NAPOLI S.C. – S.S.C.LAZIO

Az Olasz bajnokság 24. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló egyik legérdekesebb összecsapása a Napoli Lazio összecsapás. A hazaiak a tabella éléről várhatják az összecsapást míg a vendégek a 3 helyről. A hazaiak mérlege 23 meccset követően 19 győzelem 3 döntetlen és 1 vereség, utolsó 5 meccsükön 5 győzelmet arattak. Haza környezetben 11 meccsből 8-at nyertek meg 2 döntetlen és 1 vereség mellett. Utolsó 5 hazai meccsükből 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. A vendégek kitűnő szezont futnak eddig, eddigi 23 meccsükből 14-et nyertek meg 4 döntetlen és 5 vereség mellett. Utolsó 5 meccsükből 2-őt nyertek meg 1 döntetlen és 2 vereség mellett. Idegenben 12 meccsből 8-at nyertek meg 2 döntetlen és 2 vereség mellett. Utolsó 5 meccsükből 1-et nyertek meg 2 döntetlen és 2 vereség mellett. A mai mérkőzés esélyese a hazai együttes, amely óriási csatát vív a Juventus-al a végső győzelemért.

Napoli: Reina;Rui;Koulibaly;Tonelli;Hysaj;Allan;Jorginho;Hamsik;Callejon;Mertens;Insigne

Lazio: Strakosha;Wallace;de Vrij;Radu;Lulic;Savic;Leiva;Parolo;Marusic;Alberto;Immobile

A mérkőzést a Napoli kezdte. 3.perc: vendég szöglet melyet követően Immobile ívelését De Vrij lőtte a kapuba 0:1! 5.perc: hazai szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 17.perc: Insigne lőtt kevéssel a léc fölé. 23.perc: Insigne lőtt ismét a kapu mell kevéssel. 39.perc: Savic próbálkozott ám a védelem mentett, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 43.perc: Leiva sárgult be. 44.perc: Callejon kapott j passzt majd lőtt a kapuba 1:1! 45.perc: Savic sárgult be. A hosszabbítás 2 perc. melyben helyzet nem alakult ki.

A második félidőt a Lazio kezdte. A félidőben Hamsik helyére Zielenski állt be. 50.perc: Insigne lőtt a kapu mellé. 53.perc: haza szöglet melyet követően Wallace fejelt saját kapujába 2:1! 56.perc: Rui lőtt szép gólt 3:1! 59.perc: Savic próbálkozása kerülte el a kaput. 60.perc: Lulic helyére Lukaku érkezett, illetve Alberto helyére Caicedo érkezett. 63.perc: Vrij sárgult be. 67.perc: Leiva helyére Nani állt be. 70.perc: Zielisnki kapott jó labdát majd lőtt a kapu mellé. 73.perc: Mertns Zielinski labdáját lőtte a kapuba 4:1! 76.perc: Insigne lőtt kapura 14 méterről de a vendég kapus hárítani tudott. 81.perc: Allan helyére Rog érkezett. 85.perc: Callejon helyére Maggio érkezett. 86.perc: Insignie lőtt gyengén a kapu mellé. A hosszabbítás 2 perc, melyben helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a vendégek villámgyorsan bekezdtek s megszerezték a vezetést. A hazaiak a bekapott gólt követően lassan magukhoz tértek s egyre több helyzetet alakítottak ki. A félidő végére a hazaiak teljesen irányításuk alá vonták a meccset s ki is egyenlítettek. a második játékrészben a hazaiak jobban használták ki jobban s rúgták gyors egymás utánban góljaikat. Végül a hazaiak megérdemelte nyertek több góllal!

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.