PSG-REAL MADRID F.C.

A Bajnokok Ligája 3. Fordulójának szerdai játéknapján rendezik meg az A csoport rangadóját a PSG Real Madrid összecsapást. A hazai együttes kitűnően kezdte hazája bajnokságát s 8 pontos előnnyel vezet legközelebbi riválisai előtt. A nyáron szerződtetett Di Maria úgy tűnik kitűnően beilleszkedett a párizsiak játékrendszerébe s egyre jobban és jobban játszik miközben Cavani és Ibrahimovich sorra lövik a gólokat. A francia együttes a BL-ben is remekül rajtolt s mindkét mérkőzését győzelemmel abszolválta. A vendég együttes kissé nehezebben lendült a játékba a vártnál a Spanyol bajnokságot illetően s jelenleg holtversenyben vezet a Barcelonával és a Celta Vigó-val. Ami a Bajnokok Ligáját illeti sokkal könnyedébben kezdték az idényt s a két győzelem mellett 6:0-ás gólaránnyal rendelkeznek mellyel a csoportot is vezetik. Benitez edző dolgát nehezíti,hogy Bale minden bizonnyal sérülés miatt kénytelen lesz kihagyni a ma esti összecsapást valamint Rodriguez  játéka is kérdéses. A két együttes közül az esélyek a királyiak győzelmét ígérik ám ezen párizsi csapat erősebb mint korábban bár mikor. Jó mérkőzés előtt állunk.

PSG: Trapp;Aurier;Silva;Marquinhos;Maxwell;Matuidi;Motta;Verratti;Di Maria;Ibrahimovich;Cavani

Real Madrid: Navas;Danilo,Ramos;Varane;Maecelo;Isco;Kroos;Casemiro;Vazquez;Jese;Ronaldo

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 4.percben egy vendég kontra végén Ronaldo kapta hosszan a 16-oson belül a labdát így a hazaiak hozhatták a labdát. Az 5.percben Marcelo távoli lövése kerülte el a hazaiak kapuját. A 7.percben hazai szöglet következett melyet követően egy újabb sarokrúgás következett de helyzet ebből sem alakult ki, még e percben egy újabb szöglet következett melyet követően a vendégekhez került a labda. A 8.percben egy jobb oldali keresztlabdát követően Ibrahimovich lőtt a kapu mellé. A 9.percben Matuidi sárgult be, azt ezt követő szabadrúgást Ronaldo lőtte a sorfalba. A 11.percben Navas védte szépen Matuidi távoli próbálkozását. A 13.percben Navas szedte fel a labdát Cavani elől egy jó kiugratást követően. A 23. percben Kroos lőtt távolról a kapu jobb oldala mellé. A 24. percben Varane mentett a 16-oson belül becsúszva. A 26. percben egy kiugratást követően Jese lőtt a 16-oson belülről, ám Trapp hatalmasat tudott védeni. A 33. percben egy bal oldali beadást követően Marquinhos fejelte ki az alapvonalon túlra a labdát. A 35. percben egy bal oldali beadást követően Ronaldo fejelt kapura, ám trapp hárítani tudott, az ezt követő szögletből Ronaldo fejelt centikkel a kapu fölé. Ismét vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 39. percben egy szép vendég passzjátékot követően Isco lőtt a kapu mellé, mivel lövését blokkolták vendég szöglet következett, melyet követően Hesse gurított kapura, de a védők kivágták. Még ebben a percben a kipattanó labdát követően Casemiro lövését követően Trapp tolta az alapvonalon túlra a labdát, az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért az első félidő melynek eredménye 0:0!

A második félidőt a hazaiak kezdték. A 49. percben egy bal oldali beívelést követően Cavani talpalta a labdát a kapu mellé. Az 51. percben Verratti sárgult be egy csúnya becsúszást követően, majd az ezt követő szabadrúgást Ronaldo lőtte a sorfalba. Az 52. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. Az 53. percben egy jobb oldali beadást követően Varane fejelte ki a 16-oson kívülre a labdát. Az 55. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet ezúttal sem alakult ki. Az 57. percben egy jobb oldali beadást követően a hazai védők tisztázni tudtak így vendég szöglet következett, melyet Trapp ütötte ki a labdát. A 60. percben Ramos sárgult be, az ezt követő szabadrúgást Ibrahimovich lőtte a sorfalba. A 63. percben Maxwell beadását követően Ibrahimovich fejelt a kapu fölé. A 65. percben Di Maria próbálkozását fogta Navas. A 66. percben Cavani helyére Patore érkezett. A 68. percben vendég szöglet következett, melyet követően helyzet nem alakult ki. A 69. percben Di Maria helyére Lucas érkezett valamint Isco helyére Modric jött pályára. A 72. percben egy gyönyörű kontra végén Ronaldo lőtte a labdát a kapu előtt keresztbe. A 73. percben Cherysev állt be Jese helyére. A 75. percben Matuidi középre érkező labdáját Lucas fejelte a kapu fölé. A 77. percben Vazquez sárgult be reklamálásért. A 79. percben Verratti helyére Lavezzi állt be. A 84. percben vendég szabadrúgás következett, melyet Kroos lőtt középre ám Tiago Silva szögletre fejelte a labdát, melyet követően a hazaiak hozhatták el a labdát. A 85. percben Cherishev sárgult be. A 87. percben Aurier sárgult be. A hosszabbítás 3 perc. A 93. percben Lavezzi középreadását követően a vendég védőknek kellett a kapu torkából menteni. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 0:0!

Csoportrangadónak indult ám a játékot tekintve egy közepes iramú barátságos mérkőzéssé avanzsált a találkozó, melynek természetesen sok oka volt többek között a hazaiak akaratgyengesége illetve a vendégek sérültjei. A hazaiak gyakorlatilag a játékukon sőt talán idei legrosszabb teljesítményüket mutatták Blanc fiai. A Blancók rövid időn belül harmadik mérkőzésükön maradtak lőtt gól nélkül ami rendkívül sokat mondó adat Benitez eddigi tevékenységéről. Persze a sérülteket pótló játékosokon is látszott a meccshiány valamint a rutintalanság. Összességében egy közepes színvonalú nehezen élvezhető meccset láthattunk.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.