RB LEIPZIG – F.C. BAYERN MÜNCHEN

A Bundesliga 27. fordulóját rendezik meg a válogatott szünet után. A tavasz talán leginkább várt mérkőzését rendezik meg ahol a Lipcse hazai pályán fogadja a Bayern Münchent. Jelenleg a tabellát a bajorok vezetik 4 ponttal a lipcseiek előtt. A mérkőzés egyik kulcspontja lehet Lewandowski vajon tudja e a játékot vállalni sérülését követően. Amennyiben nem az óriási előnyt jelenthet a hazaiak védelmére nézve. Összességében egy kitűnő meccs előtt állunk. 

RB Leipzig: Gulácsi;Klostermann;Upamecano;Orban;Mukiele;Adams;Sabitzer;Haidara;Olmo;Nkunku;Forsberg

Bayern München: Neuer;Pavard;Süle;Alaba;Hernandez;Goretzka;Kimmich;Sane;Müller;Coman;Choupo-Moting

A mérkőzést a Bayern München kezdte. 11.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 15.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 26.perc: Mukiele sárgult be. 33.perc: Kimmich sárgult be. 37.perc: Sabitzer sárgult be. 38.perc: Müller passzát Goretzka lőtt szép mozdulattal a hálóba 0:1! 43.perc: vendág szöglet helyzet nélkül. 44.perc: Sane hagyott ki nagy ziccer tilletve Gulácsi védett nagy bravúrral, az ezt követő szögletből helyzet már nem alakult ki. 

A második félidőt a Lipcse kezdte. A félidőben Kluivert állt be Forsberg helyére. 47.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 50.perc: Sabitzer lőtt kevéssel a kapu mellé. 53.perC: Olmo lőtt a kapu bal oldala mellé. 59.perc: Sabitzer lövését Neuer védte szép mozdulattal, az ezt követő szögletből egy újabb következett de helyzet nem alakult ki. 61.perc: Upamencao sárgult be. 63.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 68.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 72.perc: Coman helyére Gnabry állt be majd Goretzka helyére Musiala ezt követően Olmo helyére Poulsen végül Haidara helyére Sorloth állt be. 75.perc: Musiala lőtt kevéssel a keresztléc fölé. 77.perc: Müller lövését Gulácsi védte bravúrral. 81.perc: Martinez állt be Sane helyére. 82.perc: Hernandez sárgult be. 83.perc: Adams helyére Hwang állt be. 84.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 88.perc: Poulsen helyére Konate állt be. A hosszabbítás 4 perc, 93.perc: Nkunku szögletéből helyzet nem alakult ki. Ezzelért véget az összecsapás.

Az első játékrészben mindkét együttes óvatosan kezdett. Több helyzetet a vendégek dolgoztak ki.  A vezetést egy szép akcióval sikerült is megszereznie a vendégeknek. A második félidőben mindkét együttes sok helyzetet dolgozott ki. Kiegyenlített volt a félidő s remek iramot diktáltak a játékosok. A vendégek az első félidőben mutatott bátrabb játékuk miatt megérdemelten nyertek. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.