REAL MADRID F.C.- ATLETICO MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 31. fordulóját rendezik a hétvégén. A forduló rangadójára Madridban kerül sor ahol két fővárosi csapat játszik egymás ellen. A Real Madrid mint pályaválasztó valamint az Atletico Madrid mint vendég, A királyiak jelenleg vezetik a tabellát a Barcelona előtt, eddigi 29 mérkőzésükből 21-et nyerek meg 6 döntetlen és 2 vereség mellett. Utolsó 5 meccsükön 5 győzelmet arattak zsinórban. Hazai pályán eddig 15 mérkőzést játszottak melyek közül 11-et nyertek meg 4 döntetlen mellett, utolsó 5 hazai meccsükön 3 győzelem mellett 2-szer döntetlent játszottak. A hét közben a Bayern München vár majd a királyiakra a Bajnokok ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén München-ben. A vendég matracosok jelenleg a tabella 3. helyén állnak 1 ponttal a Sevilla előtt de 7 egységre lemaradva a Barcelona mögött valamint 10 ponttal mai ellenfelük mögött. Eddigi 30 mérkőzésükből 18-at nyertek meg 8 döntetlen és 4 vereség mellett, utolsó 5 mérkőzésükön zsinórban 5 győzelmet arattak. Vendégként eddig 15 mérkőzésből 7-et nyertek meg 5 döntetlen és 3 vereség mellett. Utolsó 5 idegenbeli meccsükön 3 győzelem mellett 2 döntetlent értek el. Az Atletico Madrid is szerepel még  BL-ben s a Leicester lesz a negyeddöntőben az ellenfele. A két együttes őszi mérkőzésén a királyiak nyertek 3:0-ra. A mai mérkőzésnek nincs valódi esélyese sőt talán a döntetlen a legvalószínűbb eredmény.

Real Madrid: Navas;Marcelo;Ramos;Pepe;Carvajal;Modric;Casemiro;Kroos;Ronaldo;Benzema;Bale

Athletico Madrid: Oblak;Juhanfran;Savic;Godin;Niguez;Luiz;Carrasco;Gabi;Koke;Torres;Griezmann

A mérkőzést a Real Madrid kezdte. 3.perc egy szabadrúgást követően Niguez fejelt a kapu mellé kitűnő pozícióból. 4.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 12.perc. vendég szabadrúgás melyből helyzet nem alakult ki. 15.perc: Benzema kapott kitűnő labdát a 16-oson belül majd lőtt kapura de Oblak hatalmasat hárított. 19.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki ám újabb sarokrúgás igen de helyzet nélkül. 21.perc: újabb szöglet ezúttal a vendégeknél de az eddigiekhez hasonló végeredménnyel. 28.perc: Benzema kapott jó labdát majd lőtt a léc felé ám Oblak ezt is hárítani tudta, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 31.perc: Ronaldo került helyzetbe majd lőtt kapura de a vendég védelem bravúrosan közbe tudott avatkozni, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A félidőben több helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt az Atletico Madrid kezdte. 48.perc. Ronaldo fejelt kapura melyet Oblak védett de éppen Benzema elé akinek gyenge lövése végül a kapus kezei közt halt el. 52.perc: Niguez kezéhez ért a labda aki ezért besárgult, az ezt követő szabadrúgásból Pepe fejelt a hálóban 1:0! 60.perc: Navas védte bravúrral Niguez próbálkozását majd az ezt követő támadás végén Torres lőtt Navas kezébe. 61.perc: Godin sárgult be. 62.perc: Niguez helyére Correa érkezett. 67.perc: Pepe sérült meg helyére Nacho érkezett. 68.perc: Carrasco lőtt a kapu mellé kevéssel. 73.perc: Bala lőtt a kapu mellé. 76.perc: Kroos helyére Isco érkezett. 78.perc: Torres helyére Thomas érkezett. 81.perc: Lucas váltotta Bale-t. 85.perc: Griezman kapott pontos labdát majd lőtt a hálóba 1:1! 88.perc: Carrasco helyére Gimenez érkezett. 88.perc: Carvajal és Koke is besárgultak. a hosszabbítás 4 perc melyben nagy helyzet már nem alakult ki.

Az első játékrészben mindkét együttes gólra törően játszott ám valami mindig közbe jött így találat nem született. A hazaiak dolgoztak ki több helyzetet de Oblak-on nem tudtak kifogni. A második játékrészben a vendégek igyekezetek több helyzetet kialakítani melyek közül az egyik végül a kapuban is landolt. Összességében jó mérkőzést láttunk ahol a hazaiak talán jobban megérdemelték volna a győzelmet de a foci nem pontozásos sportág. Az eredménnyel a Barcelona veresége miatt  mindkét együttes elégedett lehet.

 

 

Check Also

TOTTENHAM HOTSPUR – ARSENAL F.C.

A Premier League hétvégi fordulójának másik nagy mérkőzésén a Tottenham ezúttal hazai pályán küzd meg …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.