REAL MADRID F.C. – ATLETICO MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 17. fordulójának rangadójának csúcsrangadóját rendezik meg a vasárnapi játéknapon. A listavezető Real Madrid fogadja városi riválisát az Atletico Madrid-ot. A két együttes között jelenleg 7 pont különbség van a vesztett pontok tekintetében. Az idény elején a matracokok kezdtek jobban ám ahogy egyre előrébb haladt a bajnokság egyre több pontot veszítettek, míg a királyiak egyre több pontot gyűjtöttek. A jelenlegi  forma alapján az esti összecsapás esélyese a királyi gárda. Kitűnő összecsapás előtt állunk.

Real Madrid: Courtis;Mendy;Alaba;Militao;Carcvajal;Modric;Casemiro;Kroos;Vinicius;Benzema;Asensio

Atletico Madrid: Oblak;Llorente;Felipe;Kondogbia;Hermoso;Carrasco;Koke;De Paul;Correa;Griezmann;Cunha

A mérkőzést a Real Madrid kezdte. 11.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 16.perc: Vinicius labdáját Benzema lőtte a hálóba 1:0! 23.perC: Koke lőtt kevéssel a kapu mellé. 35.perc: Felipe sárgult be. 38.perc: Vinicius lövését Oblak védte bravúrral. 39.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 46.perc: Mendy sárgult be. 

A második játékrészt az Atletico Madrid kezdte. A félidőben Felix állt be Griezmann helyére majd Carrasco helyére Lemar érkezett illetve Jovic állt be Benzema helyére. 50.perc: Felix lövését Courtois hárította majd Chuna lövését is védte a korábbi Atletico hálóőr. 52.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 57.perc: Vinicius passzolt Asensio elé aki  kapuba lőtt 2:0! 60.perC: Chuna helyére Lodi állt be majd Correa helyére Suarez. 69.perc: De Paul helyére Herrera állt be. 75.perc: Kondogbia sárgult be. 78.perc: Vinicius lövését védte Oblak. 80.perc: Lemar helyzeténél Courtois hárítani tudott. 81.perc: Fernandez helyére Carvajal állt be. 83.perc: három vendég szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Valverde állt be Asensio helyére illetve Vinicius helyére Rodrygo. 88.perc: Suarez sárgult be illetve Alaba is. 92.perc: Felix hagyott ki hatalmas ziccert. 94.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás. 

Az első játékrészben a hazaiak visszafogottan kezdtek mégis meg tudták szerezni a vezetést. A vendégek Koke révén tudtak veszélyeztetni ám összességében nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. A második félidőben a királyiak ellenfelük fölé nőttek főként a helyzetkihasználásuk okán. A mérkőzés végén a vendégek sok helyzetet alakítottak ki ám találatig nem jutottak. Az erősebb együttes győzött.

Check Also

TOTTENHAM HOTSPUR – ARSENAL F.C.

A Premier League hétvégi fordulójának másik nagy mérkőzésén a Tottenham ezúttal hazai pályán küzd meg …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.