REAL MADRID F.C. – SEVILLA F.C.

A Spanyol Bajnokság 20. fordulójának csúcsmérkőzést a Santiago Bernabeu Stadionban rendezik ahol a szebb napokat is megélt királyi gárda fogadja a meglehetősen harapós Sevilla együttesét. A hazaiak a bajnokságban csupán a 4. helyen szerénykednek a Barcelona az Atletico Madrid és mai ellenfelük a Sevilla mögött. Igaz hátrányuk a Sevilla ellen 3 pont így egy esetleges győzelemmel felzárkózhatnak riválisuk mellé a dobogóra. A Sevilla kitűnő őszön van túl s talán még erőn felül is teljesít. A hazaiaknál Bale sérüléssel bajlódik így helyére Junior állhat be, ám kérdéses a fiatal szélső milyen játékkal rukkolhat elő egy ilyen szintű ellenféllel szemben. Az esélyek ennek ellenére a hazaiak győzelmét sejtetik, s az utóbbi években sem feltétlenül sok pontot gyűjtött itt a Sevilla. Jó mérkőzés előtt állunk.

Real Madrid: Courtois;Regulion;Ramos;Carvajal;Varane;Modric;Casemiro;Ceballos;Vinicius;Benzema;Lucas

Sevilla: Vaclik;Kjaer;Gomez;Caricco;Banega;Navas;Sarabia;Vazquez;Yedder;Silva;Escudero

A mérkőzést a Real Madrid kezdte. 6.perc: Vinicius tört a 16-oson belülre majd lőtt közelről a kapura de Vaclik hárítani tudott. 7.perc: hazai szöglet melyet a védők vágtak ki. 13.perc: újabb hazai szöglet melyet követően a vendégek hozhatták kirúgással a játékszert. 19.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 22.perc: Escudero kapott jó labdát majd lőtt kapura á, a labda elkerülte a bal kapufát. 28.perc: hazai szöglet melyből nem alakult ki helyzet. 30.perc: Carrico sárgult be. 36.perc: Benzema lövését Vaclik védte magabiztosan. 41.perc: hazai szöglet melyből gólhelyzet ezúttal sem alakult ki. a hosszabbítás 2 perc, 47.perc: Vinicius kapott jó labdát majd lőtt kapura ám Vaclik ezt hárítani tudta. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második félidőt a Sevilla kezdte. 52.perc: ismét Vinicius került helyzetbe s lőtt kapura ám nem volt szerencséje labdája elkerülte a kaput. 54.perc: Banega sárgult be. 55.perc: Ceballos lőtt kapura mely lövés a kapu mellé ment. 56.perc: Modric lőtt a kapu fölé. 58.perc: Modric lövését Vaclik védte bravúrral. 58.perc: hazai szöglet melyet még kettő követett eredmény nélkül. 61.perc: Casemiro sárgult be. 64.perc: Vinicuis lőtt a kapura de nem találta el csupán az oldalát. 65.perc: Ceballos lőtt a keresztléc fölé. 71.perc: Promes állt be Yedder helyére. 74.perc: hazai szöglet melyből gólveszély nem alakult ki. 75.perc: Silva helyére Haddadi érezett. 76.perc: Casemiro fejelt a kapu mellé. 77.perc: Lucas helyére érkezett Isco. 78.perc: Casemiro kapott pontos labdát majd lőtt a hálóba 1:0! 85.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Kjaer sárgult be. 86.perc: Escudero helyére Gil állt be. 87.perc: Ceballos helyére Valverde állt be. A hosszabbítás 3 perc, 92.perc: Modric lőtt a hálóba 2:0! Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben inkább a hazaiak akarata érvényesült. Vinicius révén több alakalommal is helyzetbe kerültek ám Vaclik mindannyiszor menteni tudott. A vendégek egy nagyobb helyzetet tudtak kidolgozni. A második játékrészben a hazaiak még inkább rákapcsoltak. A félidő közepét megnyomták s gyakorlatilag lefárasztották a Sevilla védelmét. A félidő végén aztán belőtték a mindent eldöntő találatot. Ezt követően egy újabb hibát még ki tudtak használni. Megérdemelten nyertek a madridiak s előzték meg gólkülönbséggel a Sevillát a dobogón. Jó mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.