REAL MADRID F.C. – MANCHESTER CITY F.C.

A Bajnokok Ligája második elődöntőjét rendezik meg a mai etén. Az első mérkőzésen gólzápor közepette a Manchester City győzött. Igaz mindössze egy találattal ami óvatosságra ad okot a mai mérkőzésre vonatkozóan. Mindkét együttes jó formában játszik sőt egyikük már bajnokként érkezett a ma estéhez illetve a Manchester City az idei Premier League legnagyobb esélyeseként van jelen. Kitűnő összecsapás áll előttünk!

Real Madrid : Courtois;Mendy;Fernandez;Militao;Carvajal;Kroos;Casemiro;Modric;Vinicius;Benzema;Valverde

Manchester City : Ederson;Walker;Dias;Laporte;Cancelo;Silva;Rodri;De Bruyne;Foden;Jesus;Mahrez

A mérkőzést a Manchester City kezdte. 4.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 9.perc: Laporte illetve Modric sárgultak be. 20.perc: De Bruyne lövése ment kevéssel a kapu mellé az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 28.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 39.perc: ismét vendég szöglet helyzet nélkül. 41.perc: hazai szöglet melyből találat nem született. 47.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 

A második félidőt a Real Madrid kezdte. 46.perc:Vinicius hagyott ki helyzetet. 65.perc: Carvajal sárgult be. 68.perc: Kroos helyére Rodrygo állt be majd Walker helyére Zinchenko. 73.perc: Gündogan érkezett De Bruyne helyére. 73.perc: Silva passzolt Mahrez elé a ki  kapuba lőtt 0:1! 78.perc: Jesus helyére Grealish érkezett. 81.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 84.perc: Militao sárgult be. 85.perc: Fernandinho helyére Mahrez állt be. 87.perc: Grealish hagyott ki ordító helyzetet. 88.perc: ismát Grealish hibázzot nagy helyzetben. 89.perc: hazai szöglet melyet követően Rodrygo lőtte be Benzema passzát 1:1! 91.perc: Asensio ívelését Rodrygo fejelte a hálóba 2:1! Hosszabbításra áll a párharc.  93.perc: Rodrygo hagyott ki nagy helyzetet majd az ezt követő szögletből találat nem született. 96.perc: Valverde sárgult be. Ezzel ért véget a rendes játékrész. 

A hosszabbítás első félidejét a Manchester City kezdte. 93.perc: Dias harcolt ki büntetőt melyet Benzema lőtt higgadtan a hálóba 3:1! 97.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 99.perc: Rodri helyére Stering érkezett. 104.perc: Benzema helyére Ceballos állt be. 107.perc: Foden lövését Courtois hárította. 

A hosszabbítás második félidejét a Real Madrid kezdte. 113.perc: Zinchenko sárgult be. 115.perc: Militao helyére Vallejo sárgult be majd Vazquez állt be Vinicius helyére. 121.perc: Gündofan szögletéből helyzet nem alakult ki. 

Az első játékrészben a Manchester City játszott jobban s alakított ki több helyzetet. A hazaiak egy egy  szögleten kívül nem jutottak közelebb Ederson kapujáig. A második játékrészben a vendégek irányítottak igaz a hazaiaknak már legalább helyzetük akadt. A vendégek megérdemelten megszerezték a vezetést majd megtorpantak. A hazaiak ezt kihasználva megfordították  a mérkőzést és hosszabbításra mentették a párharcot. A hosszabbításban a lélektani előnyt kihasználva egy büntetővel megnyerték a mérkőzést. Összességében a helyzeteit jobban kihasználó együttes jutott tovább.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.