QUEENS PARK RANGERS-MANCHESTER UNITED

A Premier League 22.Fordulóját rendezik meg a hét végén. A tabella 19.helyén álló Queens Park Rangers fogadja a tabella 4.helyén álló Manchester United-et. A hazaiak rendkívül gyenge szezont tudhatnak magukénak emiatt állnak a kieső zónás csapatok között. Az utóbbi hetekben kissé összébb szedte a csapat magát de így is csak 1 győzelmet tudtak aratni 2 döntetlen és 3 vereség mellett. A sérültek listáján Harry Redknapp szerencséjére Suk Young és Faurlin található így a lehető legerősebb 11-et tudja a pályára küldeni. A vendégek sokkal jobb pozícióban várhatták a ma délutáni összecsapást. Van Gaal együttese a Bl-t érő 4. helyen áll ami főként a tavalyi évhez képest igen kecsegtető,ám ha rátekintünk az elmúlt hetek eredményeire láthatjuk,hogy a United újabb hullámvölgybe került. Az idegenbeli mérkőzéseket nem tudják hozni a vörös ördögök így 6 meccsből 2-őt nyertek meg 3 döntetlen és 1 vereség mellett. A sérültek listáján csak Young található így a vendégek igen erős kerettel tudnak ma kiállni.

QPR: Green;Isla;Dunne;Onuoha;Hill;Fer;Henry;Vargas;Barton;Austin;Zamora

Manchester United: De Gea;Jones;Evans;Rojo;Valencia;Carrick;Blind;Rooney;Mata;Falcao;Di Maria

A mérkőzést a hazai együttes kezdte. A 6.percben Zamora távoli lövése hagyta el a pályát az alapvonalnál. A 10.percben Carrick távoli lövését fogta könnyedén Green kapus. A 13.percben egy kitűnő keresztlabdát lőtt Falcao a hazai kapus kezébe,ezután szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 19.percben Austin érkezett egy bal oldali beadásra ám a labda a kapu fölött hagyta el a játékteret. A 20.percben egy hazai kontra végén Evans hibáját követően Austin lőtt kapura de De Gea óriásit hárított. Az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 23.percben De Gea fogott meg egy jobb oldalról érkező lőtt passzot. A 24.percben Valencia hibáját követően Barton lőtt kapura 18 méterről de a vendég védők blokkolni tudtak. A 27.percben vendég szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 31.percben Austin távoli próbálkozását védte De Gea hatalmas bravúrral, a lövést követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 36.percben Valencia ment el a jobb oldalon majd adott középre de labdáját Green kapus lehúzta a levegőből. A 41.percben Barton sárgult be egy becsúszást követően. A 44.percben vendég szöglet következett melyet rögtön egy újabb követett de gólveszély ebből sem alakult ki a kapu előtt. A 45.percben Mata is besárgult egy utánrúgást követően. A hosszabbítás 2 perc melyben helyzet már nem alakult ki így maradt a 0:0-ás félidei állás.

A második félidőt a vendégek kezdték. A félidőben Fellaini érkezett Mata helyére a vendégeknél valamint Caulker váltotta Dunn-t a hazaiaknál. Az 50.percben hazai szabadrúgás következett melyet követően Fer fejelt a jobb kapufa mellé. Az 55.percben hazai szabadrúgás következett melyből szöglet következett Blind fejesét követően,helyzet azonban ebből sem alakult ki. Az 57.percben Falcao hagyott ki egy óriási ziccert igaz Green kapusnak hatalmasat kellett mentenie. Az 58.percben Wilson állt be Evans helyett. Az 58.percben egy jobb oldali támadás végén Fellaini lőtt 16 méterről a léc alá 0:1! A 65.percben Zamora lövését Blind blokkolta. A 69.percben egy hazai szabadrúgást követően Austin fejelte ki a  labdát. A 70.percben Fer helyére Taarabt állt be a hazai oldalon. A 77.percben Wilson középre tett labdájáról Falcao maradt le centikkel. A 82.percben Hill sárgult be visszarántásért,az ezt követő szabadrúgást követően a védők tisztáztak a gólvonal elől. A 83.percben Di Maria lőtt 16 méterről de lövését leblokkolták. A 88.percben Falcao maradt le ismét egy indításról a 16-oson belül. A 90.percben De Gea mentett nagyot egy éles szögből leadott lövést követően,a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 4 perc a mérkőzés végén. A 92.percben De Gea fogta meg ismét a labdát egy jobb oldali beadást követően. A 94.percben egy vendég kontra végén Wilson lőtt kapura majd a kipattanó labdát is elérte az elalvó védők között s a kapu bal alsó sarkába lőtte a labdát 0:2! A 95.percben Herrera érkezett Di Maria helyére. Ezzel véget ért a mérkőzés melynek végeredménye 0:2!

Egy rendkívül gyönge színvonalú mérkőzés szemtanúi lehettünk ahol az első félidőben egy-egy De Gea védésen kívül nem sok minden történt. A második játékrész is hasonlóan kezdődött ám Fellaini beállítását követően a vendégek épp az ő góljával szerezték meg a vezetést. Ezt követően a hazaiak sokkal több támadást vezettek s több helyzetet is sikerült kialakítaniuk ám ezekből gólt nem tudtak szerezni. A meccs végén némi szerencsének is köszönhetően Wilson be tudott találni s ezzel végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát. A két csapat egy kiesési rangadóhoz hasonló színvonalú játékot hozott, mely Van Gaal taktikájának nagyban köszönhető.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.