OROSZORSZÁG – DÉL-KOREA

A Vb 6. napjának utolsó mérkőzését 0:00-tól rendezik. Ezen a mérkőzésen mutatkozik be Oroszország és Dél-Korea válogatottja. A H csoport mai első mérkőzését Belgium nyerte 2:1-re Algéria ellen így 3 ponttal vezeti a csoportot. A továbbjutás szempontjából rendkívül fontos ezen mérkőzés ugyanis látva a korábbi mérkőzést ebből a csoportból nehéz úgy továbbjutni ha az adott csapat elveszíti az első mérkőzését. Az erőviszonyokat tekintve az orosz együttes a mérkőzés esélyese ám Korea válogatottja az utóbbi éveket tekintve a csapategységben volt. Izgalmas mérkőzés előtt állunk .

Kezdőcsapatok:

Oroszország: Akinfejev; Ignasevics; V.Berezuckij; D.Kombarov; Jescsenko; Szamedov; Zsirkov; Fajzulin; Glusakov; Satov; Kokorin

Dél-Korea: Dzsung Sz. R.; Jun Sz. J.; Kim J. G.; Hong Dzs. H.; Li Jong; Ki Sz. J.; Han K. J.; Li Cs. J.; Szon H. M.; Park Cs. J.; Ku Dzs. Cs.

Az első félidőt az oroszok kezdték. Az 5. percben Yeschenko ívelte be a labdát középre, de labdáját a védők kifejelték. A 7. percben Samedov vitte fel a labdát a 16-oson belülre, de akcióját blokkolták a védők. A 8. percben orosz szöglet, melyet Kombarov végzett el, de lövése elhalt a védők között. A 10. percben Li Cs. J. rúgta a labdát a 16-oson belülre, de labdáját már nem érte el a csapattársa. A 11. percben Szon H. M. vitte fel a labdát a 16-os jobb vonaláig, de rúgása a kapu fölött ment el. A 13. percben Szon H. M. sárgult be. A 15. percben Kokorin kapott egy jó labdát a 16-os jobb vonalához, de a labdát már nem tudta elvinni a kapuig, mert támadása elakadt egy védőben. A 17. percben Kokorint próbálták megjátszani középen, de a védők blokkolták ezt az akciót is. A 22. percben Hong Dzs. H. vitte fel a labdát a 16-os vonaláig, és rúgta keresztbe a labdát, de labdájához senki nem ért oda. A 27. percben Kombarov végzett el egy szögletet, de beívelt labdáját Dzsun Sz. R. húzta le. A 28. percben Kokorin lőtt a kapu fölé erősen. A 30. percben Ki Sz. J. sárgult be egy csúnya szabálytalanság miatt. A 32. percben Ignashevich végezte el a szabadrúgást és lőtte a kapura a labdát messziről, de Dzsung magabiztosan védett. A 33. percben Kokorin rúgta kapura a labdát távolról, de az a kapu mellett ment el. A 35. percben koreai szöglet, melyet Ki Szung-Jong végzett el, a laposan beívelt labda azonban eltűnt a védők között. A 38. percben Szon H. M. vitte el a labdát a 16-os vonaláig, de lövése a keresztléc fölött ment ki méterekkel. A 40. percben Ignasevich próbálta a labdát centerezni, a 16-os bal vonaláról, de a koreai védelmen nem jutott át. A 42. percben Szon H. M. kapott egy jó gólpasszt, de az orosz védelem jól zárt. A 43. percben Ki Sz. J. végezte el a szabadrúgást, de a védők kivágták a labdát a mezőnybe. 1 perc a hosszabbítás az első félidőben. Más már nem történt , a félidő eredménye 0:0!

