brady helyére Meyler és Diamét Quinn váltotta. A 76.percben Jelavic fejesét De Gea védte. A 81.percben Fellaini középre adást fejelték ki a vendég védők,a szögletből helyzet nem alakult ki. A 89.percben vendég szabadrúgás következett mely következtében Rojo sérült meg. A pontrúgásból helyzet nem alakult ki. A 91.percben Falcao lőtt tiszta ziccerben Mcgregorba,óriási helyzet maradt ki. A hosszabbítás 3 perc. A 93.percben hazai szöglet következett melyet követően gólveszély nem alakult ki. Ezzel véget ért az összecsapás melynek végeredménye 3:0!

Nem a Preimer League legjobb mérkőzését láthattuk a délutén folyamán. A hazai együttes végig uralta úgy a játékot mint  a játékteret. De Gea szinte a labdához sem kellett hogy érjen és a védelem sem volt letesztelve mit is tud valójában. Elöl a United játéka még mindig akadozik ám a mai teljesítményük hosszú távon jó hatással lehet a csapat eredményességére. Van Persie az elmúlt időszakban nem túl sok gólt lőtt de ma ez is összejött neki,Rooney kitűnő formának örvend. A Hull City nem sokat mutatott s ha ezen játékot produkálják még sokáig akkor könnyedén a kiesők között találhatják magukat. Összességében egy kissé unalmas sima mérkőzést láthattunk ahol a jobb csapat otthon tartotta a 3 pontot.

Check Also

PSG – JUVENTUS F.C.

A 2022-0223-as Bajnokok Ligája idény a mai estén kezdetét veszi. Az este egyik csúcs rangadójára …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.