NAPOLI – A.C. MILAN

A Serie A 28. fordulót rendezik meg a hétvégén. A forduló rangadójára Nápolyban került sor ahol a tabella első és második helyezettje találkozik az az a Napoli és a Milan. A két gárda holtversenyben áll a tabella élén. A Napoli gólaránya miatt vezeti a tabellát. Minkét együttes 17 megnyert meccs mellett 6 döntetlent ért el 4 vereség mellett eddig. A Milan a szezont jobban kezdte ám egy erősebb visszaesést a Napoli kihasznált s a tabella élére állt. A mezőny sűrű az első 4 helyezettet mindössze 7 pont választja el így gyakorlatilag nyílt verseny folyik a bajnoki címért. A mai mérkőzésnek nincs valódi esélyese, ugyanakkor kitűnő mérkőzésre van kilátás. 

Napoli: Ospina;Rui;Koulibaly;Rrahmani;Lorenzo;Ruiz;Lobotka;Insignie;Zielinski;Politano;Osmihen

Milan: Maignan;Calabria;Kalulu;Tomori;Hernandez;Bennacer;Tonali;Messias;Kessie;Leao;Giroud

A mérkőzést a Napoli kezdte. 2.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 8.perc: Pioli sárgult be. 13.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 18.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 24.perc: Koulibaly sárgult be. 29.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 37.perc: Rrahmani illetve Giroud sárgultak be. 

A második játékrészt a Milan kezdte. 47.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 49.perC: Calabria próbálkozását még védte a kapus ám Giroud jókor volt jó helyen így megszerezték a vezetést a vendégek 0:1! 55.perc: Bennacer próbálkozását Ospina védte. 56.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 67.perc: Insignie helyére Elmas állt be majd Ounas érkezett Politano helyére és Giroud-ot Rebic váltotta, Tonali helyére Krunic érkezett. 74.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Ruiz helyére Mertens érkezett. 77.perc: Osmihen sárgult be illetve Hernandez. 83.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 84.perc: Maignan sárgult be. 86.perc: Ospina védett két lövésnél is. 89.perc: Leao helyére Ibrahimovic állt be. 92.perc: Ounas illetve Florenzi sárgultak be. 95.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 

Az első játékrészben leginkább a Napoli kezdeményezett. A félidő második felében a milan is alakított ki helyzetecskéket ám veszélyt nem jelentett a kapura. A második játékrészben a vendégek egy gyors gól megszerzését követően átvették  a mérkőzés irányítását. A napoli a meccs végéig gyakorlatilag sakkban volt tartva s esélyük is alig akadt az egyenlítésre. Összességében megérdemelt vendég győzelem született. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.