NÉMETORSZÁG – CSEHORSZÁG

A C csoport is belevág a második fordulóba a mai napon. A csoportból két együttes emelkedik ki az előzetes esélyek szerint e két válogatott pedig a Német valamint a Cseh válogatott. A két együttes pedig a második körben éppen egymással játszik Németországban. A  német válogatott egy tulajdon képen sikeres EB-n van túl igaz a végső győzelmet nem sikerült kiharcolniuk azonban a világbajnokságra egy egészen erős együttes érkezhet meg a jelek szerint már persze ha kvalifikálájk magukat a főtáblára. A Cseh együttes egy sikertelen EB-n van túl így extra motivációt jelenthet számukra a VB-re történő kijutás. A csoportban található még Norvégia; Észak-Íroszág; San Marino és Azerbajdzsán. A német válogatott az első fordulóban Norvégiát verték simán 3:0-ra, míg a Csehek némi meglepetésre hazai pályán Észak-Írországgal játszottak gól nélküli döntetlent. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Németország: Neuer;Hector;Hummels;Boateng;Kimmich;Khedira;Kroos;Müller;Özil;Götze;Draxler

Csehország: Vaclik;Kaderabek;Sivok;Suchy;Novak;Horava;Pavelka;Petrzela;Doclak;Krejci;Vydra

A mérkőzést a Cseh válogatott kezdte. 4.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 7.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Kroos lövését blokkolta a vendég sorfal. 10.perc: Kroos lőtt távolról a kapu mellé. 13.perc. egy gyönyörű hazai támadás végén mintha zsinóron vezették volna a labdát melyet végül Müller lőtt a szinte üres kapuba 1:0! 16.perc. vendég szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 19.perc: Kaderabek sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból a sorfal miatt helyzet nem alakult ki. 22.perc. vendég szöglet melyből gólveszély nem alakult ki. 23.perc: hazai kontra melyet követően Draxler lőtt centikkel a kapu mellé. 25.perc: Müller lövését Vaclik védte bravúrral, az ezt követő szögletet még egy követte de helyzet ebből sem alakult ki. 31.perc: ismét egy gyönyörű támadás melynek végén Götze löbbölt a kapu mellé. 33.perc: újabb gyönyörű támadás mely végén Kimmich talált a hálóba de les címén a találatot érvénytelenítették, jogosan. 37.perc. újabb hazai szöglet de helyzet ebből sem alakult ki. 38.perc ezúttal a bal oldalon indult támadás Götze révén majd Draxler elé került a labda aki Kroos elé tálalt de a labda a kapu fölött szállt el, azonban ez is szemet gyönyörködtető támadás volt. 44.perc: a vendég védelem tisztázott a 16-oson belülről de helyzet végül nem alakult ki. Így ért véget az első félidő.

A második félidőt a Német válogatott kezdte. 49.perc: hazai támadás majd a gurigázás végén Kroos lőtt 16 méterről szép gólt a bal alsó sarokba 2:0! Úgy fest a mérkőzés eldőlt. 54.perc. Pavelka sárgult be. 58.perc: újabb hazai gyors támadás mely végén Özil lövését blokkolta a vendég védelem így szöglet következett de a vendég védelem ezt tisztázni tudta. 62.perc: Müller lőtt a kapu mellé ám szöglet következett de ebből helyzet nem alakult ki. 63.perc: Pavelka helyére Droppa érkezett a vendégeknél.64.perc: Neuer védett bravúrral egy távoli bombát, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 65.perc. újabb villám gyors hazai támadás mely végén Hector beadására Müller érkezett középen s lőtt a kapu közepébe 3:0! 67.perc: Vaclik szedte fel a labdát Özil passzát követően Götze elől. 68.perc: Hector helyére Höwedes állt be a hazaiaknál. 69.perc: Skalák állt be a vendégeknél Petrzela helyére. 75.perc: vendég szöglet de helyzet ebből sem alakult ki. 76.perc: Kroos helyére Gündogan állt be illetve Vydra helyére Kadlec állt be. 80.perc: Höwedes hibázott közelről egy kitűnő labdát követően. 80.perc: Draxler helyére Brandt állt be a hazaiaknál. 82.perc: hazai szöglet melyet követően Müller lőtt kapura félollózó mozdulattal Vaclik hárítani tudott. 83.perc: Vaclik védett ezúttal is hatalmasat. 87.perc: Kadlec lőtt a kapu fölé 22 méterről. 90.perc: Höwedes lőtt 3 méterről Vaclik ölébe maradt a 3:0! A hosszabbítás 3 perc, 93.perc: vendég szöglet követően Kaderabek fejelt kapura de a hazai védők kivágták, még egy szöglet következett melyet lesről Kadlec a kapuba lőtt, maradt a 3:0!

Az első félidőben a hazaiak az első pár percet leszámítva elképesztően látványosan gyorsan pontosan s egy alkalommal tökéletesen vezették fel majd fejezték be a támadásukat. Ezen kívül persze sok helyzetet alakítottak ki. A vendég együttes egy megszeppent együttes érzetét keltették s mintha a pályán sem lettek volna az első 45 perc-ben. A második félidőben a hazaiak ha lehet még lehengerlőbben játszottak s 2 találattal végleg eldöntötték a 3 pont sorsát. A hazaiak sokkal több találattal is nyerhettek volna ha a szükség azt kívánta volna. Jó mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.