REAL MADRID F.C. – MANCHESTER UNITED F.C.

Előbb Németországban majd Angliában is ellőtték a startpisztolyt. Ma a Nemzetközi Kupaporondon is hasonló eseményre kerül sor. Az UEFA Szuperkupát hagyományosan az aktuális Bajnokok Ligája győztese illetve az Európa Liga győztese játssza, az az idén a Real Madrid ütközik meg a Manchester United-el. A Spanyolok a BL címen kívül megnyerték a Spanyol Bajnokságot is. A királyiak ezen a nyáron nem voltak túl aktívak az átigazolási piacon sőt inkább eladásaikról olvashattunk, a keret voltaképpen maradt ám meglehet némileg gyengült is. James Rodriguez,Fabio Coentrao,Morata,Pepe Danilo többek között elhagyták a klubot. Természetesen az alapcsapat nem lett ezáltal kevésbé hatékony s Zidane keze alatt minden téren veszélyes együttest tud úgy ma pályára küldeni mint a majdan kezdődő bajnokságban s a Bajnokok Ligájában. A Manchester United-nél a nyár sokkal mozgalmasabban telt. Linedlöf,Lukaku és Matic érkezett míg a húzónevek közül mindenki maradt, Ibrahimovic jövője bizonytalan de Carringtonban készül ami jelentheti azt is,hogy Januártól újra a vörös ördögöknél játszhat. Rooney távozása nem meglepő s a tavalyi évet tekintve már nem számított alap kezdőjátékosnak. A két együttes a nyár folyamán egyszer találkozott s ott a rendes játékidőben döntetlen született, ám mindkét együttes láthatóan tartalékolt. A mai mérkőzés egyfajta teszt igaz már kupáért mennek az együttesek, ám a keretek minden bizonnyal nem véglegesek. Jó mérkőzés előtt állunk.

Real Madrid: Navas;Marcelo;Ramos;Varane;Carvajal;Modric;Casemiro;Kroos;Isco;Benzema;Bale

Manchester United: De Gea;Valencia;Lindelöf;Smalling;Darmian;Pogba;Matic;Herrera;Mkhitaryan;Lukaku;Lingard

A mérkőzést a  Manchester United kezdte. Navas jött ki kissé bizonytalanul kapujából köszönhetően Lukaku belépésének, helyzet nem alakult ki. 2.perc: hazai szöglet melyet követően Bale bombázott a kapu mellé 5 méterről, nagy helyzet maradt ki. 8.perc: Mkhitaryan esett gyanús körülmények közt a 16-os előterében. 16.perc. újabb hazai szöglet melyet követően Isco fejelt a keresztlécre majd a kipattanóból vendég kontra indult melynek végén Pogba lőtt a védőkbe. 17.perc: Casemiro lőtt távolról a kapu mellé. 22.perc: Modric beadását De Gea fogta magabiztosan. 24.perc. egy szép támadást követően Casemiro kapott szép labdát majd lőtt a bal sarokba 1:0! A találat lesről született ám határeset volt. 34.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Herrera ívelt pocsékul a kapu elé. 37.perc: Pogba lőtt gyengén kapura lövését blokkolták. 38.perc. Herrera lőtt a kapu fölé. 42.perc. Lingard sárgult be. 43.perc. Modric lőtt kapura ám De Gea védeni tudott. 46.perc: Lukaku fejelt kapura Pogba beadását követően. A hosszabbítás 2 perc, melyben helyzet nem alakult ki.

A második félidőt a Real Madrid kezdte. A félidőben Lingard helyére Rashford állt be a Manchester United-nél. 48.perc: Kroos lövését De Gea védte bravúrral. az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki,újabb  szöglet melyet követően Marcelo lőtt az oldalhálóba. 50.perc: Darmian beadását Marcelo adta haza mellkassal. 53.perc: egy bedobást követően Isco és Bale összjátéka teljesen mattolta a manchesteri védelmet s Isco lőtt a kapuba végül 2:0! 54.perc: gy hosszú labdát követően előbb Pogba fejelt üresen kapura ezt Navas védte majd Lukaku lőtt 5 méterről gyakorlatilag az üres kapu fölé. 56.perc. Herrera helyére Fellaini érkezett. 59.perc: Modric lövését De Gea védte magabiztosan. 60.perc: Rashford lövését blokkolták. 61.perc. Bale került gólhelyzetbe ám végül a keresztlécre lőtt. 62.perc. Matic kapott jó labdát majd lőtt kapura de a kipattanót Lukaku ezúttal ziccerből már a kapuba lőtte 2:1! 71.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 72.perc: vendég szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 73.perc: Asensio és Vazquez érkezett Bale és Isco helyére. 76.perc: Fellaini fejelt a kapu fölé Matic beadását követően. 81.perc: Rashford került ziccerbe de végül Navas hárítani tudott, a szögletből nem alakult ki helyzet sőt hazai kontra melynek végén Asensio lőtt az oldalhálóba. 83.perc: Benzema helyére Ronaldo érkezett a hazaiaknál. a csere utáni szögletből helyzet nem alakult ki. 83.perc. Carvajal besárgult, a szabadrúgást Rashford lőtte a kapu fölé 10 méterrel. 86.perc: Ramos sárga lapot kapott. A szabadrúgást követően Navas védett. 89.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 7 perc, 91.perc. Fellaini fejelt kapura de Navas hárítani tudott. 92.perc: Vazquez labdáját Asansio lőtt kapura de De Gea bravúrral hárított, az ezt követő szögletből Ramos fejelt a kapu mellé. 94.perc: vendég szabadrúgás melyet követően a hazaiak kontrázhattak volna ám Rashford megállította a támadást igaz sárga lapot kapott érte. 96.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Ronaldo lőtt a kapu fölé. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a vendégek kezdtek jobban ám az első negyedórát követően visszavettek s ezt a hazaiak egy lesgyanús góllal büntették. A United a félidő utolsó részét szintén megnyomták s több helyzetet is ki tudtak dolgozni ám az egyenlítés nem sikerült. A második félidőben  a hazaiak kezdtek nagy fölényben s szerezték is meg a második találatot. Ezt követően a vendégek próbáltak kibontakozni ám hatalmas helyzeteket hagytak ki. A vendégek Lukaku révén szépítettek de további találatot ziccerből sem sikerült betalálni. Összességében reális eredmény született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.