A második félidőt Dél-Korea kezdhette. A 47. percben Berezutski húzódott fel az 5-ösig, de fejese a kapu mellett ment el. A 49. percben Shatov sárgult be szabálytalanságért. Az 50. percben Ko Dzs. Cs. rúgta rá erősen a labdát , de a labda Akinfejev kezében landolt. Az 51. percben Ki Sz. J. lőtt a kapu jobb alsó sarkához, de Akinfejev nagyot védett. Az 53. percben Dél-Koreai szöglet, a beadást követően Li Cs. J. érkezett, de fejese a keresztléc fölé ment. Az 56. percben Park Cs. J. helyére Lee Keun-Ho érkezett. Az 57. percben Koreai szabadrúgás, melyet Kim J. G. végzett el, lövése a kapu közepébe, Akinfejev kezébe érkezett. A 60. percben Dzagoev érkezett Shatov helyére. A 61. percben Koreai szabadrúgás, Ki Sz. J. lőtte középre a labdát, de az eltűnt az orosz védők között. A 63. percben Kombarov lőtt kapura távolról és Dzsungnak kellett védenie. A 66. percben Kombarov lőtt 25 méterről a kapu jobb oldala felé de Dzsung kiütötte a labdát. A 68. percben Li Keun Ho vitte fel a labdát félypályáról a 16-os előteréig és lőtte a labdát kapura, ahol Akinfejev bevédte a lövést a kapuba, ezzel a Koreaiak vezetnek, 0:1! Csere a 71. percben Zhirkov helyére Kerzhakov érkezett. A 72. percben újabb csere az oroszoknál, Glushakov helyére jött be Denisov. A 73. percben pedig Koreai csere, Hwang Seok-Ho érkezett Hong Dzs. H. helyére. A 75. percben Kerzhakov kapott egy remek gólpasszt az 5-ösön belül, és lőtte a labdát egyenesen a hálóba, ezzel kiegyenlítettek, 1:1! A 80. percben Koreai szöglet következett, melyet Ki Sz. J. végzett el, a középre adott labdát visszafejelték a mezőnybe. A 81. percben orosz szöglet, Kombarov adott középre, de a rövid oldalon blokkolták a lövését. A 83. percben Szon H. M. helyére Kim Bo-Kyung érkezett a pályára. A 84. percben Kokorin jutott el a 16-oson belülre, de végül elvették tőle a labdát a védők. A 89. percben egy Kombarovtól kapott passzt követően Kokorin lőtt a kapu fölé közelről. A 90. percben Kerzhakov ívelt középre a jobb sarokból, Kokorin lőtte el a labdát a kapu mellett. Még ebben a percben Koo Ja-Cheol sárgult be. 4 perc a hosszabbítás. A 92. percben Samedov végezte el a szabadrúgást, de lövését blokkolták a védők. A 94. percben Kokorin passzolt a kapu túloldalára a 16-oson belülről, de Samedov nem tudta jól eltalálni a labdát, így az kiszállt a pályáról. Ezzel véget is ért a második félidő, az végeredmény tehát 1:1!

Az első félidőben egy nagyon lassú lefolyású mérkőzést láthattunk. Egy két sárgalapot és helyzetet leszámítva nem történt semmi érdekfeszítő. Mind két csapat rövid passzos játékkal próbált helyzetet kialakítani magának, de a védelmet egyik oldalon sem volt könnyű megbontani. A második félidőben felgyorsult a játék, összeszedték magukat a játékosok, és végül a Koreaiak a 68. percben lőttek egy potya gólt, amit az orosz kapusnak köszönhetnek, aki segített a labdának bejutni a kapuba. Ez a gól megihlette az oroszokat és 10 percen belül meglőtték az egyenlítő góljukat. A második félidő intenzív és izgalmas volt, kezdtek felszabadulni a játékosok, és az akadozott folyamatot leszámítva, amit a sok szabálytalanságnak köszönhetünk, rendkívül érdekes végeredményt hozott. Összességében egy jó iramú mérkőzést làthattunk, ahol a vègeredmèny vègül 1:1-es döntetlennel zàrult.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.