REAL MADRID – OSASUNA

A spanyol bajnokság 3. fordulóját rendezik meg a hét végén. Az eddigi 2 fordulót követően meglepetésre az Atletico Madrid még nyeretlen míg a Real Madrid és a Barcelona veretlen. A mai nap folyamán mindkét spanyol gigász pályára lép. Előbb a Real Madrid-ot tekinthetjük meg akik az Osasuna ellen lép pályára ezúttal hazai pályán. A királyiak a nyáron nem voltak túl aktívak az esetleges átigazolási embargó ellenére sem. Egyedül Alvaro Moratát igazolták a csatársorba. Az eddigi két mérkőzésen egy sima és egy nyögve-nyelős győzelmet tudtak elérni. A vendég Osasuna jelenleg a 15. helyen áll 1 döntetlent és 1 vereséget követően. A hazaiaknál Zidane rendelkezésre áll szinte a teljes keret Centrao és Isco kivételével. A vendég oldalon Fuentes  szerepel a sérültek listáján.  A mérkőzés esélyese egyértelműen a hazai együttes sőt több sajtó orgánum szerint a kérdés csupán a különbség a két együttes között.

Real Madrid: Casilla;Nacho;Pepe;Ramos;Danilo;Kovacic;Kroos;Modric;Ronaldo;Morata;Bale;

Osasuna: Nauzet;Tano;Garcia;Flano;Garcia;Fuentes;Oier;Fausto;Cuevas;Kodro;Riviere

A mérkőzést a vendég együttes kezdte. 5.perc. Riviere kísérlete a kapu mellett haladt el. 6.perc: Bale ment el a jobb oldalon les gyanús szituációt követően majd tálalt Ronaldo elé aki a szinte üres kapuba talált 1:0! 10.perc. vendég szöglet melyet követően a hazaiak hozták el a labdát majd Kroos lőtt az oldalhálóba egy villámgyors kontrát követően. 17.perc. Flano sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. 20.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet ezúttal sem alakult ki. 22.perc. Bale távoli lövését Nauzet védte. Az ezt követő szögletből Ramos fejelt centikkel a bal kapufa mellé. 24.perc: hazai szabadrúgás melyet követően helyet nem alakult ki. 26.perc újabb hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 27.perc: Ronaldo emelt a kapu fölé egy hosszú keresztlabdát követően. 30.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Rivier csúsztatott a kapu mellé. 32.perc: Garcia sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. 39.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 40.perc Garcia fejelt közelről a keresztléc fölé centikel. 41.perc a hazai támadás végén Ronaldo tálalt középre Danilo elé aki magabiztosan lőtt a kapuba 2:0! 43.perc: Nauzet mentett nagyot Bale elől. 46.perc: hazai szöglet melyet követően Ramos fejelt a kapuba 0:3! Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Real Madrid kezdte. 47.perc vendég szöglet melyet egy újabb követett sőt Pepe az alapvonalon túlra fejelte így még egy sarokrúgás következett de helyzet nem alakult ki.53.perc: Kodro helyére Jamie érkezett.  56.perc. hazai szöglet melyet követően Pepe fejelt a kapuba 4:0! 57.perc: Morata fejelt közelről a kapu mellé. 60.perc egy hazai kontrát követően Bale lőtt a vendég kapusba. 61.perc: Orioriera állt be Rivier helyére a vendégeknél.  62.perc: Modric lőtt 17 méterről csodaszép gólt 5:0! 63.perc: Modric helyére Asensio állt be. 64.perc: Orioriera egy job oldali beadást követően fejelt a kapuba 5:1! 65.perc: Morata ezúttal 3 méterről fejelt a kapu mellé. 67.perc. Ronaldo helyére Benzema érkezett. 68.perc. Aseniso lövését védte a vendég hálóőr. 70.perc: Danilo sárgult be. 71.perc: Torres érkezett a vendégeknél Cuevas helyére, ezt követően Romero lőtt centikkel a bal kapufa mellé. 72.perc: Ramos sárgult be a 16-oson belüli szabálytalanságért így vendég büntető következett melyet Torres lőtt rosszul így Casilla hárítani tudott, maradt 5:1! 74.perc: Vazquez állt be Bale helyére. 75.perc Bonin sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. 76.perc: Benzema lőtt 12 méterről a keresztlére. 78.perc: vendég szöglet melyet követően Romero fejese hullott a hazai kapuba 5:2! 79.perc: Tano sárgult be, így második sárgáját követően piros lappal vonult le. 85.perc: Kroos távoli lövése csattant a keresztélcen. 88.perc Vazquez hagyott ki helyzetet a kapu torkából. 90.perc: Benzema lőtt a kapu mellé ziccerből. 92.perc: jobb oldali beadást követően Benzema fejelt a bal oldali keresztlécre, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 93.perc: hazai szabadrúgás melyet követően hazai sarokrúgás következett de helyzet ebből nem alakult ki. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a hazaiak kezdtek erősen s Ronaldo révén gyorsan megszerezték a vezetést. Ezt követően mintha az Osasuna került volna némi mezőnyfölénybe s sok helyzetet alakítottak ki melyek közül az egyik a keresztlécen landolt. Minden bizonnyal e fújt ébresztőt a hazaiaknak akik 5 perc leforgása alatt 2 gólt lőttek. A második félidőben a hazaiak tovább növelték előnyüket egészen 5 gólig majd kissé viszáb vették a tempót melynek eredmény képen a vendégek 2 gólt lőttek sőt egy büntetőt is elhibáztak. Így alakult ki az 5:2-es végeredmény.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.