REAL MADRID F.C.-SEVILLA F.C.

A Spanyol Bajnokság 16.Fordulójának elmaradt mérkőzését rendezik meg ma este a Santiago Bernabeu Stadionban. A Real Madrid vezeti a bajnokságot a Barcelona és az Atletico Madrid előtt még úgy is eddig egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A Barca előtt 1 míg a másik madridi alakulat előtt 4 ponttal. Az elmúlt hetekben jól játszanak a madridiak ám 6 mérkőzésükből 1-et elvesztettek méghozzá a Valencia ellen idegenben. A hazaiaknál C. Ronaldo eltiltása miatt nem játszhat ám az eddigiek alapján nincs ok az aggodalomra. Ronaldón kívül Modric és Pepe az aki ma nem lép pályára ma este. A vendégek a tabella 5. helyét foglalja el 1 ponttal lemaradva a Valencia mögött. A vendégek utóbbi 6 mérkőzésén 3 győzelmet 2 döntetlent és 1 vereséget ért el. A sérültek listáján Cristoforo és Reyes neve szerepel. Jó mérkőzés előtt állunk és ami talán még fontosabb sok gólra van kilátás legalábbis az utóbbi meccsek eredményei alapján.

Real Madrid: Casillas;Arbeola;Varane,Ramos,Marcelo;Rodriguez;Isco;Kroos;Khedira;Benzema;Bale

Sevilla: Beto;Figueroas;Carrico;Navarro;Kolodziecziak;Deulofeu;Krychoviak;Iborra;Mbia;Vitolo;Bacca

A mérkőzést a Real Madrid kezdte. A 2.percben Vitolo lőtt közelről kapura Casillasba majd a kipattanó labdát a hazai védők vágták ki. A 9.percben Nacho váltotta Ramost a cere oka sérülés volt. A 12.percben Rodriguez fejelt Marceló passzát követően a kapu közepébe 1:0! A 18.percben Iborra lőtt 5 méterről ám a kapufa a labda útját állta maradt az 1:0! Sarokrúgás következett melyet rögtön még egy követett ám helyzet egyikből sem alakult ki. A 21.percben Khedira távoli lövése kerülte el kicsivel a kaput,Beto-nak esélye sem lett volna a hárításra. A 22.percben Vitolo hagyott ki egy újabb vendég helyzetet hagyott ki. A 27.percben Rodrigues helyére Jese állt be a csere oka ezúttal is sérülés volt. A 29.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 30.percben Benzema került helyzetbe ám a labda Helyett Beto-val ütközött így gól nem született ám a kapus a földön maradt. A 34.percben Rico érkezett a megsérülő Beto helyére. A 36.percben egy gyönyörű hazai támadás végén Jese lőtt gólt a kapu közvetlen közeléből. A 38.percben egy szép támadás végén Benzema lőtt a kapu mellé 7 méterről. A 41.percben Figueroas sárgult be egy szabálytalanságot követően. A 43.percben Navarro sárgult be egy rúgás következtében. A 45.percben Varane sárgult be kezezésért. A szabadrúgást követően Casillas kaparintotta meg a labdát. A hosszabbítás 4 perc a félidő végén. A 47.percben Khedira lőtt éles szögből kapura ám Rico hatalmasat védett. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. Az 50.percben M’bia sárgult be taposásért. Az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. Ezzel véget is ért az első játékrész.

A második félidőt a Sevilla csapata kezdte. A 47. percben Bale szerzett labdát, majd vitte be a 16-oson belülre, ahonnan lőtt, de a labdát egy védőbe lőtte. Az 50. percben Jese lőtt öt méterről a kapu bal oldala mellé centikkel. Az 52. percben hazai szöglet következett, Kroos beívelését követően egy védő fejéről a labda kipattan a mezőnybe. Az 54. percben vendég csere Deulofeu helyére Vidal érkezett. Még ebben a percben hazai szabadrúgás következett, Bale végezte el, de lövése a kapu bal oldala mellett ment ki. Az 59. percben Iborra jól érkezett a passzra, de lövése elkerüli a kaput. A 61. percben vendég szabadrúgás, de a védők tisztázni tudtak. A 64. percben hazai szabadrúgás következett, de gólveszély nem alakult ki. A 65. percben Marcelo jól érkezett a labdára, de lövését fogta Rico. A 66. percben Carrisso, és még ebben a percben Bacca helyére Aspas érkezett. Ezt követően Kroos szabadrúgása ment a kapu mellé kicsivel. A 68. percben Bale passzolt Kedirának, aki középre adta a labdát, de végül Isco nem érte már el. A 71. percben Vitolo sárgult be színészkedésért. A 76. percben Vidal sárgult be. A 80.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően helyzet nem alakult ki a kapu előtt. A 80.percben Aspas húzta be közelről a labdát Casillas kapujába 2:1! Ezzel újra nyílttá vált a találkozó. A gólpassz Vitolo nevéhez fűződik. A 82.percben újabb szöglet következett melyet követően ezúttal is elmaradt a helyzet. A 86.percben Isco sárgult be. A 87.percben egy vendég szabadrúgást követően Varane fejelte ki a labdát az alapvonalon túlra így szöglet következett melyből helyzet nem ugyanakkor újabb szöglet következett de a hazai védők kifejelték a labdát. A 90.percben Isco helyére Illaramendi állt be a hazaiaknál. A hosszabbítás 2 perc,a 91.percben Iborra lövését blokkolta Nacho így vendég szöglet következett de Casillas kiütötte a labdát. Ezzel véget is ért a mérkőzés melynek végeredmény 2:1!

Egy igencsak mozgalmas mérkőzésen vagyunk túl. Az első félidőben záporoztak a helyzetek valamint a sérülések s e mellet azért 2 gól is esett. A játékrészt ekkor a hazaiak uralták. A második játékrészben is sok helyzet alakult ki ám ekkor a sérülések és a gólok is elmaradtak. A 60.perctől a vendégek mintha átvették volna az irányítást s ezt egészen a meccs végéig tartották is aminek Aspas révén meg is lett az eredménye. Többre azonban nem futotta a vendégektől így maradt a 2:1-es állás. A hazaiak ezzel 4 pontra növelték előnyüket a Barcelonával szemben ám ez a  hét végén változhat ugyanis a királyiaknak a városi derbi következik az Atletico Madrid ellen.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.