PADERBORN – B.V.B. BORUSSIA DORTMUND

A Bundesliga 29. fordulóját rendezik meg a hétévégén. A csúcsrangadók ezúttal elkerülik a nézőket ám érdekességre így is bukkanhatunk. A Borussia Dortmund egy igaz rangadót követően mutatja meg mit is tud a Bayern München elleni összecsapást követően…….. A Paderbrn jelenleg a ligautolsó s jelen körülmények között nem túl jók a kilátásai a bentmaradást illetően. Teljesítményük ingadozó s a legtöbb vereséget szenvedték el ebben a szezonban. Belátható távolságon belül számukra a Werder Bremen illetve a Düsseldorf áll ők is jelentős távolságban. A mai mérkőzés esélyese a vendég együttes ám a kieső jelöltek ellen nem jó ómen fogadni.


Paderborn: Zingerle;Collins;Hunemeire;Strohidek;Drager;Schonalu;Vasiliadis;Holtmann;Srbeny;Adjej;Mamba


Borussia Dortmund: Bürki;Piszczek;Hummels;Akanji;Guerreiro;Delaeny;Can;Hakimi;Brandt;Sancho;Hazard


Az első félidőt a Paderborn kezdte. 4.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 17.perc: Hazard lövését a hazai hálóőr bravúrral hrította. 26.perc: Guerreiro lőtt a kapu mellé kecsegtető helyzetből. 26.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 31.perc: két vendég szöglet hekyzet nélkül. 36.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. Több helyzet már nem alakult ki a félidőben.


A második félidőt a Dortmund kezdte. 49.perc: Hakimi lőtt kapura ám maradt a 0:0! 54.perc: a jég megtört, Hazard lőtt kapásból a hálóba 0:1! 57.perc: 0:2! ezúttal Sancho lőtte a Brandt által passzolt labdát a hálóba. 58.perc: Sancho és Collins is besárgultak. 63.perc: Srbeny lőtt lesről a hálóba, a találat érvénytelen. 66.perc: Srbeny helyére Zolinski érkezett illetve Michel érkezett Mamaba helyére valamint Delaeny helyére Witsel érkezett. 71.perc: Can besárgult, hazai 11-es következik melyet Hunemeier lőtt a hálóba 1:2! 74.perc: ismét hazard talált a hálóba 1:3! 74.perc: Proger érkezett Holtmann helyére. 76.perc: Hummels sárgult be. 80.perc: Guerreiro helyére Schmelzer állt be majd Brandt helyére Reyna. 82.perc: Drager sárgult be. 83.perc: Saribi állt be VAsilidas helyére illetve Adjej helyére Jastrzembski állt be. 85.perc: Hakimi lőtt a hálóba 1:4! 87.perc: Hakimi helyére Bauza állt be, illetve Can helyére Balerdi állt be. 88.perc: hazai szöglet melyet követően Reyne lőtt a kapu mellé centikkel. 89.perc: vendég szöglet melyből Schmelzer talált a hálóba 1:5! 90.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 91.perc: Sancho lőtt újabb gólt 1:6! Kiütés, Ezzel ért véget az összecsapás.


Az első játékrészben a hazaiak nem sok erőt tudtak támadásban mutatni, igaz védekezésben jól muzsikáltak. A vendégek heyzeteiket nem tudták kihasználni.  Amásodik játékrészben aztán kinyílt a gólcsap. A vendégek magabiztosabban játszottak s Sancho szárnyalása végül nagy fölényű vendlg sikert eredményezett.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.