REAL MADRID F.C. – LIVERPOOL F.C.

A Bajnokok Ligája negyed döntőivel folytatódik a sorozat. A keddi játéknap csúcsrangadója egyértelműen a korábbi BL döntő megismétlése a Real Madrid és a Liverpool. Igaz ezúttal 2 mérkőzésen dől el a párharc ám így is rendkívüli izgalma állnak a szurkolók előtt. Mindkét együttes hektikus szezont produkál s talán mindkét együttes erősen felfelé ívelő formát mutat. A vörösök részéről Van Dijk úgy fest a szezon során már nem játszhat illetve több sérült is van ám az utóbbi időszakban a liverpooli belső védőpáros kezd megszilárdulni. A hazaiaknál Ramos illetve Varane sem áll rendelkezésre Hazard mellett. Az esélyek egyenlően oszlanak meg igaz talán jelenleg a Liverpool egy hajszálnyival jobb esélyekkel áll a továbbjutás tekintetében. Izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Real Madrid: Courtois;Mendy;Nacho;Militao;Lucas;Kroos;Casemiro;Modric;Vinicius;Benzema;Asensio

Liverpool: Alisson;Alexander-Arnold;Kabak;Phillips;Robertson;Wijnaldum;Fabinho;Keita;Salah;Jota;Mane

A mérkőzést a Real Madrid kezdte. 2. perc: Benzema távoli lövését Alisson fogta meg. 5.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 11.perc: hazai szöglet melyből gólveszély nem alakult ki. 13.perc: Mendy beadását követően Vinicuis fejelt centikkel a kapu mellé. 25.perc: újabb hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 27.perc: Vinicius kapott kitűnő indítást melyet követően Vinicius 16 méterről a kapuba lőtt 1:0! 30.perc: vendág szöglet melyet követően 32.perc: ismét Vinicuis ltt kapura 16 méterről ám ezúttal blokkolták a lövést agy hazai szöglet következett melyből Asensio lőtt a kapu fölé. 36.perc: ezúttal Asensio kapott jó kiugratást (Alexander-Arnold-tól) majd okosan emelet a hálóba 2:0! 39.perc: Mane sárgult be. 42.perc: Keita helyére Thiago állt be. 43.perc: Asensio használt ki egy újabb védelmi hibát ám ezúttal találat nem született. 44.perc: vendég szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget a félidő.

 A második félidőt a Liverpool kezdte. 49.perc: Lucas sárgult be. 51.perc: egy vendég akció végén Jota tüzelt ám a megpattanó labda Salah elé került aki a kapuba lőtt 2:1!  A vendégek első valamire való helyzete került a kapuba. 53.perc: Alexander-Arnold labdáját Jota fejelte a kapu mellé kevéssel. 54.perc: hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. 61.perc: Kroos lőtt kevéssel a keresztléc fölé. 63.perc: Mendy mentett hatalmasat Jota kapu előtti passzát követően. 64.perc: vendég szöglet melyet követően hazai kontra indult meg ám végül Alexander-Arnold mentett hatalmasat kapuja előtt. 65.perc: egy jobb oldali akció végén Vinicius lőtt okosan a hálóba 3:1! 70.perc:Asensio helyére Valverde érkezett. 71.perC: Benzema közeli lövését Alisson hárította. 77.perc: Thiago lőtt kevéssel a keresztléc fölé. 83.perc: Alexander-Arnold sárgult be. 85.perc: Vinicius helyére Rodrigo állt be. 89.perc: vendég szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 


Az első játékrészben a hazai együttes akarata érvényesült. Több helyzetet dolgoztak ki s a vendég védők hibáit két esetben is góllal büntették. A vendégek előtt igazi ziccer nem is adódott. A második félidőben a vendégek erősen kezdtek s szépíteni is sikerült. A hazaiak ugyanakkor még egy találattal jó helyzetbe kerültek a továbbjutást illetően. Összességében jó mérkőzést láthattunk ahol a párharc még messze nem dőlt el.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.