NÉMETORSZÁG – OLASZORSZÁG

A Nemzetek Ligája az őszi fordulók előtt még egy fordulót biztosít számunkra, hogy a legnagyobb sztárokat láthassuk. Az A Ligában a legerősebb csoportnak tűnik a Német Olasz Magyar Angol kvartett. Az eddigi fordulók alapján Magyarország teljesít leginkább túl míg Anglia messze elmarad a várt teljesítményeket tekintve. A mai Németországban rendezendő mérkőzés ahol az ellenfél Olaszország, presztízs szempontból a legnagyobb kihívás a feleknek hiszen valós veszély Anglia vereségét követően nem veszélyezteti őket. A két nemzet korábban zseniális mérkőzéseket játszott, igaz legutóbbi eredményük egy döntetlen. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Németország: Neuer;Raum;Rüdiger;Süle;Klosterman;Gündogan;Kimmich;Sane;Müller;Hofmann;Werner

Olaszország: Donnarumma;Calabria;Mancini;Bastoni;Spinazzola;Barella;Cristante;Frattesi;Politano;Raspadori;Gnonto

A mérkőzést Németország kezdte. 4.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 7.perc: Sane lőtt kevéssel a kapu mellé. 9.perc: Raspadori lövését Neuer védte. 10.perc: Kimmich lőtt a hálóba 1:0! 22.perc: Cristante lőtt a keresztlécre. 29.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 33.perc: Hofmann lövését Donnarumma hárította. 34.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 39.perc: Sane lövését Donnarumma védte. 41.perc: Werner közeli lövését védte bravúrral Donnarumma. 42.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 44.perc: Politano helyére Felipe ált be. 47.perc: Gündogan lőtt büntetőből a hálóba 2:0!

A második félidőt Olaszország kezdte. Frattesi helyére Capari állt be majd Scalvini állt be Raspdori állt be. 47.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 51.perc: Müller lőtt a hálóba 3:0! 56.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. Rüdiger sárgult be. 64.perc: Hofmann helyére Gnabry állt be majd Spinazzola helyére Dimarco állt be. 68.perc: Werner lőtt a hálóba 4:0! 69.perc: Werner lőtt ismét a hálóba 5:0! 75.perc: Müller helyére Muisiala állt be majd Werner helyére nmecha. 78.perC: Mancini helyére Scamacca állt be. 79.perc. Gnonto lőtt a hálóba 5:1! 82.perc: Sane sárgult be. 87.perc: Tah váltotta Sülét majd Gündogan helyére Stach állt be. 93.perc: vendég helyzet gól nélkül. 93.perC: két vendég szöglet melyet követően Bastoni lőtte a hálóba.

Az első játékrészben Németország kezdett jobban. Meg is szerezték a vezetést. A vendégek ugyan alakítottak ki egy egy kisebb helyzetet de találatig nem jutottak. A második játékrész igazai gólparádét hozott. A hazaiak 5:0-ra is vezettek ám a vendégek végül kétszer is eredményesek tudtak lenni. Kitűnő összecsapást láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.