RB LEIPZIG – LIVERPOOL F.C.

A Bajnokok Ligája az egyenes kieséses szakasszal folytatódik. A vírusnak köszönhetően ezúttal Budapesten kerül sor egy ilyen rangos összecsapás megrendezésére, ugyanis német országba nem utazhatnak Angliából. Emiatt hazánkban talán az idei legrangosabb mérkőzést tekinthetjük meg a televízión keresztül. A lipcsei együttes jó formának örvend igaz mérlegük nekik sem makulátlan. A Liverpool ezzel szemben pocsék szezont produkál a Premier League-ben. Tele sérültekkel s a támadó szekció is messze elmarad az elvárt teljesítménytől. Gyakorlatilag a hétvégét követően reális esélyük elszállt a Premier League bajnoki címét illetően, s a top 4 közé is nehéz lesz beférniük. Érdekes mérkőzés előtt állunk. 

Lipcse: Gulácsi;Angleino;Upamencao;Klostermann;Mukiele;Sabitzer;Haldara;Kampl;Adams;Olmo;Nkunku

Liverpool: Alisson;Alexander-Arnold;Kabak;Henderson;Robertson;Jones;Wijnaldum;Thiago;Salah;Firmino;Mane

A mérkőzést a Lepizig kezdte. 5.perc: Olmo lőtt a bal kapufára. 6.perc: Haidara illetve Mukiele sárgult be. 11.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 15.perc: Salah ziccerét Gulácsi hárította bravúrral. 24.perc: Mane lőtt a kapu fölé. 31.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki ám vendég kontra igen, melynek végén Robertson lőtt kevéssel a kapu mellé. 37.perc: Mane lövését blokkolták. 

A második félidőt a Liverpool kezdte. 48.perc: Nkuku hagyott ki helyzetet, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 52.perc: Nkuku sárgult be. 53.perc: nagy hazai védelmi hiba melyet Salah használt ki 0:1! 58.perc: ismét nagy védelmi hiba a hazai oldalon Mane használta ki a ziccert 0:2! 63.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 64.perc: Mukiele helyére Orban állt be illetve Haidarát Poulsen váltotta. 65.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 66.perc: Angelino illetve Kabak is besárgultak. 72.perc: Shaquiri állt be Firmono helyére illetve Thiago helyére Chamberlain állt be. 73.perc: Kampl helyére Hwang állt be. 76.perc: Olmo sárgult be. 81.perc: Henderson sárgult be. 84.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Salah helyére Williams érkezett. 93.perc: Hwang hagyott ki nagy ziccert. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első játékrészben mindkét együttes előtt több nagy helyzet is adódott ám találatig egyik együttes sem jutott. a második játékrészben a Lipcse két nagy védelmi hibáját góllal büntették. A lipcseiek igaz sok helyzetet alakítottak ki ám mindegyiket ki is hagyták. Nem dőlt el a párharc ám a Lipcse nehéz helyzetbe került. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.