RC CELTA de VIGO – MANCHESTER UNITED F.C.

Az Európa Liga elődöntőjének visszavágóját rendezik meg a mai este folyamán. A Manchester United együttese mérkőzik meg a Celta Vigoval. A tegnapi nap folyamán az Ajax együttese 3:1-re verte a Lyont. Az Európa Ligát illetően a United az A csoportból jutott tovább a 2. helyen, mutatójuk 4 győzelem 2 döntetlen, a kieséses szakaszban előbb a St Etienne-t ejtették ki, majd a Rosztovot. Később az Anderlecht együttesét búcsúztatták. A Celta Vigo a G csoprtból jutott tovább a 2. helyen, mérlegük 2 győzelem 3 döntetlen és 1 vereség. A kieséses szakaszban először a Sahtar Doneck együttesét ütötték ki, majd a Krasznodar együttesét. Ezt követően a Genk következett. Az elődöntő első fordulójában a Manchester United győzedelmeskedett 1:0-ra a Celta Vigo ellen. Egy jó meccs előtt állunk.

Manchester United: Romero, Darmian, Blind, Baily, Valencia, Herrera, Fellaini, Pogba, Lingard, Rashford, Mkhitaryan

Celta Vigo: Alvarez, Jonny, Roncaglia, Cabral, Mallo, Wass, Radoja, Hernandez, Aspas, Guidetti, Sisto

Az első félidőt a hazaiak kezdték. 4. perc: Aspas lőtt 5 méterről kapura, de Romero hatalmasat védett, az ezt követő szögletből egy újabb alakult ki, a beívelést követően Cabral fejelte a labdát a kapu fölé. 12. perc: Rashford jutott be a 16-oson belülre, azonban a védők blokkolni tudták. 17. perc: Rashford lőtte a labdát a kapu előterébe, ahol Fellaini ugrott fel és fejelte azt a kapu jobb oldalába, a kapusnak esélye sem volt, 1:0! 20. perc: Mkhitaryan lőtte a felé érkező labdát a kapu fölé. 22. perc: Lingard helyezkedett jól a 16-oson belül, majd lőtt, de a labda elakadt egy védben, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 24. perc: Pogba távoli lövése ment a kapu jobb oldala mellé. 25. perc: Vendég szabadrúgás következett, Wass lőtte a labdát a kapu előterébe, azonban a kapus megfogta. 27. perc: Romeronak kellett védenie Hernandez lövését követően. 28. perc: Vendég szöglet következett, melyből gólveszély nem alakult ki. 28. perc: Vendég szabadrúgás következett, melyből nem született gól. 30. perc: Herrera lőtte a labdát szabadrúgásból azonban ebből sem született gól. 32. perc: Blind sárgult be. 37. perc: Pogba érkezett jól a kipattanóra, és lőtte azt 16 méterről a kapu fölé. 40. perc: Sisto vitte a labdát a 16-osig és lőtte azt kapura, azonban Romero bravúrral védeni tudta. 41. perc: Sisto lőtte gyengén a labdát kapura, Romero könnyedén védte. 42. perc: Sisto adta középre a labdát, ahol Aspas fejelte azt a kapu bal oldala mellé. 45. perc: Mallo cselezte be magát a 16-oson belülre, ám a védők útját állták, ezt követően vendég szöglet következett, Guidetti érkezett a beívelésre, majd fejelt kapura ám Romero ismét védett. Ezzel véget ért az első félidő, melynek állása 1:0!

A második félidőt a vendégek kezdték. 46.perc: Sanchez érkezett Wass helyére a vendégeknél. 49. perc: Mkhitaryan érkezett a kipattanóra, majd lőtte kapura, ám Alvarez résen volt és védeni tudott, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 55. perc: Romero védett szenzációsan Aspas távoli lövését követően. 59. perc: Egy remek labdára érkezett Guidetti, majd lőtt a kapu bal oldala mellé. 64. perc: Rashford jutott át a védőkön és lőtte a labdát egyenesen kapura, azonban Alvarez nagyot védett. 66. perc: Aspas sárgult be. 68. perc: Bongonda érkezett Radoja helyére. 69. perc: Fellaini lőtte laposan a labdát a kapura, de Alvarez ismét védeni tudott. 70. perc: Hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. 71. perc: Sanchez lőtte erősen a labdát a kapu jobb oldala mellé. 73. perc: Hernandez beadását követően a védők tisztáztak, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 75. perc: Egy középre érkező labdát Guidetti fejelt a kapu jobb oldala mellé. 77. perc: Sisto elé tálaltak, ellőtte a labdát, de az elakadt a védőkben. Még ebben a percben Carrick lépett pályára Mkhitaryan helyett. 80. perc: Fellaini lövését követően tisztáztak a védők. Még ebben a percben Sisto helyére Beauvue érkezett. Hazai szöglet következett, Rashford fejelte a beívelt labdát kapura, de egy védő kivágta azt. 81. perc: Herrera sárgult be. 84. perc: Vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. 85. perc: Bongonda tálalt Roncaglia elé, aki befejelte a labdát a kapuba, 1:1! 86. perc: Lingard helyére Rooney érkezett. 88. perc: Baily valamint Roncaglia is piros lapot kapott, így el kellett hagyniuk a játékteret. 89. perc: Smalling érkezett Rashfod helyére. 6 perc a hosszabbítás. 92. perc: Cabral sárgult be. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 1:1!

Az első félidőben egy jó játékot láthattunk. A vendégek kezdtek jobban, több kisebb helyzetük is volt, ám komolyan nem tudták veszélyeztetni a hazaiak kapuját. A Manchester United játékosai igyekeztek nyomás alá helyezni a vendégek kapuját, ám több esetben is a játékosok lesen tartózkodtak. Ennek ellenére igyekezetük kifizetődött, és a 17. percben Rashford passzát követően Fellaini megszerezte csapatának az első gólt. A vendégeknél Sisto aktív szereplésének köszönhetően jutottak át többször a hazaiak védelmén, ám egyenlíteni már nem tudtak. A második félidőben első felében a hazaiak kezdtek jobban, két nagyobb helyzetet is sikerült kialakítaniuk, ezt követően kissé lelassult a játék. Majd a 85. percben Roncaglia révén a vendégek szépíteni tudtak, ennek eredménye képen feszültté vált a hangulat is, melynek következménye az lett, hogy Baily és Roncaglia is piros lappal távozhatott a pályáról. Összességében egy érdekes mérkőzést láthattunk, ahol döntetlen végeredmény született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.