PORTUGÁLIA – WALES

A 2016-os Európa Bajnokság utolsó előtti összecsapásához érkeztünk, melyen két meglepetés csapat mérkőzik meg, hogy ellenfélül szolgálhasson Franciaország válogatottjának. A Portugálok az F csoportból jutottak tovább a 3! helyen a Magyarok és az Izlandiak mögött. Első mérkőzésükön Izlanddal játszottak 1:1-et majd Ausztriával 00-át. A záró csoportkörben az EB egyik legjobb meccsén hazánk fiaival 3:3-as döntetlent értek el. A legjobb 16 között meglepetésre a Horvátokat búcsúztatták majd a legjobb 8 között Lengyelországot. Így kerültek a legjobb 4 közé. Wales az Angolok mögött a második helyen jutott tovább miután Szlovákiát legyőzték majd Angliától kikaptak végül az oroszokat győzték le simán. A legjobb 16 között Észak Írországot verték majd következtek a Belgák az Eb talán legmeglepőbb mérkőzésén. A mai mérkőzés esélyese a Portugál együttes.

Portugália: Patricio;Cedric,Alves;Fonte;Guerreiro;Mario;Danilo;Sanchez;Adrien;Nani;Ronaldo

Wales: Hennessey;Gunter;Chester;Collins;Williams;Taylor;King;Ledley;Allen;Bale;Robson-Kanu

A mérkőzést Wales kezdte. A 8.percben Allen sárgult be. A 16.percben Mario lőtt a kapu mellé 13 méterről. A 22.percben Bale lövését Patricio hárította könnyedén. Éééééééésssss ennyi amit lényegében az első félidőről íni lehetett, az Eb legrosszabb félidején vagyunk túl.

A második félidőt Portugália kezdte. Az 50.percben csoda történt egy támadás végén Ronaldo talált a kapuba 1:0! Az 53.percben egy kérdéses szituációt követően Nani talált a hálóba 2:0! Eldőlt! A 62.percben Chesteer sárgult be. A 63.percben Simon állt be Churc helyére. A 66.percben Collins helyére Williams állt be. A 71.percben Alves és Ronaldo sárgult be. A 74.percben Sanchez helyére Gomes érkezett. A 76.percben Bale lőtt Patricio ölébe. A 79.percben Silva helyére Moutinho állt be. A 83.percben Bale szabadrúgásból lőtt a sorfalba. A 88.percben Bale sárgult be. A 90.percben Ronaldo fejelt a kapu mellé. A hosszabbítás 3 perc, a 93.percben Ronaldo lőtt a sorfalba egy szabadrúgást  s ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben semmi érdemleges ne történt. A második játékrészben a foci már inkább dominál ezt két találat is jelezte melyek gyors egymásutánban jöttek. A walesiek erre nem tudtak reagálni így eddig tartott számukra a csoda. Portugália megérdemelten nyerte a mai mérkőzést.

Check Also

ATLETICO MADRID – F.C. BARCELONA

A Spanyol bajnokság 8. fordulójának szuperrangadóját rendezik meg Madridban ahol az Atletico a Barcelona együttesét …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.