RB LEIPZIG – REAL MADRID F.C.

A Bajnokok Ligája 5. fordulójának egyik slágermérkőzését Lipcsében rendezik ahol a hazaiak a Real Madrid-ot fogadják. A vendégek már továbbjutottak a csoportból míg a Lipcse nem tudta biztosítani a továbbjutását így hazai pályán kockáztatniuk és támadniuk kell a címvédő ellen. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Leipzig: Blaswich;Raum;Orben;Gvardiol;Simakan;Haidara;Schlager;Forsberg;Nkuku;Szoboszlai;Silva

Real Madrid: Courtois;VAzquez;Militao;Rüdiger;Fernandez;Kroos;Tchouameni;Camavinga;Asensio;Rodrygo;Vinicius

A mérkőzést a Real Madrid kezdte. 1. perc: Forsberg hagyott ki helyzetet. 5.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 13.perc: hazai szöglet melyet követően Gvardiol lőtt a hálóba 1:0! 17.perc: két hazai szöglet melyet követően Nkuku lőtt a hálóba 2:0! 23.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 27.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 35.perc: vendég helyzet találat nélkül. 36.perc: négy hazai szöglet helyzet nélkül. 44.perc: Asensio passzát Vinicius lőtte a hálóba 2:1! Ezzel ért véget a játékrész.

A második félidőt a Lipcse kezdte. 49.perc: Vazquez sárgult be. 53.perc: vendég helyzet találat nélkül. 69.perc: Werner helyére Silva állt be majd Forsberg helyére Olmo, illetve Diallor Raum váltotta és Vazquez helyére Carvajal állt be és Alaba helyére Fernandez állt be. 71.perc: Werner lőtt kevéssel a kapu mellé. 73.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Kroos helyére Hazard állt be. 81.perc: Werner lőtt a hálóba 3:1! Eldölni látszik a mérkőzés. 84.perc: Kampl állt be Haidara helyére. 89.perc: Simakan helyére Henrichs állt be. 92.perc: vendég helyzet találat nélkül. 94.perc: vendég büntető melyet Rodrygo lőtt a hálóba 3:2! Ezzel véget is ért a találkozó.

Az első játékrészben a hazaiak rendkívül erősen kezdtek s két gólos előnyt harcoltak ki. A vendégek későn ébredtek s ugyan fel tudtak zárkózni a mérkőzés végére ám a 3 pont ezúttal megérdemelten Lipcsében maradt. Összességében kitűnő összecsapást láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.