NÉMETORSZÁG – BRAZÍLIA

A nemzetközi fociélet újra megpezsdül, igaz még csak a barátságos mérkőzések második körét rendezik meg. A mai napon s sok-sok érdekes mérkőzésre kerül sor á ezek közül is kiemelkedik az előző VB elődöntőjének a visszavágója Németország Brazília. Azon a mérkőzésen a német válogatott hazai pályán gyakorlatilag megalázó vereséget mért Neymar-ékra ugyanis 7:1-re győztek. Az azóta eltelt évek alatt a Brazil válogatott össze szedte magát s egyre biztatóbb játékkal s eredményekkel rukkolt elő, oly annyira,hogy egyes orgánumok szerint ismét a VB legnagyobb esélyeseiként lehet velük számolni. a német válogatott ezzel párhuzamosan a világ élén illetve élvonalában maradt, igaz az Európa bajnokságon nem ők győztek ám a tavalyi évben a 3. számú együttesükkel a Konföderációs Kupát nyerték meg. A mai mérkőzés a VB egyik felvezetése ám az eredményből semmi előremenő következtetést nem érdemes levonni. Mindkét együttes erős kerettel vonul fel s talán a levegőben lóg egy vendég siker főként az utolsó találkozás eredménye kapcsán. Érdekes összecsapás áll előttünk.

Németország: Trapp;Platternhart;Rüdiger;Boateng;Kimmich;Gündogan;Kroos;Sane;Draxler;Goretzka;Gomez

Brazília: Alisson;Alves;Silva;Miranda;Marcelo;Paulinho;Casemiro;Fernandinho;Willian;Jesus;Coutinho

A mérkőzést Németország kezdte. 6.perc: Pattenhart ívelését Alisson gyűjtötte be. 9.perc: Kroos szabadrúgása kerülte el a kaput. 10.perc. Trapp védett zseniálisan Jesus lövését követően. 12.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Jesus került ismét helyzetbe ám a kapu helyett a védők lábát találta el. 17.perc: Gündogan lőtt kevéssel a léc fölé. 18.perc. a vendég védelem tisztázott szögletre Plattenhart beadását követően, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 22.perc. Gomez hagyta ki a kihagyhatatlant az üres kapu mellé fejelt. 26.perc. Goretzka került helyzetbe ám lövése elkerülte a kaput. 27.perc. Sane ment el a szélen majd adott középre veszélyesen ám a védelem blokkolni tudott, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 36.perc: Sane adott be jl ezúttal is ám Kimmich a kapusba lőtte a labdát. 36.perc: Jesus cselezett a 16-oson belülre majd lőtt a kapu mellé kevéssel. 37.perc: Jesus fejelt közelről a hálóba 0:1! 40.perc. hazai szöglet melyet követően Gomez fejelt a kapu mellé kevéssel. 42.perc: Kimmich elől tisztázott a vendég védelem, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt Brazília kezdte. 52.perc. Coutinho lőtt távolról a kapu mellé. 55.perc: Willian lövését a védelem blokkolta, majd a kipattanót Paulinho lőtte kapura ám Trapp bámulatos mozdulattal védett. 56.perc. vendég szöglet helyzet nélkül. 58.perc: ismét Coutinho lőtt a kapu mellé. 60.perc: vendég szabadrúgás helyzet nélkül. 61.perc: Sane helyére Stindl állt be, illetve Goretzka helyére Brandt állt be. 62.perc: Wagner váltotta Gomezt. 65.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.  68.perc: vendég szöglet melyet követően Jesus fejelt kapura s ha kevéssel is de a labda a kapu mellé ment. 69.perc: Sule érkezett Boateng helyére. 71.perc: vendég szöglet ám helyzet ebből most nem alakult ki. 73.perc: Coutinho helyére Costa érkezett.  74.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 79.perc: vendég szöglet ám ebből sem alakult ki helyzet. 81.perc: Gündogan helyére Werner érkezett. 83.perc: újabb vendég sarokrúgás helyzet nélkül. 85.perc: Jesus kapott j labdát majd lőtt távolról a kapu mellé kevéssel. 84.perc: Brandt lőtt kapura ám lövését blokkolták, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 89.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 3 perc, 92.perc: hazai szöglet melyet követően Draxler lőtt kapásból ám pont Alisson kezei közé. 93.perc: hazai szöglet melyet egy újabb követett, végül egyik sarokrúgásból sem alakult ki helyzet. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a vendégek kezdtek veszélyesebben s hagytak is ki kisebb nagyobb helyzeteket, ám a hazai gyorsan magukra találtak. A félidő derekáig több ziccert is kialakítottak ám rendre kihagyták azokat. A vendégek Jesus révén betaláltak, nem is érdemtelenül. Ezt követően sorra német helyzetek következetek ám mind kimaradt. A második félidőben mind a hazaiak mind a vendégek több szögletet rúgtak. Ezen felül több veszélyes helyzetet is kialakított a két együttes ám újabb találat ár nem született. Összességében kitűnő mérkőzést láthattunk ahol a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. Ám a focit nem igazságra hanem gólokra játsszák s ebből Brazília szerzett többet.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.