REAL MADRID F.C.- DEPORTIVO LA CORUNA

 

A Spanyol Bajnokság 19. Fordulóját rendezték meg a hét végén. A tabella 3. helyén álló Real Madrid hazai környezetben fogadhatta a 9.helyezett Deportivo La Coruna-t. A hazaiak előkelő helyen találhatók ám az eddig mutatott teljesítménnyel Florentino Perez elnök nem volt megelégedve így menesztette Bentitez mestert és helyére Zinedine Zidane-t nevezte ki aki korábban a Real Madrid Castilla vezetőedzője volt. Az eddigi mérlege a hazaiaknak 11 győzelem 4 döntetlen és 3 verség. Az elmúlt 5 mérkőzéséből a királyiak 3 győzelmet 1 döntetlent és 1 vereséget értek el. A vendégek ezzel szemben a tabella középcsapatai között található, összesített mérlegük 6 győzelem 9 döntetlen és 3 vereség. Az elmúlt 5 mérkőzésükből 1 győzelem mellett 3 döntetlen és 1 vereség született. A mérkőzés esélyese a hazai együttes. Jó mérkőzés előtt állunk.

Real Madrid: Navas, Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal, Kroos, Modric, Ronaldo, Isco, Bale, Benzema

Deportivo: Lux, Juanfran, Arribas, Sidnei, Navarro, Mosqueira Parada, Bergantinos, Cartabia, Alberto, Fajr, Perez Martinez

Az első félidőt a vendégek kezdhették. Az 5. percben Cristiano Ronaldo át tudta venni a labdát de Lux magabiztos mozdulattal védeni tudott. Még ebben a percben Luis Alberto lőtt a 16-oson belülről kapura, de a labda a kapu fölé ment. A 8. percvben Fajr tudott kapura lőni, azonban Navas könnyedén védte azt. Még ebben a percben Ronaldo helyezkedett jól, majd lőtt kapura de Lux kiütötte azt, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 10. percben Luis Alberto lőtt 18 méterről kapura azonban a labda elakadt egy védőben. A 11. percben vendég szöglet következett, a beívelést követően Perez Martinez került gólhelyzetbe, majd lőtt 4 méterről, azonban Navas szép védést mutatott be, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 14. percben Ronaldo lőtt 16 méterről kapura, de a labda szögletre ment. A 15. percben Toni Kroos ívelte be a labdát, ezt követően Ramos lövésébe Benzema ért bele, majd a labda a hálóban kötött ki, 1:0! A 19. percben hazai szöglet következett. A 22. percben Marcelo lőtt 5 méterről a kapu mellé. Még ebben a percben Carvajal vitte fel a labdát majd adta középre, ahol Bale fejéről ment a kapuba, ezzel 2:0! A 25. percben Ronaldo jutott át a védőkön, majd lőtt a kapu jobb oldala mellé. A 27. percben vendég szöglet következett, Cartabia beívelését követően a védők tisztáztak. A 29. percben ismét egy vendég szöglet következett, azonban helyzet nem alakult ki. A 37. percben Martinez lövése kerülte el kicsivel a jobb kapufát. A 39. percben Ronaldo érkezett egy keresztlabdára, azonban a lövés a bal kapufát találja el. A 40. percben Benzema lapos lövését védte Lux könnyű szerrel. A 45. percben vendég szöglet következett, melyből gólveszély nem alakult ki. A hosszabbítás 1 perc. Ezzel véget ért az első félidő, melynek állása 2:0!

A második félidőt a hazaiak kezdték. A 46. percben Ramos helyére Varane érkezett a pályára, valamint Cartabiat Gutierrez váltotta. A 49. percben egy középre érkező labdát Bale lőtt a kapu jobb alsó sarkába, ezzel 3:0! Az 55. percben vendég szöglet következett, a beívelést követően Ronaldo elől mentettek a védők. A 63. percben hazai szöglet következett, a beívelést követően a labda Bale elé érkezik, aki a védők között átjutva a keresztléc alá fejelte azt, 4:0! A 64. percben Pedro sárgult be. A 66. percben Rodriguez váltotta Iscot, Navarro helyére Luisinho, valamint Fajr helyett Riera lépett pályára. A 70. percben Arribas sárgult be. A 73. percben Ronaldo lőtt 16 méterről a kapu közepébe, de Lux védeni tudott. A 74. percben Bale helyére Jese érkezett. A 77. percben vendég szöglet következett, a labdát egy védő fejelte ki a mezőnybe. A 80. percben Ronaldo lőtte a labdát a 16-oson belülről a kapu mellé. A 82. percben Martinez érkezett a büntetterületen belülre, ahol lövését blokkolták, az ezt követően szögletből helyzet nem alakult ki. A 83. percben Juanfran lőtte a labdát távolról magasan a kapu fölé. A 86. percben hazai szöglet következett, a beívelést követően Luis Alberto helyezkedett lesen így nem született gól. A 89. percben Ronaldo erős lövése ment a kapu mellé. A hosszabbítás 1 perc a második félidő végén. A 91. percben egy akció végén Benzema lőtte a labdát a bal felső sarokba, ezzel 5:0! Ezzel véget is ért a mérkőzés, melynek végeredménye 5:0!

Az este folyamán egy jó mérkőzést láthattunk. Az első félidőben a hazaiak uralták a mérkőzést és alakítottak ki helyzeteket, melyek közül kettőt gólra is tudtak váltani Bale-nek köszönhetően. A vendégek inkább védekezésre rendezkedtek be, azonban a Real Madrid így is könnyedén átjutott rajta. A második félidőben izgalmas játékot láthattunk, ismét három góllal gazdagodott a Relal Madrid csapata. Ahogy az első félidőben is a hazaiak irányították a játékot, a vendégek szerencsétlenségére azonban egy gólt sem tudtak szerezni. A Real Madrid csapata 5:0-ás győzelemmel otthon tudta tartani a 3 pontot.

Check Also

REAL MADRID F.C. – ATLETICO MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 17. fordulójának rangadójának csúcsrangadóját rendezik meg a vasárnapi játéknapon. A listavezető Real …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.