MNCHESTER UNITED F.C. – NEWCASTLE UNITED F.C.

A Premier League 8. fordulóját rendezik meg a hét végén a válogatott szünet előtt. A szombati játéknap ugyan több jó mérkőzéssel is ígérkezik ám egy közülük kissé eltérő jelentéssel bírhat. A Manchester United az utóbbi hetekben láthatóan szenved s ezt hivatott lehet a mai napon kihasználni a Newcastle United. A Newcastle ne épp nyerni jár az Old Trafford-ra sőt szinte alig tudta mai ellenfelét legyőzni az utóbbi években. A szarkák szezon eleji sorsolása elképesztőre sikeredett hiszen gyakorlatilag a top 6 mindegyikével sikerül mára összefutnia. Az eredmények ennek tükrében nem is oly meglepőek de a szarkák így sem kieső jelöltek. Játékuk Benitez irányítása ellenére meglepően határozott sőt kimondottan látványos. A hazaiak elképesztően gyenge formát mutatnak mind a hazai sorozatokban mind a Bajnokok Ligáját illetően. Mourinho a jelek szerint már az év elején elvesztette az öltözőt s edzői pályafutása újabb mély pontra jutott, együtteseivel nem produkált még 4 mérkőzéses nyeretlenségi szériát ezidáig. A hazaik felől hír, hogy ennek megfelelően az edzőt a mai meccset követően mindenképp menesztik, igaz erre gyorsan megjelentek a cáfolatok is. Egy bizonyos ha ma sem nyer a United sőt kikap minden valószínűséggel a válogatott meccseket követően már új vagy ideiglenes edzővel láthatjuk a vörös ördögöket.

Manchester United: De Gea; Smalling;Bailly,Young;Shaw;Pogba;Matic;McTominay;Rashford;Lukaku;Martial

Newcastle United: Dubravka;yedlin;Lascelles;Fernandez,Manquillo;Kennedy;Diame;Shelvey;Ritchie;Perez;Muto

A mérkőzést a Newcastle United kezdte. 4.perc: Shelvey lőtt 20 méterről a kapu mellé. 7.perc: Kenedy kapott remek passzot majd lőtt a hálóba 0:1! 9.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 10.perc: egy hatalmas Young hibát követően Muto lőtt a háló közepébe 0:2! 16.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 19.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 20.perc: Bailly helyére Mata állt be. 24.perc: Lukaku centerezett ám Rashford ha kevéssel is de a kapu mellé fejelt 3 méterről. 25.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 32.perc: Martial lövését blokkolták majd az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 35.perc: De Gea mutatott be óriási bravúrt egy közeli fejest követően. 42.perc: De Gea védett egy távoli próbálkozást követően. 43.perc: Pogba lőtt apura ám lövése célt tévesztett. A hosszabbítás 2 perc, melyben láthattunk két hazai szögletet illetve egy Shaw sárgát. Ezzel ért véget a játékrész.

A második félidőt a Manchester United kezdte. A félidőben Fellaini váltotta McTominay-t. 51.perc: hazai szöglet melyet követően Pogba lövését Dubravka védte. 52.perc: a Dubravká-ról kipattanó Matic 5 méterről lőtte a lelátóra óriási ziccer volt. 54.perc: Mata lőtt kevéssel a kapu mellé. 56.perc: Rashford lőtt kevéssel a kapu mellé. 58.perc: Ritchie sárgult be. 59.perc: Kenedy lőtt kevéssel a kapu mellé. 63.perc: Pogba sárgult be. 67.perc: Rashford helyére Sanchez állt be. 68.perc: Kenedy sérült meg helyére Murphy állt be. 69.perc: Diame sárgult be. 70.perc: Mata lőtt szabadrúgásból nagy gólt 1:2! 73.perc: Ritchie sarkazását védte De Gea. 75.perc: hazai szöglet melyet követően Smalling hagyott ki nagy helyzetet. 76.perc: Pogba és Martial játszott össze melynek végén utóbbi lőtt gyönyörű gólt 2:2! 77.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 79.perc: Muto helyére Atsu érkezett. 80.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 84.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 88.perc: Perez helyére Joselu állt be. A hosszabbítás 5 perc, 90.perc: egy hazai szögletet követően Sanchez fejelt a hálóba 3.2! Óriási fordulat!!! 96.perc: vendég szöglet helyzet nélkül.

Az első játékrész elején a vendégek gyakorlatilag sokkolták a hazaiakat s két találatot szerezve kitűnő helyzetbe hozták magukat. A vörös ördögök gyakorlatilag loholtak az eredmény s helyenként a labda után. A második játékrészben a mérkőzés a 70. percig ott folytatódott ahol abba maradt igaz több hazai helyzetet jegyezhettünk fel. ekkor Mourinho cseréi beindultak s 10 percen belül kiegyenlítetek a hazaiak majd a hosszabbításban Sanchez révén a győzelmet is megszerezték. Az évad egyik leghektikusabb mérkőzésén vagyunk túl. Kérdés így is sok maradt a hazaiaknál mert edzőt cserélni győztes mérkőzést követően nem illik, a napokban biztosan fény derül a pletykák vajon mennyire voltak igazak. A hazaiak a második félidei teljesítményükkel joggal nyerték meg a mérkőzést.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.