REAL MADRID F.C. – F.C. BARCELONA

A Spanyol Szuperkupa a nézők szemszögéből szerencsére két mérkőzésen dől el. Idén különösen pikáns e kupa ugyanis a két ősi rivális Real Madrid és a Barcelona csap össze. Az első összecsapást némi meglepetésre simán a királyiak nyerték meglehetősen magabiztos teljesítményt nyújtva.  A barcelona-t láthatóan megviselte a Neymar körüli herce-hurca. a játékosok az elmúlt 9 évet követően először állnak szinte esélytelenként egy kupadöntő előtt. Idő közben bejelentették Paulinho szerződtetését valamint hír még, hogy egyre közelebb kerülnek Dembele és Coutinho szerződtetéséhez. A hazaiaktól hír, hogy Ronaldo 5 meccset eltiltást kapott a bíró meglökéséért joggal. Ezt leszámítva a királyiak nyugodtan készülhettek az esti mérkőzésre. Az esélyek a hazaiak győzelmét ígérik s gyakorlatilag csoda számba menne ha a vendégek meg tudnák nyerni e kupát. Jó mérkőzés előtt állunk.

Real Madrid: Navas;Marcelo;Ramos;Varane;Carvajal;Modric;Kovacic;Kroos;Asensio;Benzema;Vazquez

Barcelona: Ter Stegen;Mascherano;Pique;Umtit;alba;Gomes;Busquets;Rakitic;Roberto;Messi;Suarez

A mérkőzést a Barcelona kezdte. 2.perc: Modric lövését blokkolták a vendégek. 4.perc. Asensio lövése védhetetlenül vágódott Ter Stegen kapujába 1:0! Eldőlt a kupa sorsa…. 7.perc. Kroos szabadrúgását blokkolta a vendég védelem. 12.perc: Suarez lőtt távolról a kapu fölé. 16.perc. Messi elől Navas gyűjtötte be a labdát. 25.perc: Asensio próbálkozását a 16-oson belül a védelem tisztázta. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 28.perc: Messi szabadrúgását követően helyzet nem alakult ki. 29.perc: vendég szöglet melyet követően a védelem tudott tisztázni. 33.perc: hazai szöglet melyet Ter Stegen gyűjtött be. 34.perc. Vazquez lőtt egy kitűnő passzt követően a bal kapufára 5 méterről. 39.perc: Marcelo kitűnő indítását Benzema lőtte a jobb alsó sarokba 2:0! 40.perc: Vazquez került a vendég kapu előtt helyzetbe ám lövését Ter Stegen védeni tudta. 43.perc: hazai szöglet melyből szöglet nem alakult ki. Ezzel ért véget az első félidő.

A második félidőt a Real Madrid kezdte. 50.perc: Pique helyére Semedo érkezett. 53.perc: Messi tört a 16-oson belülre majd lőtt kapura de lövése csak a felső lécen csattant. 55.perc: Benzema kitűnő lövését Ter Stegen védte szép mozdulattal. Az ezt követő szögletet követően Suarez lőtt a védők lábaiba. 62.perc: Casemiro lépett a pályára Kovacic helyett. 71.perc: Rakitic kapott kitűnő labdát majd lövését Navas védte bravúrral, ezt követően Suarez fejelt a kapufára maradt a 2:0! 75.perc: Asensio helyére Hernandez állt be. 78.perc: Alba helyére Dignie állt be a vendégeknél. 80.perc: Ceballos érkezett Kroos helyére. 81.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 85.perc: vendég szöglet melyet egy hazai kontra követett de helyzet nem alakult ki. 86.perc. újabb hazai szöglet melyet követően Ramos fejelt kapura de Ter Stegen hárítani tudott. 89.perc: Suarez sárgult be. A hosszabbítás 3 perc, a 93.percben Mascherano sárgult be. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a hazai együttes kezdett bátrabban s már az első percekben egy szenzációs lövéssel meg is szerezték a vezetést. A vendégek igyekezetek válaszolni ám egyenlítés helyett ismét a hazaiak találtak a kapuba s kevésen múlott, hogy nem 3.0 áll az eredményjelzőn. A hazaiak több veszélyes helyzetet is kidolgoztak míg a vendégek láthatóan szenvedtek. A második félidőben a hazaiak egyértelműen jobban pontosabban és nyugodtabban játszottak. A vendégek mindent megettek s több kapufáig is eljutottak ám ez sem az ő estéjük volt. Összességében a Real Madrid megérdemelten nyerte a Spanyol Szuperkupát!!!

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.