PORTUGÁLIA- MEXIKÓ

Folytatódik a 2017-es Konföderációs Kupa. A nyitómérkőzésen a hazai pályán szereplő Oroszország magabiztosan verte meg a torna talán leghátrébb rangsorolt részvevőjét Ú-Zéland-ot, így 3 ponttal vezetik is az A csoportot. A mai napon Portugália a tavalyi Európa Bajnok mérkőzik meg az Arany Kupa győztesével Mexikó-val. Érdekes mérkőzés előtt állunk ugyanis a Portugál együttes kitűnő erőkből áll s egyre közelebb kerül a világ elit válogatottjaihoz melynek oka a kitűnő utánpótlás gondozás. Mexikó nincs ugyan ennyire jó helyzetben ám az Európában légióskodó játékosok révén erős kerettel jöttek el e tornára. A mérkőzés esélyes inkább a Portugál együttes kiknek kerete a tavalyi EB-hez nagyon hasonul. Érdekes, jó mérkőzés előtt állunk.

Portugália: Patricio;Guerrero;Fonte;Pepe;Cedric;Quaresma;Carvalho;Moutinho;Gomes;Ronaldo;Nani

Mexikó: Ochoa;Layun;Moreno;Reyes;Salcedo;Santos;Herrera;Guadrado;Jimenez;Hernandez;Vela

A mérkőzést Mexikó kezdte. 7.perc: Guadrado lőtt szabadrúgásból a sorfalba. 16.perc: Mexikói szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 18.perc: Quaresma lőtt távolról a kapu mellé. 22.perc: Ronaldo lőtt 15 méterről a keresztlécre, majd ezt követően Pepe lőtt a hálóba igaz lesről így maradt a 0:0! 27.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 30.perc: Vela lőtt 18 méterről a kapu mellé. 33.perc: Carvalho lőtt kapásból kapura de Ochoa hárítani tudott, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 34.perc: egy hosszú passzt követően Ronaldo tört kapura majd passzolt az üresen érkező Quaresma elé aki higgadtan lőtt a kapuba 1:0! 38.perc: Hernandez fejelt egy jobb oldali beadást követően kapura de Patricio hárítani tudott. 40.perc: Quaresma lőtt 18 méterről centikkel a kapu mellé. 42.perc. egy jobb oldali beadásra Hernandez érkezett jól s fejelt 6 méterről a kapuba 1:1! A hosszabbítás 1 perc, 46.perc: Hernandez lőtt távolról  a kapu fölé. Ezzel ért véget az első félidő.

A második félidőt Portugália kezdte. 53.perc: Guardado szögletéből helyzet nem alakult ki. 57.perc: Santos helyére Vela érkezett, illetve Nanai helyére Martins lépett pályára. 58.perc: Silva helyére Moutinho érkezett. 67,perc: Salcedo helyére Araujo állt be. 68.perc: Silva sárgult be. 73.perc: Guardado sárgult be. 79.perc: Jimenez helyére Osorio állt be. 80.perc: Quaresma lőtt távolról de Ochoa hárítani tudott. 81.perc: Santos lőtt a kapu jobb oldala mellé. 82.perc: Quaresma helyére Silva állt be. 85.perc: Silva fejesét Ochoa védte bravúrral. 86.perc: Cedric kezelte le a labdát majd lőtt a hálóba 2:1! 89.perc: Martins lőtt a kapu mellé. 90.perc: vendég szabadrúgás következett melyet szögletre cseréltek a Mexikóiak, a sarokrúgást követően Moreno ugrott a legmagasabbra s fejelt a hálóba 2:2! 93.perc: Gomes sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben Portugália kezdett jobban ám a találatukat követően Mexikó került fölénybe s a félidő vége előtt ki is tudtak egyenlíteni. A második félidőben a játék nehezebben indult be mint az első játékrészben. Ekkor ismét a Portugálok kezdtek játszani s meg is szerezték némi szerencsével a találatot. Mexikó válogatottja ezt követően aktivizálta magát s több kisebb helyzetet ki is dolgoztak, ám a mérkőzés végén Moreno révén sikerült is az egyenlítés. Összességében egy nézhető összecsapást láthattunk ahol a döntetlen eredmény nem mondható igazságtalannak.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.