REAL MADRID F.C. – ATLETICO MADRID

A Spanyol Szuperkupa döntőt rendezik meg a mai napon. A lebonyolításból fakadóan 4 együttes vágott neki az összecsapásoknak. Előbb a Valencia és a Real Madrid feszült egymásnak. A mérkőzés nagy csatát hozott s egy elképesztő Kroos találatot. A meccset végül 3:1-re a Real Madrid nyerte meg. A másik elődöntőben a Barcelona és az Atletico Madrid együttesei mérkőztek meg. A gigászi küzdelemből végül a meglepetésre az Atletico Madrid jutott tovább pedig az előny a barca együttesnél volt a mérkőzés végéig. Végül a matracosok nyertek 3:2-re. A mai mérkőzés tehát egy korábbi BL döntő visszavágója egyben. A két együttes sok-sok nagy csatát vívott az utóbbi időben egymás ellen, melyekből inkább a királyiak kerültek ki győztesen. Zidane ha ma is nyerne a Real Madriddal akkor 9. döntőjét húzhatná be győztesen 9 meccsből!! Érdekes összecspás előtt állunk.


Real Madrid: Courtois;Mendy;ramos;Varane;Carvajal;Valverde;Casemiro;Kroos;Isco;Modric;Jovic


Atletico Madrid: Oblak;Trippier;Felipe;Gimenez;Lodi;Saul;Thomas;Herrera;Correa;Felix;Morata


A mérkőzést a Real Madrid kezdte. 6.perc: Casemiro próbálozását Oblak védte magabiztosan. 9.perc: hazai szöglet melyet kvöetően Oblak hárította Modric fejesét. 15.perc: előbb Felix lövése kerülte el centikkel amaput majd Morata ellen ítélt a bíró szabadrúgást kifelé. 20.perc: Thomas lőtt kevéssel a kapu mellé. 21.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 27.perc: Felipe sárgult be. 32.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 39.perc: Mendy próbálkozását dogta Oblak, szép mozdulatsor volt. 43.perc: Kroos szögletét követően Casemiro lőtt a kapu fölé kevéssel. 45.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget a félidő érdemi része.


A második félidőt az Atletico Madrid kezdte. 47.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 49.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 51.perc: Jovic lőtt messze a kapu mellé. 56.perc: Herrera helyére Vitolo állt be. 60.perc: Isco helyére Rodrygo állt be. 67.perc: Valverde fejese szállt el kevéssel a kapu mellett. 74.perc: Sanchez sárgult be. 80.perc: Morata lövését védte Courtois magabiztosan. 81.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 83.perc: Jovic helyére Mariano áll be. 89.perc: Lodi helyére Llorente állt be. a hosszabbítás 3 perc 91.perc: Mendy sárgult be. 92.perc: Rodrygo egy kipattanót lőtt közelről a kapura ám Oblak hatalmas bravúrral menteni tudott. 93.perc: Modric sárgult be. Ezzel ért véget a rendes játékidő.


A hosszabbítást a Real Madrid kezdte.93.perc: Vitolo remek lövését Courtois védte bravúrral, az ezt kvöető szögletből helyzet nem alakult ki. 97.perc: Gimenez helyére Savic érkezett. 101.perc: Felix helyére Arias állt be. 103.perc: Kroos helyére Vinicius állt be. Több említésre méltó esemény nem történt.


A hosszabbítás második félidejét az Atletico Madrid kezdte. 107.perc: két vendég szöglet melyekből helyzet nem alakult ki. 110.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 111.perc: Rodrygo ismételt közeli lövését Oblak háratotta bravúrral. 112.perc: Gimenez majd Valverde sárgult be. 115.perc: Valaverde ismét besárgult így piros lappal mehet le a pályáról. 116.perc: Carvajal is besárgult, majd Savic és Correa is. 118.perc: Correa lövését Courtois ütötte ki bravúrral. 119.perc: vendég szöglet melyet követően Correa lövését védte Courtois ismét. Ezzel ért véget a hosszabbítás.

A büntetőtket a Real Madrid játékosi kezdték: Carvajal belőtte 1:0! Saul a kapufára lőtt maradt az 1:0! Rodrygo a kapuba lőtt 2:0! Thomas büntetőjét Courtois védte 2:0! Madric a kapuba lőtt 3:0! Trippier is a kapuba lőtt 3:1! Ramos higgadtan lőtt a kapuba 4:1! Ezzel vége a büntetőpárbajnak.


Az első játékrészben mindkét oldalon akadtak nagy helyzetek. A hazaiak kicsivel többet birtokolták a labdát s több próbálkozást is lehet a nevük mellett látni a statisztikákban. A második félidőben az együttesek nem tudtak sok helyzetet kialakítani. A hazaiak közelebb jártak a kupa megnyeréséhez ám oblak a helyén volt a meccs végén. A hosszabbítás első félidejében a hazaiak jrtak közelebb a győzelemhez. A hosszabbítás második felében az Atletico meg is nyerhette volna a meccset, főként miután emberelőnybe kerültek. A büntetőpárbajt ahogy sejteni lehetett a királyi gárda nyerte. Ezzel a 2019/2020-as idény Spanyol Szuperkupát megnyerték.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.