REAL MADRID-PARIS SAINT GERMAN

A Bajnokok Ligája 4 Fordulójához érkeztünk ahol az nap rangadóját Madridban rendezik az A csoportban ahol a Real Madrid és a Paris Saint German részvételével. A csoportot a Real Madrid vezeti veretlenül ám csak jobb gólkülönbségének köszönhetően épp a PSG előtt, mindkét együttesnek 2 győzelme és egy döntetlenje , a kapott gólok száma pedig 0. Az előző fordulóban e két csapat Párizsban mérkőzött meg ahol egy 0:0-s eredményre futotta a gárdák erejéből. A Real Madrid hazája bajnokságát holtversenyben a Barcelonával vezeti s ebben a szezonban még nem volt vesztes mérkőzése, míg a vendégek szintén vezetik hazájuk bajnokságát s szintén veretlenek az idei szezonban.  A hazaiak számára rossz hír, hogy Benzema és Bale még mindig sérüléssel küszködik ám egyenlőre több sérültről nem érkezett jelentés. A vendég oldalon Kimpembe; Pastore és Marquinhos játéka hiányozhat Blanc-nak az este folyamán. Az esélyek a Blancók mellett állnak de a PSG-t ilyen erős kerettel nem szabad leírni senkivel szemben sem.

Real Madrid: Navas;Danilo;Ramos;Varane;Marcelo;Modric;Casemiro;Kroos;Isco;Ronaldo;Jese

PSG: Trapp;Aurier;Silva;Luiz;Maxwell;Verratti;Motta;Matuidi;Cavani;Ibrahimovic;Di Maria

A mérkőzést a vendég együttes kezdte. A 3.percben Cavani-t szerelték a 16-oson belül. A 4.percben Ronaldo lőtt távolról Trapp kezébe. A 9.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 10.percben Isco elől fejelték ki a labdát a vendég védők. A 13.percben a hazai védők szabadítottak fel. A 16.percben Ibrahimovic lőtt távolról a kapu fölé. A 17.percben a sérült Verratti helyére Rabiot állt be a vendégeknél. A 21.percben egy hazai támadás végén Matuidi lövését Navas védte magabiztosan. A 22.percben Ibrahimovic kapott a 16-oson belül jó labdát majd tekert centikkel a bal kapufa mellé. A 24.percben Di Maria lőtt a kapu mellé távolról. A 25.percben hazai szabadrúgás következett melyet Ronaldo lőtt a kapura ám Trapp védeni tudta. A 28.percben vendég szabadrúgás következett melyet Ibrahimovic lőtt a kapu mellé. A 31.percben Aurier lőtt éles szögből Navas kezébe. A 33.percben Marcelo helyére Nacho állt be a hazaiaknál a csere oka sérülés volt. A 35.percben egy távoli lövést követően a vendég védők blokkolták a labdát amit Nacho befutott majd középre adott ám beadása kissé lecsúszott így a labda a kapuban landolt 1:0! A 37.percben Rabiot távoli lökete a kapufán csattant. A 39.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Di Maria ívelte középre a labdát mely kipattant Rabiot elé aki távolról lőtt centikkel a kapu mellé. A 40.percben egy jobb oldali beadást követően mindenki előtt elszállt a labda maradt az 1:0! A 43.percben vendég szöglet következett melyet követően Cavani lesről csúsztatta a kapu mellé a labdát. A 45.percben hazaia szabadrúgás következett melyet követően Aurier sárgult be. A szabadrúgást Kroos ívelte a kapu elé de a vendég védők kifejelték azt. A hosszabbítás 4 perc, a 48.percben Isco kapott jó labdát a 16-oson belül majd lőtt ziccerből kapura ám Trapp hárítani tudott, ezt követően egy vendég kontra futott a jobb szélen majd Di Maria adott Cavani elé középre aki flegma mozdulattal lőtt kapura ám labdája lelassult így a hazai védők ki tudták vágni. Ezzel véget ért az első félidő.

A második játékrészt a hazaiak kezdték. A 48.percben Di Maria lőtt 17 méterről Navas kezébe. A 49.percben Ronaldo lőtt távolról a kapu fölé. Az 53.percben egy balról középre adott labdát követően a hazaiak hozhatták a játékszert. Az 54.percben Ibrahimovic távoli lövése ment a kapu fölé méterekkel. Az 56.percben egy megpattan labdát követően Trapp védett reflexszerűen. Az 57.percben hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 60.percben Ibrahimovic középre adását vágták ki a hazai védők. A 63.percben Jese helyére Vazquez érkezett a hazaiaknál. A 64.percben hazai szabadrúgás következett melyet Ronaldo fejelt Trapp kezébe. A 65.percben hazai szögelt következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 74.percben egy jobb oldali beadást követően Isco lőtt 15 méterről a kapu mellé, ezt követően hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 78.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően a hazaiak vágták ki a játékszert. A 80.percben egy hazai kontrát követően sarokrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 81.percben Kroos lövését Trapp védte nagy bravúrral. A 82.percben Isco helyére Kovacic állt be a hazaiaknál. A 86.percben Di Maria játszotta volna a labdát Ibrahimovic elé ám a hazai védők szerelni tudtak. A 88.percben vendég szabadrúgás következett a 16-os előteréből, az eset miatt  sárgult be. A szabadrúgást Di Maria lőtte a kapufára. A hosszabbítás 4 perc. A 91.percben egy bal oldali beadást követően Ibrahimovic csúsztatta a labdát a kapu mellé. A 92.percben Navas sárgult be időhúzásért. A 93.percben Luiz lövését blokkolták a hazai védők. Ezzel véget ért az összecsapás melynek végeredménye 1:0!

Az első játékrész kitűnő játékot hozott ám első sorban a vendégek jeleskedtek a szebbnél szebb akciókban míg a hazaiak egy véletlen találatnak köszönhetik előnyüket. Ronaldot gyakorlatilag kivették a vendégek míg Cavani és Ibrahmovic egészen nagy területet kap hátul, emellett Rabiot távolról rendkívül veszélyes lövéseket eresztett el. A második játékrészben a hazaiak védelmüket megszilárdították s nem hagytak sok helyet a párizsiaknak. Összességében a vendégek egy pontot mindenképpen megérdemeltek volna ám a fociban nem az érdem szerint osztogatják a pontokat.

 

Check Also

PSG – JUVENTUS F.C.

A 2022-0223-as Bajnokok Ligája idény a mai estén kezdetét veszi. Az este egyik csúcs rangadójára …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.