PARIS SAINT GERMAN-F.C.BARCELONA

A Bajnokok Ligája 2. fordulóját rendezik meg a hét közben. A mai nap rangadója a 20:45-kor kezdődő PSG Barcelona összecsapás. A hazaiak a saját bajnokságukban bukdácsolnak illetve sok pontot szórnak el ugyanis Ibrahimovic hiányában nem tudnak gólokat szerezni,így a hazai tabellájukon sem éppen úgy állnak mint tavaly. Ezzel szemben a vendégek kis túlzással szárnyalnak,egy döntetlent leszámítva minden mérkőzésüket megnyerték és vezetik is saját bajnokságukat. A nemzetközi kupaporondot figyelembe véve a hazaiak egy idegenbeli döntetlent értek el az Ajax otthonában míg a vendégek némi meglepetésre „csak” 1:0-ra győzték le az Apoel csapatát. Az elmúlt években kétszer is összefutott e két csapat az egyenes kieséses rendszerben és mindkét alkalommal a katalánok kerültek ki győztesen. Érdekes összecsapás előtt állunk.

PSG: Sirigu;Maxwell;Luiz;Van Der Wiel;Marquinos;Matuidi;Motta;Verratti;Cavani;Lucas;Pastore

Barcelona: Ter Stegen;Alves;Alba;Mathieu;Mascherano;Rakitic;Iniesta;Busquets;Pedro;Neymar;Messi

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 4.percben Motta egy labdaszerzést követően lőtt kapura de lövése elkerülte azt. Hazai szabadrúgás a 6.percben,Lucas ívelte középre a labdát amely Matuidi elé került,a támadó éppen egy védőbe lőtte a játékszert így indulhattak a vendégek a kontra végén Neymar passzolt rosszul így Sirigué lett a labda. A 9.percben a hazaiak szereztek labdát majd a játékszer Alves kezéhez ért a bíró szerint szándékosan ezért a védő besárgult. A szabadrúgást követően David Luiz elé került aki a 16-oson belülről higgadtan a kapuba passzolt 1:0! Mascherano maradt le a szintén védő Luizról. A 11.percben egy csodás összjátékot követően Messi lőtt 15 méterről a kapu jobb alsó sarkába 1:1! A gólpassz Iniesta nevéhez fűződik. A 13.percben Cavani szerzett gyanús körülmények között labdát majd lőtt kapura de lövése végül a keresztléc fölött húzott el. A 16.percben Alves adott középre de labdájáról mindenki lemaradt. Vendég szöglet következett a 17.percben melyből egy újabb következett,de helyzet ebből sem alakult ki. A 19.percben Pedro lőtt távolról a kapu mellé. A 21. percben melyet Neymar ívelt középre a labda Messi elé került de veszélyes játék miatt a hazaiak jöhettek. A 23.percben Alves mentett szögletre egy jobbról bejövő labdát. A szögletet Lucas adta középre de helyzet nem alakult ki belőle. A 25.percben Neymar és Messi játszott össze gyönyörűen de végül a labda a kapu fölött hagyta el a játékteret. A 26.percben újabb hazai szöglet következett melyből Verratti szerzett gólt a rosszul kimozduló Ter Stegen mellett 2:1! Verratti sárgult be egy szabálytalanság miatt a 28.percben. A 29.percben Iniesta lőtt centikkel a kapu fölé Messi passzát követően. A 30.percben vendég szöglet következett melyből Mascherano tüzelhetett de lövésébe belevetődtek,így jöhetett az újabb szöglet de helyzet ebből már nem alakult ki. A 34.percben Lucas ment volna el a jobb szélen de Mathieu megakadályozta ebben. A 44.percben Matuidi sodorta el Messit így besárgult valamint  a vendégek jöhettek szabadrúgással. A pontrúgást Messi lőtte a kapu fölé centikkel. A hosszabbítás 1 perc az első félidőben. Helyzet már nem alakult ki így maradt a 2:1-es félidei állás.

