NAPOLI – INTERNACIONALE

A Serie A 16. fordulójának rangadóján az Internacionale hazai pályán fogadja a bajnokságban remeklő Napoli együttesét. A Napoli zseniális őszi szezont fut eddig, mindössze 2 mérkőzésen veszítettek pontot azok i döntetlennel zárultak míg vereséget egyedüliként  a top 4 ligából nem is szenvedtek. A vendéglátók őszi idénye kétpólusúra sikerült, hiszen vagy győztek vagy kikaptak döntetlent egyáltalán nem játszottak. Mindkét együttes remek formában várhatja a mai összecsapást. Kitűnő összecsapás előtt állunk. 

Internacionale: Onana;Bastoni;Acerbi;Skririnar;Darmian;Barella;Calhanoglu;Mkhitaryan;Dimarco;Lukaku;Dzeko

Napoli: Meret;Lorenzo;kim;Rrahmani;Oliveira;Zieleinski;Lobotka;Anguissa;Politano;Osmihen;Kvaratshelia

A mérkőzést a Napoli kezdte. 4.perc: Dimarco passzát Lukaku lőtte a kapu mellé. 13.perc: vendég szöglet melyből gólhelyzet nem alakult ki. 24.perc: újabb szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 26.perc: Darmian lőtt kevéssel a kapu mellé. 26.perc: Dzeko sárgult be. 30.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 40.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 41.perc: Lukaku hagyott ki ziccert. 

A második játékrészt az Inter kezdte. 49.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 51.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 52.perc: Onana védett nagy bravúrral. 56.perc: Dimarco beadását követően Dzeko fejelt a hálóba 1:0! 64.perc: Lukaku helyére Martinez állt be majd Dimarco helyére Gosens állt be majd Zielinskit  Raspadori váltotta és Politano helyére Lozano állt be. 68.perc: hazai sarokrúgás helyzet nélkül. 70.perc: ismét hazai szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Dzeko helyére Correa állt be majd Darmian helyére Dumfires állt be és Kvaratskheliát Eljif állt be végül Anguissa helyére Ndombele állt be. 83.perc: Mkhitaryan állt be. 84.perc: Barella sárgult be. 85.perc: Simeone helyére Lobotka állt be. 85.perc: Di Lorenzo majd Dumfires is besárgultak. 88.perc: Kim sárgult be. 89.perc: vendég szöglet melyet követően Raspadori próbálkozását Onana hárította. Ezzel ért véget az összecsapás. 

Az első játékrészben a vendég Napoli alakított ki több helyzetet, majd a félidő második részében a hazaiak is megrázták magukat. A második játékrészben a hazaiak több helyzetet alakítottak ki s meg is szerezték a vezetést. A vendégek igyekeztek egalizálni amely végül nem sikerült. A Napoli idei első vereségét szenvedte el a bajnokságban. Összességében jó mérkőzést láthattunk. 

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.