REAL MADRID F.C.-GRANADA F.C.

A Spanyol Bajnokság 29. Fordulóját rendezik meg a hét végén. A Real Madrid a tabella második helyéről várta a fordulót míg a Bernabeu Stadionba látogató Granada a 19. helyről. A hazaiak az elmúlt időszakban több kisebb problémával küzdöttek melynek eredménye képen elvesztették az első helyüket sőt 4 pontos hátrányba kerültek a Barcelonával szemben. Az elmúlt 6 mérkőzésükből a királyiak 3 győzelem mellett 1 döntetlent és 2 vereséget szenvedtek el.  A sérültek listáján Pepe neve szerepel valamint Isco piros lap miatt nem játszhat. A Granada a 19. helyről várhatta a fordulót. A vendégek formája finoman szólva sem szárnyaló sőt az elmúlt 6 mérkőzésükből csupán 1 győzelmet sikerült aratniuk 2 döntetlen és 3 vereség mellett.  A sérültek listáján Colugna neve szerepel egyedül. Az összecsapás esélyese egyértelműen a haza együttes s a jelenlegi tabellára rátekintve nem is hibázhatnak többet különben a második helyük is könnyen veszélybe kerülhet.

Real Madrid: Casillas;Arbeola;Ramos;Marcelo;Varane;Modric;Kroos;Rodriguez;Bale;Benzema;Ronaldo

Granada: Olazabal;Carlos;Babin;Mainz;Foulqurier;Rico;Iturra;Ibanez;Candeias;Rochina;El Arabi

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 8.percben Ronaldo középre adott labdáját Benzema lőtte Olazabal kezébe. A 9.percben Rochina lőtt távolról a hazai kapu fölé. A 10.percben Benzema passzát követően Bale került helyzetbe ám a kapu fölé lőtte a labdát. A 12.percben Ronaldo cselezett a 16-oson belül majd lőtt oldalhálót. A 14.percben Ibanez került helyzetbe ám lövése a jobb kapufa mellett húzott el. A 15.percben Rodriguez lövése pattant meg így szöglet következett melyet rögtön egy újabb követett de helyzet ebből sem alakult ki. A 17.percben Bale lőtt kapura de lövése megpattant így újabb hazai szöglet következhetett de a helyzet ezúttal is elmaradt. A 19.percben Modric lövését Mainz blokkolta. A 22.percben Marcelo beadását Arbeola lőtte a kapu mellé 4 méterről. A 25.percben Bale maradt a 16-oson belül egyedül majd a kapust kicselezve lőtt a kapuba 1:0! A 29.percben Ronaldo lőtt kapura de lövése megpattant így szöglet következhetett,melyből egy újabb következett de helyzet ebből sm alakult ki. A 30.percben Ronaldo elé került a labda aki 16 méterről lőtte  az aló sarkot 2:0! A 36.percben egy balról középre adott labdát Olazabal ütötte a levegőbe melyet Ronaldo lőtt nagy erővel a kapu közepébe 3:0! A 38.percben Ronaldo lőtt távolról a kapu bal felső sarkába 4:0! A 40.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 43.percben Rochina távoli lövése csattant a hazai kapufán,Casillasnak esélye sem lett volna a hárításra. Ezzel véget ért az első félidő.

A második játékrészt a hazaiak kezdték. A 47.percben Rochina lőtt távolról Casillas kezébe. Az 50.percben Ronaldo lőtt éles szögből a kapu mellé. Az 52.percben hazai szöglet következett melyet követően Benzema lőtt jobb külsővel a vendégek hálójába 5:0! Az 53,percben Piti váltotta Rochnát a vendég oldalon. Az 54.percebn egy jobb oldali beadásra Ronaldo érkezett a legjobban s fejelt a kapu közepébe 6:0! Az 56.percben Benzema szerezte a hazaiak 7.gólját egy jobb oldali beadást követően. Az 57.percben Kroos helyére Illaramendi váltotta. Az 58.percben Rico helyére Pascual érkezett a vendég oldalon. Még e percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 60.percben Ronaldo lőtt távolról a jobb kapufa mellé,még e percben Murillo érkezett Baben helyére,illetve Rodriguez helyére Jese érkezett és Ancelotti Hernandezt is beküldi Benzema helyére. A 62.percben Ronaldo próbálkozását védte Olazabal. A 64.percben hazai szabadrúgás következett melyet Bale lőtt a kapu mellé. A 66.percben Casillas védett könnyedén egy távoli lapos próbálkozást. A  67.percben Hernanez fejelt Olazabal ölébe egy bal oldali beadást. A 70.percben óriási helyzetet lőtt Ronaldo a kapu mellé. A 72.percben Arbeola jobb oldali beadását Ronaldo lőtte centikkel a kapu mellé. A 74.percben Ibanez elé került a labda aki a 16 méterről Casillas lába mellett lőtt a hazaiak kapujába 7:1! A 76.percben Ronaldo lőtt a kapu fölé 15 méterről. A 78.percben Bale próbálkozását védte Olazabal. az ezt követő sarokrúgásból helyzet ezúttal sem alakult ki. A 881.percben hazai szabadrúgás következett melyet Ronaldo lőtt a kapu mellé. A 83.percben egy jobb oldali beadást követően Mainz lőtt saját kapujába 8:1! A 84.percben Arbeola beadását Ronaldo nem találta el. a 85.percben el Arabi lőtt Casillas kezébe,még e percben Marcelo adott be balról majd Ronaldo lőtt a kapu mellé. A 87.percben Arbeola sárgult be. Az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 88.percben Casillas védett hatalmasat egy közeli lövést követően. A 89.percben Murillo sárgult be egy becsúszást követően, a szabadrúgást követően Ronaldo fejelt a kapuba 9:1! A hosszabbítás 1 perc a mérkőzés végén melyben helyzet már nem alakult ki így maradt a 9:1-es végeredmény.

Egy rendkívül sima összecsapáson vagyunk túl ahol az első félidő 25.percéig tartotta magát a vendég gárda de ezt követően a hazaiak nem kegyelmeztek s annyi gólt rúgtak amennyit csak tudtak. Ronaldo formája úgy fest visszanyerte régi formáját s 5 gólt szerezve vissza vette Messi-től a góllövő lista vezetését. Összességében egy szórakoztató mérkőzést láthattunk ahol a jobb csapat megérdemelt különbséggel tartotta otthon a 3 pontot.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.