REAL MADRID F.C.-RAYO VALLECANO

A BBVA Liga 16. Fordulóját rendezték meg a hét végén. Az egyik legérdekesebb összecsapásnak a Real Madrid hazai szereplése számít a kellemetlen játékstílusú Rayo Vallecano ellen. A hazaiaknál már a szezon eleje óta téma az új vezető edző Rafa Bentez létjogosultsága. Ami az utóbbi fordulót illeti a Barcelona pontvesztését a Real nem tudta kihasználni sőt a Villarealtól vereséget is szenvedett, több sajtóorgánum szerint ez volt Benitez utolsó veresége a madridiak kispadján. Ami a szurkolók felháborodásának alapja a királyiak eddigi mérlege, 15 mérkőzésükből 9-et nyertek meg 3 döntetlen és 3 vereség szerepel ami más években az év végi tabellán szereplő döntetlenek és vereségek számának felel meg. Emellett Ronaldo nyilatkozatai sem erősítik az edző helyzetét. Az elmúlt 4 fordulóban a blancok 2 győzelmet és 2 vereséget szenvedtek el. A vendégek a tabella 17. helyén állnak s 15 mérkőzésükből mindössze 4-et nyertek meg 2 döntetlen és 9 vereség mellett. Elmúlt 4 mérkőzésükön 1 döntetlent és 3 vereséget szenvedtek el. Érdekes összecsapás előtt állunk ahol a hazaiak a mérkőzés egyértelmű esélyesei.

Real Madrid: Navas;Marcelo;Pepe;Ramos;Danilo;Rodriguez;Kroos;Madric;Ronaldo;Benzema;Bale

Rayo Vallecano: Rodriguez;Tito;Amaya;Castro;Martinez;Baena;Trashoras;Bangoura;Sanchez;Hernandez;Guerra

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 2.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 3.percben egy hazai kontra végén Danilo lőtt a kapu közepébe 1:0! A 10.percben újabb vendég szöglet következett melyet követően Amaya ugrott a legmagasabbra s fejelt a kapuba 1:1! A 12.percben egy jobb oldali támadás végén Sanchez fejelt a kapuba 1:2! A 14.percben újabb vendég szögelt következett melyet követően helyzet nem alakult ki, sőt vendég támadás vette kezdetét melynek Tito vetett véget s Kroos-t vágta fel, az eset azonnali pirosat ért a játékvezetőnél. A 15.percben Thrasoras sárgult be. A 17.percben Danilo lövését blokkolták a vendégek, az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 19.percben Baena is besárgult. A 21.percben Hernandez helyére Quini állt be. A 23.percben Trashoras szöglete következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 24.percben Bale labdáját vágták ki a vendég védők így hazai szöglet következett, melyet követően Ramos fejelt a kapu fölé. A 25.percben Bale talált  vendég kapuba ezzel 2:2! A 27.percben Martinez is besárgult a vendégektől. A 28.percben Baena szabálytalankodott a 16-oson belül, így megkapta második sárga lapját s a vendégek így kettős emberhátrányba kerültek. A 11-est Ronaldo lőtte a kapuba magabiztosan 3:2! A 32.percben hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 39.percben újabb hazai szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 41.percben Rodriguez ívelt Bale elé aki a jobb alsó sarokba lőtte a labdát 4:2! A hosszabbítás a félidő végén 2 perc.

A második félidőt a vendégek kezdték. A 48.percben Rodriguez passzát követően Benzema lőtt a hálóba 5:2! Az 50.percben hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. Az 52.percben egy vendég kontra végén Navas védett magabiztosan. Az 53.percben Rodriguez bal oldali badását követően Ronaldo fejelt a kapu jobb alsó sarkába 6:2! Az 59.percben Bangoura lövését Navas védte magabiztosan. A 61.percben Ronaldo passzolt Bale elé aki megszerezte a csapata 7. gólját 7:2! A 62.percben Lucas érkezett Marcelo helyére a hazaiaknál. A 63.percben Bebe érkezett Bangoura helyére a vendégeknél. A 65.percben Rodriguez helyére Kovacic állt be a hazaiaknál. A 66.percben hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 68.percben újabb hazai sarokrúgás következett de gólveszély ebből sem alakult ki. A 70.percben Bale lőtt megint a kapuba 8:2! A 72.percben A 72.percben Danilo sárgult be. A 74.percben Arbeola érkezett Bale helyére. A 77.percben Ronaldo került helyzetbe ám a ziccert végül Rodriguez hatalmas bravúrral hárította. A 79.percben hazai szöglet következett melyet követően Benzema talált a vendég kapuba 9:2!A 80.percben Castro helyére Caballero állt be a vendégeknél. A 85.percben hazai szöglet következett de ezúttal helyzet nem alakult ki belőle. A 87.percben hazai sarokrúgás következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 90.percben Kovacic passzolt Benzema elé aki megszerezte csapata 10. gólját 10:2! A hosszabbítás 2 perc a félidő végén melyben helyzet már nem alakult ki.

A mérkőzés fergetegesen kezdődött hazai szempontból majd hasonlóan folytatódott vendég aspektusból ám végül megint csak a hazaiak akarata szerint alakult a mérkőzés. A két kiállítás gyakorlatilag eldöntötte az összecsapás sorsát a kérdés csupán a különbség volt. Végül a hazaiak megálltak 10:2-nél. A meccset követően egy kérdés még maradt mégpedig vajon mikor menesztik Rafa Benitezt.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.