A második játékrészt a hazaiak kezdték. A 48.percben Cavani kapott jó labdát a 16-oson belül majd cselezett de Mathieu szenzációs mozdulattal szerelni tudta így maradt a 2:1! A 49.percben Lucas szólózott majd lőtt a kapu fölé kiszorított helyzetből. Az 51.percben Messi játszotta volna középre a labdát de a hazaiak közbe tudtak lépni így a játékszer a hazaiak elé került. Az 53.percben Pastore cselezett a jobb oldalon majd adott középre de Cavani már nem tudta elérni a labdát. Az 54.percben Matuidi talált a kapuba egy jobb oldali Van Der Wiel beadást követően 3:1! Az 56.percben Neymar elé került  a labda aki 13 méterről a kapufa segítségével a kapuba juttatta a labdát 3:2! Az 59.percben Cavani került gólhelyzetbe de ter Stegen gyönyörűen mentett. A 60. percben Cavani fűzte be Mathieut majd lőtt kapura de Ter Stegen ezúttal is a helyén volt. A 61.percben Alves ment el a jobb oldalon majd adott középre de labdájába senki sem ért bele a 16-oson belül. A 62.percben Pedro helyére Haddadi érkezett. A 64.percben Mathieu szerelte az éppen cselezni készülő Cavanit a 16-os vonalánál. A 65.percben Alba kapott tökéletes passzot Neymartól majd játszotta középre a labdát de a hazaiak végül fel tudtak szabadítani. A 66.percben Van Der Wiel sárgult be. A 68.percben Haddadi lőtt kapura egy szép összjátékot követően,még e percben Xavi érkezett Rakitic helyére a vendég oldalon. A 70.percben Messi ugratta volna Neymart de Sirigu jól jött ki kapujából. A 71.percben Veratti helyére Cabaye érkezett a hazaiaknál. A 73.percben vendég szabadrúgás következett melyet Messi lőtt a kapu elé ahonnét a labda Iniesta elé került aki azonban a kapu mellé lőtte 16 méterről a labdát. A 76.percben Matuidi indult meg öles léptekkel a Barca kapuja elé de végül belegabalyodott a labdába így beérték és elvesztette azt. Vendég szöglet a 67.percben melyből helyzet nem alakult ki. A 81.percben Haddadi adott a jobb oldalról középre de helyzet nem alakult ki. A 82.percben Marquinhos mentett gólhelyzetben óriásit! A 83.percben Alves helyére Sandro állt be a vendég oldalon. A 83.percben elvégzett vendég szögletet Sirigu húzta le a levegőből. A 85.percben újabb vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki ezúttal sem A 86.percben Haddadi lőtt a kapufára 17 méterről. A 86.percben Pastore helyére Chantome állt be a hazaiaknál. A 87.percben Mascherano mentett óriásit Cavani elől. A 88.percben egy bal oldali támadást fülelt le a Barca védelme. A 89.percben Cavani tüzelt Ter Stegen ölébe. A 90. percben Lucas sérült meg helyére Bachebek érkezett a hazaiaknál. A 91.percben Sandro lőtt közelről a kapu mellé. A 92.percben Mascherano mentett nagyot Cavani lövésénél. A hosszabbítás 4 perc,a 93.percben Messi tette középre a labdát de a hazaiak kifejelték azt. A 94.percben Sirigu húzta le a levegőből a labdát. Ezzel véget ért a mérkőzés melynek végeredménye 3:2!

Egy rendkívül izgalmas jó összecsapásnak lehettünk szemtanúi ahol az eddig Ibrahimovic nélkül bukdácsoló hazaiak rendkívül jó játékkal rukkoltak elő s ezzel meglepve a vendégeket meg is verték őket. Az első félidő elején nem történt sok minden egészen az elő találatig amely megnyitotta a gólcsapot. Ezen gólt még négy követte szebbnél szebbek amelyből némi meglepetésre ezúttal a hazaiak jöttek ki jobban. A PSG szinte végig fölényben játszott és látszott rajtuk,hogy jobban szerették volna a győzelmet. Összességében jó mérkőzést láthattunk ahol a győzelmet jobban akaró csapat győzedelmeskedett.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.